институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Контрольна робота управління якістю

Каталог пособий и учебных материалов | Стандартизация и сертификация | Контрольная | Страниц: 21 | Год: 2010 | Размер: 30 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Контрольна робота управління якістю

ВСТУП 3
1. Міжнародні організації зі стандартизації, якості та сертифікації 4
2. Загальне управління якістю на підприємстві 11
ВИСНОВКИ 18
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21

Cмотрите также:
Управління якістю послуг підприємства у фармацевтичній галузі

Вступ 3 1. Теоретико-методологічні засади управління якістю послуг в ринкових умовах 6 1.1. Стандарти з управлінням якістю 6 1.2. Принципи управління якістю. 8 1.3. Реалізація управління якістю в фармацевтичній галузі 14 2. ЗАТ «Борщагівський ХФЗ» як приклад успішної діяльності у конкурентному середовищі на основі управління якістю 23 2.1. Загальні відомості про підприємство 23 2.2. Становище на ринку та основні конкуренти 29 2.3. Аналіз управління якістю у діяльності підприємства 32 3. Шляхи вдосконалення управління якістю у фармацевтичній галузі 34 3.1. Вдосконалення товарної політики у фармацевтичній галузі на основі управління якістю 34 3.2. Шляхи вдосконалення управління якістю ЗАТ НВЦ “Борщагівський хімфармзавод “ 38 Висновки 45 Література 49 Додатки 51-55 Метою роботи є розробка теоретичних, методичних і прикладних засад формування і реалізації системи управління якістю послуг підприємствами фармацевтичної галузі України.

Якість продукції як об’єкт управління

Зміст: Вступ ..........................................................................................................3 1. Якість продукції як об’єкт управління ..........................................5 1.1. Якість продукції і фактори, що її обумовлюють……………..5 1.2. Управління якістю.......................... ……………………………...11 1.3. Підвищення якості як передумова підвищення ефективності суспільного виробництва …………………………………………………....14 2. Зарубіжний досвід управління якістю .............................................18 2.1. Управління якістю в США ................................................................18 3.2. Управління якістю в Японії .............................................................23 3.3. Управління якістю в Європі ............................................................28 3. Світові тенденції і перспективи менеджменту якості ......... ...33 Висновок ……………………………………………………………....41 Список використаної літератури ……………………………………43

Необхідність впровадження системи комплексного управління якості на підприємствах України

ЗМІСТ Вступ…………………………………………………………………………........ Розділ 1. Наукові аспекти комплексного управління якістю продукції............. 1.1 Поняття якості продукції. Комплексне управління якістю……….. 1.2 Основні принципи управління якістю продукції …………............. Розділ 2. Системи комплексного управління якістю продукції на території України.…………………....................................................................................... 2.1 Методика впровадження системи управління якістю на підприємстві…....................................................................................................... 2.2 Досвід управління якістю на підприємстві в зарубіжних країнах… 2.3 Контроль за рівнем управління якістю продукції.............................. Розділ 3.Проблеми управління якістю продукції на підприємствах в Україні та шляхи їх подолання. Вдосконалення TQM.................................................... Висновки................................................................................................................ Список використаної літератури.........................................................................

Система управління якістю на підприємстві

ПЛАН Вступ 3 1. Сучасне уявлення про механізм управління якістю продукції. 4 2. Категорії управління якістю продукції. 9 3. Органи управління якістю продукції. 12 Висновок. 14 Список використаної літератури 15

Контрольна управління якістю

ВСТУП 3 1. Вітчизняний досвід управління якістю продукції 4 2. Оцінювання рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі готелю) 10 ВИСНОВКИ 18 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20

Контрольна з управління якістю

ВСТУП 3 Процеси та системи управління якістю продукції 4 Організаційно – технічні та соціально – економічні напрямки вдосконалення системи якості (практика) 9 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 15

Система управління якістю продукції

ВСТУП 3 1 Поняття “управління якістю” і “система управління якістю” 4 2 Три моделі систем якості (стандарти ISO 9001, ISO 9002, ISO 9003) 7 ВИСНОВКИ 13 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 14

Система управління якістю продукції

ВСТУП 3 1 Поняття “управління якістю” і “система управління якістю” 4 2 Три моделі систем якості (стандарти ISO 9001, ISO 9002, ISO 9003) 7 ВИСНОВКИ 13 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 14

Контрольна робота з стандартизації

1. Законодавча база управління якістю. 3 2. Міжнародне співробітництво в галузі сертифікації. 9 Список літератури 14

Управління якістю продукції в фармацевтичній сфері

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮ ЯКОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВІ 4 1.1. Сутність і значення якості для підприємства, якість і технічний прогрес 4 1.2. Методи оцінювання якості 9 1.3. Принципи загального управління якістю (TQM) 15 2. ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ „Назва” 20 2.1. Загальна характеристика підприємства 20 2.2. Аналіз системи якості управління продукцією 23 3. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ 29 3.1. Зарубіжний досвід управління якістю продукції 29 3.2. Напрямки вдосконалення системи якості на підприємстві 34 ВИСНОВКИ 38 ЛІТЕРАТУРА 40