Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: Загальні технології контрольна роботаКаталог пособий и учебных материалов | Кулинария | Контрольная | Страниц: 14 | Год: 2010 | Размер: 23 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | КупитьЗагальні технології контрольна робота3. Основна сировина у виробництві харчо концентратів, її характеристика 34. Наведіть принципову схему виробництва кави та напоїв, що її заміняють 9 Література 14 Cмотрите также:Контрольна робота загальні технології Зміст 1 1. Значення вуглеводів і харчових волокон для організму людини 3 2. Технологія приготування шоколаду та його якісні показники 10 Література 21 Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення 2 Контрольна робота №1. Абсолютні і відносні величини 8 Контрольна робота № 2. Зведення і групування статистичних даних. Ряди розподілу 10 Контрольна робота №3. Середні величини 17 Контрольна робота №4. Ряди динаміки 18 Задача 1 18 Задача 2 19 Контрольна робота №5. Індекси 21 Задача 1 21 Задача 2 21 Задача 3 22 Задача 4 22 Використана література 24 КОНТРОЛЬНА РОБОТА З СИСТЕМ ТЕХНОЛОГІЙ Зміст 1. Сучасні технології та технолого-екологічні проблеми промисловості України. 3 2. Зміст оптимального варіанта розміщення технологічного устаткування. 7 3. Розрахування економічної ефективності від впровадження нової технології. Показники якості продукції, які найбільше впливають на підвищення її конкурентоспроможності. 9 Використана література 20 Контрольна робота системи технологій План: 1. Основні завдання технології. 2. Характеристика особливості технологічних систем. Контрольна робота по системам технології 1. Менеджмент виробництва 3 2. Показники якості сировини та енергоносіїв 9 Список використаної літератури 14 Контрольна робота з технології харчових виробництв 1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17 Контрольна робота з управління персоналом 1.Вплив технології на сумісну діяльність людей в організації 3 2. Шляхи покріття потреби в персоналі організації, їх характеристика, застосування 8 Література 13 Технології соціоінженерної діяльності Вступ 4 1.Сутність соціоінженерної діяльності в сучасному суспільстві 5 2. Проблема ефективного вибору технології в соціоінженерній діяльності 7 3. Моделі та технології соціоінженерної діяльності121 Висновки та пропозиції 17 Перелік використаних джерел 18 Об’єкт дослідження курсової роботи – соціоінженерна діяльність. Предмет дослідження курсової роботи – особливості використання технологій в соціоінженерній діяльності. Основна мета дослідження – розглянути загальні технології, які використовуються в практиці соціоінженерної діяльності; визначити основні проблеми, які виникають при використанні соціоінженерних технологій та засоби їх розв’язання. Контрольна робота з управління персоналом 1. Вплив технології на сумісну діяльність людей в організації 3 2. Шляхи покриття потреби в персоналі організації, їх характеристика, застосування 6 Список використаних джерел 14 Сучасні методи і засоби проектування інформаційних систем КАSE-технологій
Вступ 3 CASE-технологія і їх використання в ІС 4 Загальна характеристика і класифікація CASE-засобів 6 Концептуальні основи CASE-технології 9 Загальні вимоги до методології і технології проектування ІС. 10 Висновок 12 Література 14 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |