институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація харчування українських туристів на території Італії

Каталог пособий и учебных материалов | Туризм | Курсовая | Страниц: 40 | Год: 2009 | Размер: 1374 кб. | Стоимость: 150 грн. | Смотреть | Купить

Організація харчування українських туристів на території Італії

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 6
1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 6
1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Італії 11
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ В ІТАЛІЇ 14
2.1. Особливості національної кухні Італії 14
2.2. Особливості організації харчування в Італії за різними видами туризму 18
2.3. Італійська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для українських туристів 26
ВИСНОВКИ 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38
ДОДАТКИ 40

Cмотрите также:
Організація харчування туристів з Італії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Італії 5 1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9 2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13 2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки 38

Особливості харчування туристів з Італії

Вступ 4 1. Етнічні особливості народу Італії 6 1.1. Національні особливості народу Італії 6 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 11 2. Особливості харчування туристів з Італії 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 16 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для італійців 29 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 33 Висновки 39 Список використаної літератури 41 Додатки 43

Новітні технології у харчуванні туристів

Вступ 3 I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 5 1.1. Сутність організації харчування в підприємствах ресторанного господарства. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7 Ресторани 8 Бари 9 2. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 12 2.1. Напрямки харчування в готелях 13 2.2. Нові технології в організації харчування туристів 14 Організація харчування в національних ресторанах 16 Обслуговування у номерах готелів 18 Організація харчування в спортивних походах 21 3. ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ГОТЕЛЯХ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ “ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ” 22 Висновки 31 Список використовуваної літератури: 33 Додатки 34

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

1. Перевірка якості страв і напоїв підприємств харчування 3 2. Організація і проведення для туристів пікніків 4 3. Аналіз особливостей харчування туристів із США на території України 8 Література 12

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31

Організація харчування туристів з США (на прикладі ресторану)

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу США 6 1.1. Формування національної кухні США та фактори, які вплинули на формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 9 2. Особливості харчування туристів з США в Україні 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з США 17 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з США 20 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 26 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанному комплексі „Козацький стан” 30 Висновки 34 Список використаної літератури та джерел 36 Додатки 38-51

Характеристика можливостей організації туризму для українських туристів у Італії

1.Загальна інформація про Італію 3 2. Аналіз статистичних даних 4 3. Перелік та опис об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, розташованих в Італії 6 4. Видатні туристські об’єкти Італії 7 5. Цінні лікувально-оздоровчі ресурси Італії та їх розташування 9 6. Види туризму Італії 9 7. Основні туристські центри Італії 10 8. Розвинутість туристської інфраструктури Італії 10 9. Місцеві традиції, звички, що обмежують туристську діяльність 12 Список використаної літератури 13

Організація харчування туристів з США

План Вступ 3 1. Етнічні особливості народів США 4 1.1. Національні особливості народів США 4 1.2. Характеристика і аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 7 2. Особливості харчування туристів з США 10 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування у США 10 2.2. Національна українська кухня як база для харчування туристів з США 13 2.3. Національна українська кухна як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 18 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанах і кафе 24 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Організація харчування туристів Японії

ВСТУП 3 1. ЯПОНІЯ – КРАЇНА ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ 5 1.1. Види організації харчування туристів в Японії 6 2. ЯПОНСЬКА КУХНЯ ЯК СКЛАДОВА ТУРИСТИЧНОЇ ЕКЗОТИКИ КРАЇНИ 9 2.1. Особливості харчування туристів у японських ресторанах 15 2.2. Сервіровка 19 2.3. Палички як частина японської культури 21 2.4. Поведінка туристів за столом 24 3. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЯПОНІЇ 26 ВИСНОВОК 35 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 37

Організація харчування туристів з Росії

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 5 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 5 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Росії 10 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ З РОСІЇ 19 2.1. Особливості національної кухні Росії 19 2.2. Особливості організації харчування російських туристів за різними видами туризму 23 2.3. Російська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів 31 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40