институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Коли якість виробів регламентується ТУ? Структура ТУ

Каталог пособий и учебных материалов | Стандартизация и сертификация | Контрольная | Страниц: 12 | Год: 2010 | Размер: 13 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Коли якість виробів регламентується ТУ? Структура ТУ

Вступ 3
1. Сутність та структура ТУ 4
2. Порядок розроблення, побудови, викладу та оформлення технічних умов 5
Висновок 11
Список використаної літератури 12
Cмотрите также:
Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

Вступ 3 1. Теоретичні і практичні засади формування споживчих властивостей і ринку макаронних виробів в Україні 6 1.1. Аналіз ринку макаронних виробів (за 3 роки) 6 1.2. Чинники формування, зберігання споживчих властивостей макаронних виробів 10 1.2.1. Характеристика сировини та матеріалів 10 1.2.2. Особливості технології макаронних виробів її вплив на якість готової продукції 12 1.2.3. Пакування, маркування, транспортування і умови зберігання макаронних виробів 17 1.3. Класифікація і асортимент макаронних виробів 18 1.4. Дефекти макаронних виробів і заходи щодо їх запобігання 20 1.5. Вимоги нормативної документації щодо якості макаронних виробів 22 2. Порівняльна оцінка споживчих властивостей макаронних виробів що реалізують торгівельні мережі м. Житомира 26 2.1. Об’єкти і методи дослідження 26 2.2. Органолептичні і фізико-хімічні показники макаронних виробів різних виробників 30 Висновки та пропозиції 33 Список використаних джерел літератури 35 Додатки 38-40

Особливості технологічного виготовлення та оцінка якості ювелірних прикрас

Вступ 4 Розділ 1. Стан ринку ювелірних прикрас 6 1.1. Аналіз ринку ювелірних прикрас 6 1.2. Поняття ювелірних виробів та їх виробництво в Україні 8 Розділ 2. Особливості технології виготовлення ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 10 2.1. Організаційно-економічна характеристика ЗАТ “СаяМат” 10 2.2. Вимоги державних стандартів України та законодавчої бази до ЗАТ “СаяМат” щодо виготовлення ювелірних виробів 18 2.3. Формування споживчих властивостей ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 23 2.4. Класифікація та асортимент ювелірних прикрас ЗАТ “СаяМат” 28 Розділ 3. Якість та товарна номенклатура ювелірних прикрас 32 3.1. Якість ювелірних прикрас 32 Висновки та пропозиції 35 Список використаних джерел 37 Додаток 1 39

Оцінка естетичних властивостей виробів

Вступ 3 1. Характеристика естетичних властивостей виробів 4 2. Показники естетичних властивостей виробів 5 3. Поняття дизайну виробів та технічної естетики виробів 10 Висновки 15 Список літератури 16

Управління якістю швейних виробів

1 Якість швейних виробів. Класифікаційні угрупування вимог до якості 3 2 Вимоги до змісту та побудови технічного опису 6 3 Комплекс стандартів “Система розроблення і поставлення продукції на виробництво” 7 4 Дати тлумачення познаці ГОСТ 2.105-95 10 5 Завдання 11 6 Концепція “всеохоплюючого управління якістю” 12 7 Визначити кодову познаку виробу певного асортименту згідно ДК 016-97. Пояснити структуру цифрового позначення 15 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 19

Основи бізнесу та підприємництва

1. Права, обов’язки та відповідальність підприємця 2 2. Методологія та стадії розробки бізнес-плану 6 Задача 12 У якому випадку підприємець отримає більший прибуток, коли підприємцем у справу вкладено 5 000 гривень: 12 1. В галузі переробної промисловості, де прибутковість капіталовкладень дорівнює 25%, чи в галузі вирощування томатів, де прибутковість капіталовкладень -15%; 12 2. У виробництві хлібобулочних виробів при використанні сучасної міні - пекарні " Смак " або при використанні традиційного обладнання ; 12 3. При високих чи при низьких цінах на продукцію підприємця ; 12 4. Коли капітал вкладений , у виробництво обертається 2 рази на рік чи коли капітал обертається 3 рази на рік. 12 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 15

Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством

ЗМІСТ Вступ 3 1. Класифікація виробів 4 2. Класифікація устаткування 10 3. Технологія виготовлення виробів 11 4. Сучасне обладнання для виготовлення даних виробів 13 5. Новітні технологія для виготовлення даних виробів 18 Висновок 20 Література 21

Технологічний процес та його структура. Вимоги до технологічних процесів

Технологічний процес та його структура. Вимоги до технологічних процесів Організаційно-технологічна характеристика серійного виробництва Технологічне забезпечення якості продукції. Продукція. Якість. Надійність. Кваліметрія. Рівень якості. Посадки в системі „Отв.” – схеми розрахунки. Посадки в системі „Вал” – схеми, розрахунки. Вихідні дані для проектування технологічних процесів Сировина рослинного та тваринного походження Методи переробки сировини, збагачення сировини. Комплексне використання сировинних ресурсів. Обробка металів тиском, сучасний стан, перспективи розвитку. Класифікація видів обробки, асортимент продукції, якість виробів Конструкційні матеріали та їх класифікація. Залізо і його сплави, класифікація сплавів Чавун, класифікація, позначення на кресленнях та текстових документах Список використаної літератури

Структура молокозаводу

План Вступ Структура молокозаводу . Закупівля молока та його якість. Обробка молока. Технологічний процес виробництва кисломолочних напоїв Технологічний процес виробництва сметани Технологічний процес виробництва сирів Якість та асортимент продукції. Упакування і маркірування Екологічний паспорт підприємства Структура екологічного паспорта Структура і зміст екологічного паспорта підприємства ПЕРЕЛІК ЛІТЕРАТУРИ:

Формування споживчих властивостей варених ковбасних виробів впродовж технологічного процесу

Вступ 3 1. Характеристика якості та безпечності основної сировини для варених ковбасних виробів. 5 2. Характеристика основних етапів технології варених ковбасних виробів 18 3. Характеристика режиму зберігання варених ковбасних виробів в умовах підприємства громадського харчування 21 4. Формування органолептичних та фізико-хімічних властивостей варених ковбасних виробів в процесі виготовлення 26 5. Упакування та маркування варених ковбасних виробів 34 Висновки та пропозиції 37 Список використаних джерел 40

"Ювелірні вироби"

ПЛАН ВСТУП РОЗДІЛ 1. Фактори, що формують споживчі властивості ювелірних товарів. 1.1.Поняття ювелірних виробів 1.2.Споживчі властивості ювелірних виробів 1.3.Ювелірні камені 1.4.Особливістю виробництва ювелірних виробів 1.5. Класифікація і характеристика асортименту ювелірних товарів РОЗДІЛ 2.Державний контроль за обігом ювелірних виробів 2.1.Таврування ювелірних виробів. 2.2.Ліцензування торгівлі ювелірними виробами 2.3.Контроль якості ювелірних товарів 2.4.Маркірування, упакування, транспортування і збереження ювелірнихтоварів 2.5.Збір з продажу ювелірних виробів ВИСНОВОК ЛІТЕРАТУРА ДОДАТОК