институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Загальна технологія харчових виробництв

Каталог пособий и учебных материалов | Технология отрасли | Контрольная | Страниц: 13 | Год: 2010 | Размер: 13 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Загальна технологія харчових виробництв

1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3
2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6
Список використаних джерел 13
Cмотрите также:
Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв

Вступ 3 1. Поняття та особливості матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 4 2. Планування матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 9 Висновки 13 Список використаних джерел 14

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Сутність методів визначення вітамінів харчових продуктів 2 2. Характеристика смакових відчуттів харчових продуктів 8 Список літератури 12

Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв

ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23

Контрольна робота з технології харчових виробництв

1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Класифікація оцінки запаху харчових продуктів 2 2. Фізичні методи визначення вуглеводів харчових продуктів 7 Література 12

Методика контролю харчових виробництв

Фізіологічна роль біологічно активних речовин харчових продуктів 2 Визначення масової частки кухонної солі 7 Список використаної літератури 10

Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв

План: План: 2 1. Види проб. Правила відбору проб. 3 2. Методи визначення білків в харчових продуктах 15 Література 19

Загальна технологія харчових виробів

1. Основи збалансованого харчування та шляхи його реалізації 2 2. Технологія житньо-пшеничних сортів хліба. Якісні показники хліба 10 Література 13

Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини

Вступ 3 1. Класифікація харчових волокон 4 2. Функції харчових волокон 6 3. Потреба в харчових волокнах 9 Висновки 12 Список літератури 13

Теоретичні основи технології харчових виробництв

I модуль 2 Завдання 4 2 1. Вітамінна цінність харчових продуктів шляхи запобігання їх руйнуванню 2 2. Модифіковані крохмалі їхнє використання в харчовій промисловості громадському харчуванні 6 3. Методи оцінки консистенції харчових продуктів 7 4. Драглеутворюючі структури їхнє використання 10 5. ПАВ їхня характеристика та роль у піноутворенні 11 6. Реологічні методи оцінки харчових продуктів їхня характеристика 12 7. Вплив вологості на продукцію громадського харчування 12 І модуль 14 Завдання 8 14 1. Фізико-хімічні властивості білкових систем 14 2. Гідроліз цукрів його технологічне використання. Характеристика кислотного та ферментативного гідролізу 14 3. Основні властивості крохмалю у крохмалевмісних продуктах їхня роль у технологічному процесі виробництва кулінарної продукції 16 4. Глибинне руйнування цукрів при бродінні місце у технологічному процесі виробництва продукції харчування 17 5. Форми і види зв язування вологи у харчових продуктах 19 6. Вплив технологічних факторів на зміни кольору у процесі виробництва кулінарної продукції 21 7. Методи оцінки корисності харчових продуктів 22 Використана література 28