институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Бюджетування на підприємстві

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент финансовый | Курсовая | Страниц: 65 | Год: 2009 | Размер: 176 кб. | Стоимость: 170 грн. | Смотреть | Купить

Бюджетування на підприємстві

Вступ 4
1. Теоретичні аспекти бюджетування на підприємстві 6
1.1 Поняття та необхідність бюджетування на підприємстві 6
1.2 Бюджетування як інструмент управління розвитком роботи підприємств 19
2. Оцінка процесу бюджетування на ЗАТ «Назва» 24
2.1 Фінансово-економічна характеристика підприємства 24
2.2 Оцінка фінансового планування та бюджетування на ЗАТ «Назва» 35
3. Розробка прогнозного бюджету на ЗАТ «Назва» 43
Висновки 55
Список використаної літератури 58
Додатки 62
Cмотрите также:
Бюджетування як форма оперативного контролінгу

Зміст 1. Бюджетування як форма оперативного контролінгу 2 1.1 Бюджетування як функція фінансового контролінгу 2 1.2 Принципи бюджетування 7 1.3 Способи бюджетування 8 1.4 Система бюджетів на підприємстві 11 2. Скласти систему бюджетів підприємства 16 Література 20

Бюджетування як форма оперативного контролінгу

Зміст 1. Бюджетування як форма оперативного контролінгу 2 1.1 Бюджетування як функція фінансового контролінгу 2 1.2 Принципи бюджетування 7 1.3 Способи бюджетування 8 1.4 Система бюджетів на підприємстві 11 2. Скласти систему бюджетів підприємства 16 Література 20

Бюджетування

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ БЮДЖЕТУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 8 1.1 Сутність та класифікація бюджетів підприємства 8 1.2 Організація бюджетного процесу на підприємстві 13 1.3 Методика розробки бюджетів 19 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ БЮДЖЕТУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ ТОВ «ТНК – ВР КОМЕРС» 31 2.1 Аналіз системи бюджетування ТОВ ТНК – ВР Комерс 31 2.2 Оцінка бюджету грошових коштів 53 2.3 Аналіз дохідної та витратної частини загального бюджету підприємства 63 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ ЕФЕКТИВНОГО БЮДЖЕТУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 68 3.1 Удосконалення бюджетного процесу та його інформаційно-програмне забезпечення 68 3.2 Поліпшення механізму формування бюджету на підприємстві. 77 ВИСНОВКИ 84 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 88 ДОДАТКИ ..............................................................................................................99

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості

ВСТУП ... 4 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15 1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21 РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31 2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31 2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48 2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70 РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88 3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88 3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114 ДОДАТКИ 120

Бюджетування і контроль витрат

ВСТУП 3 І РОЗДІЛ . ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРИКЛАДНІ ЗАСАДИ БЮДЕТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ 5 1.1. Бюджетування у системі управління витратами підприємства 5 1.2. Формування бюджетів як основа обліково-аналітичного забезпечення системи бюджетування підприємства 9 1.3. Методи бюджетування в системі управлінського обліку 11 ІІ РОЗДІЛ. КОНТРОЛЬ В ПРОЦЕСІ РОЗРОБКИ БЮДЖЕТІВ ПІДПРИЄМСТВА 14 2.1. Внутрішньогосподарський контроль в системі управління витратами 14 2.2. Інформаційне забезпечення контролю витрат підприємства 16 2.3. Методика внутрішньогосподарського контролю в системі бюджетування 18 ІІ РОЗДІЛ. БЮДЖЕТУВАННЯ ТА КОНТРОЛЬ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗАТ «__» 21 3.1. Економічна характеристика підприємства ЗАТ «__» 21 3.2. Організація бюджетування та контролю витрат основної діяльності підприємства 22 ВИСНОВОК 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33 ДОДАТКИ 36

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)

Вступ 4 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40 Висновки і пропозиції 49 Список використаної літератури 52 Додатки 55

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 7 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 7 1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 13 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 20 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 20 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 29 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 36 Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 39 Висновки і пропозиції 48 Список використаної літератури 51 Додатки 54

Бюджетування на підприємстві

Бюджетування на підприємстві Література

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 6 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні ПХП 6 1.2 Мета, завдання на основні етапи стратегічного бюджетування на ПХП 11 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 17 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 17 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 26 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 32 Розділ 3. Обгрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 35 Висновки і пропозиції 43 Список використаної літератури 46 Додаток А. Основні показники фінансової звітності підприємства в 2002-2005 рр. 49 Додаток Б. Методика розрахунку основних фінансових показників 57 Додаток В. Фінансові показники, отримані в результаті аналізу 59

Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 6 1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні ПХП 6 1.2 Мета, завдання на основні етапи стратегічного бюджетування на ПХП 11 Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "...." 17 2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 17 2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 26 2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 32 Розділ 3. Обгрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 35 Висновки і пропозиції 43 Список використаної літератури 46 Додаток А. Основні показники фінансової звітності підприємства в 2002-2005 рр. 49 Додаток Б. Методика розрахунку основних фінансових показників 57 Додаток В. Фінансові показники, отримані в результаті аналізу 59