институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Бізнес-план (на прикладі державної поліклініки) – впровадження платної послуги

Каталог пособий и учебных материалов | Психология возрастная | Материал | Страниц: 14 | Год: 2010 | Размер: 23 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Бізнес-план (на прикладі державної поліклініки) – впровадження платної послуги

Резюме 3
1.Аналіз стану галузі 5
2.План маркетингу 7
3.Організаційний та юридичний план 8
4.Фінансовий план та обгрунтування ризику 9
Список літератури 15

Cмотрите также:
Впровадження платних послуг на прикладі державної поліклініки

Вступ 3 1. Теоретичні засади підприємництва в охороні здоров’я 5 1.1.Сутність підприємництва в охороні здоров’я 5 1.2.Маркетинг в охороні здоров’я 11 2. Техніко-економічна характеристика ЦРП Оболонського р-ну м.Києва 19 2.1. Організаційна структура управління ЦРП Оболонського р-ну м.Києва 19 2.2. Показники медичної діяльності 22 3. Бізнес-план впровадження платних послуг 24 3.1.Аналіз стану галузі 24 3.2.План маркетингу 24 3.3.Організаційний та юридичний план 25 3.4.Фінансовий план та обґрунтування ризику 26 3.5.Аналіз конкурентного середовища 31 Висновки 32 Список літератури 34

АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ДИТЯЧОЇ ПОЛІКЛІНІКИ (звіт з практики)

ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ДИТЯЧОЇ ПОЛІКЛІНІКИ №1 СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ М. КИЄВА 3 1.1. Загальна характеристика виробничо-господарської діяльності Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 3 1.2. Аналіз зовнішніх та базових атрибутів організаційної культури Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 17 1.3. Оцінка корпоративної культури Дитячої поліклініки №1 Святошинського району м. Києва 28 РОЗДІЛ 2. ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ДИТЯЧОЇ ПОЛІКЛІНІКИ № 1 СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ М.КИЄВА 38 2.1. Впровадження принципу поінформованої згоди в практику лікувально-діагностичного процесу Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 38 2.2. Формування проекту Філософії Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 60 ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ 67 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 75

Організаційна культура закладу охорони здоров’я як фактор конкурентоспроможності на прикладі Дитячої поліклініки №1 Святошинського р-ну м. Києва

ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНИЙ. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я 5 1.1. Організаційна культура як фактор конкурентоспроможності 5 1.2. Нормативно-правова база управління лікувально-профілактичними закладами 11 1.3. Роль біоетики у формуванні організаційної культури в лікувально-профілактичному закладі 17 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНИЙ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ДИТЯЧОЇ ПОЛІКЛІНІКИ № 1 СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ М. КИЄВА 29 2.1. Загальна характеристика виробничо-господарської діяльності Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 29 2.2. Аналіз зовнішніх та базових атрибутів організаційної культури Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 43 2.3. Оцінка корпоративної культури Дитячої поліклініки №1 Святошинського району м. Києва 54 РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ. ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ДИТЯЧОЇ ПОЛІКЛІНІКИ № 1 СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ М.КИЄВА 65 3.1. Впровадження принципу поінформованої згоди представника пацієнта у практику лікувально-діагностичного процесу Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 65 3.2. Формування проекту Філософії Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 87 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 96 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 101

Бізнес планування – туристичної діяльності

(Випускна робота) Вступ 3 Розділ 1. Бізнес-план як економічний інструмент 6 1.1. Сутність, причини та завдання бізнес-планування 6 1.2. Структура і види бізнес-планів 10 1.3 Функції і завдання бізнес-плану 19 Розділ 2. Особливості аналізу діяльності підприємств на підставі бізнес-плану 22 2.1 Бізнес-план як інструмент контролю за доходами та витратами 22 2.2 Інвестиційна діяльність підприємства 33 2.3 Ефективність бізнес-плану на прикладі туристичного підприємства 39 Висновки 47 Список використаної літератури 51 Додаток 1 56

Бізнес-план туристичного підприємства (на прикладі ресторану)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗРОБКИ БІЗНЕС-ПЛАНУ В СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 5 1.1. Сутність і призначення бізнес-плану 5 1.2. Зміст і загальна методологія розробки бізнес-плану 8 1.3. Ресторанний бізнес як перспективний напрямок бізнес-планування 15 РОЗДІЛ 2. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ’ЄКТА ДОСЛІДЖЕННЯ 22 2.1. Резюме проекту 22 2.2. Опис продукції ресторану „назва” 24 РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ БІЗНЕС-ПЛАНУ РЕСТОРАНУ „назва” І РЕКОМЕНДОВАНІ ЕТАПИ ЙОГО РЕАЛІЗАЦІЇ 28 3.1. План маркетингу 28 3.2. План виробництва 34 3.3. Потенційні ризики й проблеми 46 3.4. Ефективність бізнес-плану ресторану 50 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 61 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 64 ДОДАТКИ 70

Організаційна культура закладів охорони здоров я (на прикладі поліклініки)

ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я 5 1.1. Організаційна культура як фактор конкурентоспроможності 5 1.2. Нормативно-правова база управління лікувально-профілактичними закладами 11 1.3. Роль біоетики у формуванні організаційної культури в лікувально-профілактичному закладі 17 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ДИТЯЧОЇ ПОЛІКЛІНІКИ №1 СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ М. КИЄВА 28 2.1. Загальна характеристика виробничо-господарської діяльності Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 28 2.2. Аналіз зовнішніх та базових атрибутів організаційної культури Дитячої поліклініки № 1 Святошинського району м. Києва 42 2.3. Оцінка корпоративної культури Дитячої поліклініки №1 Святошинського району м. Києва 53 ВИСНОВКИ 63 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 69

Управління персоналом в закладах охорони здоров я (на базі Деснянської районної поліклініки)

Вступ 3 Розділ 1. 6 1.1.Нормативно – правове регулювання кадрової роботи в закладах охорони здоров’я 6 1.2.Аналіз кількісно-якісного складу працівників поліклініки 19 1.3. Оцінка впливу існуючої кадрової політики поліклініки на ефективність праці 37 Висновки до розділу 1 54 Розділ 2 57 2.1. Сутність та принципи кадрового менеджменту 57 2.2. Складові процесу управління персоналом 66 Висновки до розділу 2 77 Розділ 3 78 3.1. Моделювання стратегії професійної і соціальної відповідності персоналу при прийманні на роботу 78 3.2. Розробка програми впровадження стратегії підвищення ефективності кадрової політики 91 3.3. Застосування розробленої моделі для оцінки складності праці медичних працівників поліклініки 97 Висновки до розділу 3 104 Висновки та пропозиції 106 Список літератури 111

Реінжиніринг та бізнес-процес операцій

Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи реінжинірингу бізнес-процесів операцій 7
1.1. Поняття реінжинірингу бізнес-процесів 7
1.2. Необхідність впровадження реінжинірингу бізнес-процесів 16
1.3. Створення структури реінженірингу бізнес-процесів 22
Розділ 2. Особливості реінжинірингу бізнес-процесів операцій в Україні 29
2.1. Правові аспекти здійснення інноваційної діяльності в Україні 29
2.2. Реінжиніринг як омолодження бізнес-процесів на підприємствах України 43
2.3. Проблеми впровадження реінжинірингу бізнес-процесів на українських підприємствах 47
Розділ 3. Впровадження реінжинірингу організаційної структури управління на ВАТ Хлібодар 55
3.1. Загальна характеристика діяльності ВАТ Хлібодар 55
3.2. Комплексне дослідження та аналіз системи організаційного управління на ВАТ Хлібодар 69
3.3. Методика застосування реінжинірингу організаційної структури на ВАТ Хлібодар 77
3.4. Реінженіринг системи організаційного управління на ВАТ Хлібодар 85
Висновки 96
Список використаної літератури 100
Додатки 108


Бізнес планування на прикладі кафе. Бізнес-план кафе

1. Загальна характеристика закладу ресторанного господарства (кафе) 3 2. Виконавче резюме 4 3. Дослідження ринку продукції та послуг ресторанного господарства 5 4. План, стратегія маркетингу 6 5. Виробничий план 9 6. Організаційно-юридичний план 13 7. Фінансовий план 15 8. Оцінка і страхування ризику 18

Розробка бізнес-плану новоствореного

ВСТУП 3 Розділ і. Теоретичні засади бізнес-планування 7 1.1. Поняття, завдання та принципи фінансового планування на підприємстві 7 1.2. Поняття бізнес-плану, як складової фінансового планування на підприємстві. 10 1.3. Сутність, мета та функції бізнес-плану. 12 1.4. Зміст бізнес-плану. 18 1.4.1. Розділ “можливості фірми”. 19 1.4.2. Розділ “види товарів (послуг)”. 20 1.4.3. Розділ “ринки збуту товарів (послуг)”. 21 1.4.4. Розділ “конкуренція на ринках збуту”. 22 1.4.5. Розділ “план маркетингу”. 22 1.4.6. Розділ “план виробництва”. 26 1.4.7. Розділ “фінансовий план”. 27 1.6. Фінансовий план, порядок його розробки. 29 розділ іі. Розробка бізнес-плану підприємства 33 2.1. Загальна характеристика туристичної компанії „bytsko” 33 2.2. Резюме 35 2.3. Товарна політика фірми 38 2.4. Характеристика конкурентного середовища 43 2.5. План маркетингу 46 2.6. Виробничий план 51 2.7. Організаційний план 56 2.8. Фінансовий план 58 розділ ііі. Аналіз ефективності впровадження бізнес-плану підприємства 68 3.1. Аналіз макро- та мікро- середовища тов „exra-pro” 68 3.2. Аналіз показників та ефективності господарської діяльності туристичного підприємства „extra-pro” 73 3.3. Оцінка ризиків та їх страхування 92 висновки 96 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 101 ДОДАТКИ 104