институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Задача Економіка підприємства

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Задача | Страниц: 2 | Год: 2010 | Размер: 4 кб. | Стоимость: 25 грн. | Смотреть | Купить

Задача Економіка підприємства

Визначити норматив оборотних коштів у незавершене виробництво підприємства на підставі наведених далі вихідних даних для розрахунків.
1. Річний обсяг вироблюваної продукції у розрахунковому році має скласти 12000 одиниць (шт.), а валові витрати на виробництво (собівартість) одиниці продукції — 345 грн.
2. Тривалість виробничого циклу становитиме 7 днів.
3. Поточні витрати розподіляться за днями виробничого циклу так: одноразові витрати (витрати першого дня виробничого циклу) — 65 %; рівномірно наростаючі витрати решти днів виробничого циклу — 35 % від загальної собівартості одного виробу. (Вважати, що рік має 250 робочих днів).
Cмотрите также:
Контрольна робота з дисципліни: Економіка підприємств

1. У чому полягає нова амортизаційна політика України 3 2. Задача 1 5 3. Задача 2 7 4. Задача 3 8 5. Задача 4 9 6. Задача 5 10 Список літератури 11

Контрольна робота з дисципліни: Економіка підприємства

1. Принципи організації виробничого процесу 3 2. Основні типи виробництва 8 Задача 1 13 Задача 2 14 Список літератури 15

Економіка підприємства

1. Дайте визначення понять: 3 2. Докладно розкрийте питання: «Конкурентоспроможність підприємства: поняття, зміст, чинники формування та методичні засади розрахунку» 5 3. Розв'яжіть задачу та дайте пояснення 12 Задача 1 12 Задача 2 12 Література 14

Економіка підприємства

1. Поняття показники рівня методи прогнозування підвищення продуктивності праці 3 2. Мотивація трудової діяльності форми і системи оплати праці 9 Задача 1. 15 Задача 2. 4 Перелік використаної літератури 7

Економіка підприємства _

Складові елементи ринкової інфраструктури 3 Задача 8 Використана література 9

Економіка підприємства

ВСТУП 3 1. Визначення структура та напрямки використання інвестицій 4 Задача 13 ВИСНОВОК 15 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 17

Функціональна діяльність фінансової служби підприємства

Структура фінансової служби підприємства Функції фінансової дирекції Завданням фінансового персоналу Обов'язки фінансового персоналу Список використаної літератури 1. Бандурка О.М., Коробов М.Я. Фінансова діяльність підприємства. – К., 1998. – 312 с. 2. Економіка підприємства. / за ред. П.С. Харіна. – Тернопіль, 2000. – 500 с. 3. Покропивний С.Ф. Економіка підприємства. – К., 2001. – 528 с. 4. Поддєрьогін А.М. Фінанси підприємств. – К., 2002. – 571 с.

Предмет: економіка підприємства. Вид роботи: Контрольна робота

1. ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА ПІДПРИЄМСТВА 3 2. ФУНКЦІЇ ВІДДІЛУ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПОСТАЧАННЯ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 10 3. СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА І БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 14 Бізнес-план – це письмовий документ, в якому викладена сутність підприємницької ідеї, способи і засоби її реалізації, а також окупності та приросту майбутнього вкладення капіталу (цінностей), обумовлено ринкові, товарні, виробничі, організаційні, фінансові, управлінські та інші аспекти, можливі ризики, результати, наслідки та перспективи. 14 Задача 1 19 Задача 2 19 ЛІТЕРАТУРА 21

Економіка підприємства

1. Напрямки діяльності підприємства 3 2. Методи оцінки нематеріальних активів підприємства 6 Задача: 14 Розрахувати підвищення продуктивності праці робітників підприємства у плануємому році, використовуючи звітні дані та організаційно-економічні заходи щодо, підвищення продуктивності праці в наступному році. Фактичний товарооборот у звітному періоді - 2 млн. грн. Кількість робітників підприємства 60 чол. .. Література 14

Економіка туристичного підприємства

1. СУТНІСТЬ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ТА ЇХ ВИДИ І КЛАСИФІКАЦІЯ ЗА ГРУПУВАЛЬНИМИ ОЗНАКАМИ 3 2. МЕТОДОЛОГІЯ АНАЛІЗУ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА 5 3. ЗАДАЧА 10 Провести схему порядку ціноутворення в туристичній фірмі. В чому полягає суть модифікації ціни? 10 ЛІТЕРАТУРА 13