Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: Технологія продукції міні виробництвКаталог пособий и учебных материалов | Разное | Курсовая | Страниц: 11 | Год: 2010 | Размер: 14 кб. | Стоимость: 35 грн. | Смотреть | КупитьТехнологія продукції міні виробництвПерспективні напрямки розвитку хлібопекарської промисловості особливості міні-виробництва 2Переваги та недоліки виготовлення морозива із сухих сумішей у порівнянні із традиційним способом 4 Характеристика асортименту ковбас та ковбасних виробів 6 Тести 10 Література 11 Cмотрите также:Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах Зміст 1. Вступ 3 2. Класифікація виробництва 5 3. Сировинна підготовка до виробництва 8 4. Класифікація устаткування 11 5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14 6. Сучасне обладнання 18 7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19 8. Висновки 21 9. Література 23 Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Контрольна робота з технології харчових виробництв 1. Технологія приготування житнього хліба 3 2. Харчова цінність продуктів 9 Список використаної літератури 17 Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв Вступ 3 1. Поняття та особливості матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 4 2. Планування матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв 9 Висновки 13 Список використаних джерел 14 Облік витрат на виробництво продукції на підприємстві 1. Характеристика підприємства 3 2. Технологія обліку витрат на виробництво продукції підприємства. 5 3. Характеристика первинних документів обліку витрат на виробництво продукції підприємства.. 9 4. Технологія синтетично і аналітичного обліку витрат на виробництво продукції підприємства.. 11 5. Характеристика вихідних документів обліку витрат на виробництво продукції підприємства. 15 Висновки 17 Література 19 Додатки 21 Об'єктом досліджень дипломної роботи є Товариство з обмеженою відповідальністю Комп’ютерна технологія обліку готової продукції і її реалізація ВСТУП 2 Характеристика об’єкту комп’ютерізації 3 Інформаційна система обліку готової продукції та її реалізації 9 Характеристика вхідної інформації 10 Характеристика вихідної інформації 11 Технологія ведення обліку в умовах автоматизації 12 ВИСНОВКИ 15 ЛІТЕРАТУРА 16 ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ ПОГОЛЯВ`Я КОНЕЙ ЗМІСТ ВСТУП .......................................................................................................................3 1. КОРОТКІ ВІДОМОСТІ ПРО ГОСПОДАРСТВО .........................................4 2. ТЕХНОЛОГІЯ ВЕДЕННЯ ГАЛУЗІ ...............................................................12 2.1. ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ ПОГОЛЯВ`Я КОНЕЙ ...................12 2. 2. ПІДГОТОВКА І ПРОВЕДЕННЯ ПАРУВАЛЬНОЇ КАМПАНІЇ .....19 2.3. ПІДГОТОВКА ДО ЖЕРЕБІННЯ І ЖЕРЕБІННЯ ..............................22 2.4. ХАРАКТЕРИСТИКА ПОТРЕБИ КОНЕЙ В ПОЖИВНИХ РЕЧОВИНАХ ...................................................................................................27 3. ПЛАНИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ................................................................33 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ...........................................................................34 ЛІТЕРАТУРА ..........................................................................................................35 ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ ПОГОЛЯВ`Я КОНЕЙ ЗМІСТ ВСТУП .......................................................................................................................3 1. КОРОТКІ ВІДОМОСТІ ПРО ГОСПОДАРСТВО .........................................4 2. ТЕХНОЛОГІЯ ВЕДЕННЯ ГАЛУЗІ ...............................................................12 2.1. ТЕХНОЛОГІЯ ВІДТВОРЕННЯ ПОГОЛЯВ`Я КОНЕЙ ...................12 2. 2. ПІДГОТОВКА І ПРОВЕДЕННЯ ПАРУВАЛЬНОЇ КАМПАНІЇ .....19 2.3. ПІДГОТОВКА ДО ЖЕРЕБІННЯ І ЖЕРЕБІННЯ ..............................22 2.4. ХАРАКТЕРИСТИКА ПОТРЕБИ КОНЕЙ В ПОЖИВНИХ РЕЧОВИНАХ ...................................................................................................27 3. ПЛАНИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ................................................................33 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ...........................................................................34 ЛІТЕРАТУРА ..........................................................................................................35 Облік готової продукції її відвантаження та результатів реалізації 1. Характеристика підприємства 3 2. Технологія обліку готової продукції її відвантаження та результатів реалізації. 6 3. Характеристика первинних документів обліку готової продукції її відвантаження та результатів реалізації. 13 4. Технологія синтетично і аналітичного обліку готової продукції її відвантаження та результатів реалізації. 16 5. Характеристика вихідних документів обліку готової продукції її відвантаження та результатів реалізації. 18 Висновки 20 Література 22 Додатки 24 Об'єктом досліджень є Товариство з обмеженою відповідальністю Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23 Загальна технологія харчових виробництв
1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3 2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6 Список використаних джерел 13 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |