институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Загальні технології

Каталог пособий и учебных материалов | Системы технологий | Контрольная | Страниц: 13 | Год: 2009 | Размер: 33 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Загальні технології

1. Виробництво сухих продуктів дитячого та дієтичного харчування 3
2. Основна сировина для виготовлення карамелі, вимоги, що ставляться до неї (цукор, патока, фруктово-ягідна сировина) 9
Література 13

Cмотрите также:
Технології соціоінженерної діяльності

Вступ 4 1.Сутність соціоінженерної діяльності в сучасному суспільстві 5 2. Проблема ефективного вибору технології в соціоінженерній діяльності 7 3. Моделі та технології соціоінженерної діяльності121 Висновки та пропозиції 17 Перелік використаних джерел 18 Об’єкт дослідження курсової роботи – соціоінженерна діяльність. Предмет дослідження курсової роботи – особливості використання технологій в соціоінженерній діяльності. Основна мета дослідження – розглянути загальні технології, які використовуються в практиці соціоінженерної діяльності; визначити основні проблеми, які виникають при використанні соціоінженерних технологій та засоби їх розв’язання.

Сучасні методи і засоби проектування інформаційних систем КАSE-технологій

Вступ 3 CASE-технологія і їх використання в ІС 4 Загальна характеристика і класифікація CASE-засобів 6 Концептуальні основи CASE-технології 9 Загальні вимоги до методології і технології проектування ІС. 10 Висновок 12 Література 14

Основні вимоги до винограду й технології вин

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика виноградарства України 4 1.1. Виноградарство й виноробство України 4 1.2. Виноградарство й виноробство Криму 6 1.3. Сировинна база виноробної промисловості 7 Розділ 2. Основні вимоги до винограду й технології вин 12 2.1. Вимоги до технічного винограду 12 2.2. Загальні вимоги до технології вин 14 2.3. Особливості технології окремих груп вин 18 Розділ 3. Економічні показники виноробства 28 3.1. Оборотні фонди й економічна ефективність капітальних вкладень у виноробстві 28 3.2. Собівартість продукції у виноробстві 31 3.3. Ціноутворення у виноробстві 33 3.4. Актуальні проблеми еколого-соціально-економічних питань розвитку виноробства 35 Висновок 38 Список використаної літератури 41

Комп'ютерні технології та їх використання у навчальному процесі

ВСТУП 2 Розділ 1. КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ В СИСТЕМІ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ 5 1.1 Історія розвитку педагогічних технологій, як напряму педагогічних знань 5 1.2 Система педагогічних технологій 17 1.3 Комп’ютерні технології та їх використання у навчальному процесі…………………………………...28 Висновки до розділу…………………………………....34 Розділ 2. КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ЇХ ВПРОВАДЖЕННЯ В НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС 36 2.1 Сучасні комп’ютерні технології вивчення іноземної мови 36 2.2 Аналіз рівня готовності студентів і вчителів до впровадження комп’ютерних технологій 42 2.3 Педагогічні умови ефективного впровадження комп’ютерних технологій в навчальний процес 48 Висновки до розділу…………………………………....50 ЗАГАЛЬНІ ВИСНОВКИ 52 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 54

Інформаційні технології і управління організацією

ЗМІСТ 1. Поняття інформаційної технології 3 2. Етапи розвитку інформаційних технологій 3 3. Класифікація автоматизованих інформаційних систем 6 4. Складові інформаційної технології в управлінні підприємством 12 Література 13

Загальні технології

1. Технологічна схема виробництва борошняних кондитерських виробів 3 2. Жирове та цукрове «посивіння» шоколаду 12 Література 15

Загальна схема соціальної технології. Основні фактори оновлення соціальних систем

Вступ 4 1 Ситуаційний підхід до соціальних технологій 4 2 Конфліктні ситуації та соціальні технології 9 3 Припинення соціального конфлікту 12 Висновок 15 Використана література 16 Предмет: соціальні технології в адміністративному менеджменті

Удосконалення технології управління персоналом туристичного підприємства (на прикладі ТОВ)

ВСТУП 3 Розділ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ОРГАНІЗАЦІЯХ 6 1.1. Управління персоналом як соціальна підсистема в системі менеджменту організації 6 1.2. Принципи та методи управління персоналом на підприємстві 19 1.3. Технологія управління персоналом, її складові 29 Розділ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ 40 ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ АП «Назва» 40 2.1. Загальна характеристика туристичного підприємства 40 2.2. Аналіз трудових ресурсів ТОВ АП «Назва» 50 2.3. Діагностика технології управління персоналом туристичного підприємства 54 Розділ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТОВ АП «Назва» 62 3.1. Недоліки та проблеми технології управління персоналом на підприємстві 62 3.2. Пропозиції щодо удосконалення технології управління персоналом туристичного підприємства ТОВ АП «Назва» 72 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 88 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 94 ДОДАТКИ 103

Сучасні технології Менеджменту.

План. Вступ……………………………………………………………………3 1. Сутність та зміст менеджменту……………………………5 1.1. Загальні поняття.……………………………………………..5 1.2. Задачі і цілі управління………………………………………..6 1.3. Школи та принципи управління……………………………7 1.4. Сучасні принципи менеджменту…………………………10 2. Сутність і зміст функцій менеджменту………………….12 2.1. Основні функції менеджменту……………………………..14 2.1.1. Функція планування……………………………………….15 2.1.2. Функція організації……………………………………….17 2.1.3. Функція мотивації………………………………………..18 2.1.4. Функція контролю………………………………………..19 2.2. Функції управління на сучасному етапі………………...20 3. Методи і моделі управління………………………………….23 3.1. Сучасні методи управління………………………………..23 3.2. Сучасні проблеми управління………………………………25 3.3. Наукові підходи до менеджменту………………………27 3.4. Нові види менеджменту…………………………………..29 4. Сучасні технології менеджменту………………………….31 4.1. Нові інформаційні технології управління……………….33 4.2. Інноваційний менеджмент………………………………...35 4.3. Нова соціальна система управління..…………………..38 4.4. Значення технологій менеджменту ……………………40 Висновок……………………………………………………………..42 Список використаної літератури……………………………..44

Удосконалення технології управління персоналом туристичного підприємства

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 5 1.1. Концепції і теорії управління трудовими ресурсами 5 1.2. Стратегія управління персоналом, її сутність, взаємозв’язок з стратегією розвитку підприємства 20 1.3. Технологія управління персоналом, її складова 26 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НАЗВА» 38 2.1. Загальна характеристика туристичного підприємства «Назва» 38 2.2. Аналіз трудових ресурсів туристичного підприємства «Назва» 47 2.3. Діагностика технології управління персоналом туристичного підприємства «Назва» 50 РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НАЗВА» 66 3.1. Недоліки та пропозиції щодо удосконалення технології управління персоналом туристичного підприємства «Назва» 66 3.2. Напрямки покращення технології управління персоналом туристичного підприємства «Назва» 69 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 92 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 96 ДОДАТКИ 104