институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Громадське харчування

Каталог пособий и учебных материалов | Информационные технологии | Диплом | Страниц: 30 | Год: 2010 | Размер: 30 кб. | Стоимость: 100 грн. | Смотреть | Купить

Громадське харчування


1. Характеристика закладів громадського харчування 2
2. Коротка характеристика устаткування кухонного посуду та інвентарю 7
3. Харчова цінність обробка овочів обробка грибів 10
4. Харчова цінність обробка риби та нерибних морепродуктів 16
5. Харчова цінність м яса обробка м яса м ясопродуктів і птиці приготування напівфабрикатів 19
6. Технологія готування: блюда з риби (щука фарширована) 24
Використана література 29

Cмотрите также:
Громадське харчування

Громадське харчування

Методи і функції обслуговування споживачів на підприємствах громадського харчування

План Вступ 2 1. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 4 2. Організація обслуговування 11 3. Методи обслуговування споживачів, спеціальні форми обслуговування ………………………………………………………………………………..16 4. Функції обслуговування 19 5. Методи вдосконалення обслуговування споживачів на підприємствах громадського харчування 22 Висновки 24 Список використаних джерел 25

Контрольна робота менеджмент у ресторанному господарстві

План 1. Класифікація новацій та інноваційних процесів 3 2. Громадське харчування як елемент сфери послуг 6 3. Зміст, сутність виробничої інфраструктури закладів ресторанного господарства 9 Література 14

Особливості організації харчування по місцю роботи

Зміст Вступ 3 І. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 6 ІІ. Основна частина 10 1. Характеристика кафе „Явір” 10 2. Оперативне планування виробництва 12 3. Методика планування надходження сировини та продуктів 18 4. Організація обслуговування в кафе „Явір” 23 5. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 32 6. Методи вдосконалення існуючої організації виробництва 34 Висновки 36 Використана література 37 Додатки……………………………………………………………………………...39

Особливості організації харчування по місцю роботи

План Вступ 1 І. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 5 ІІ. Основна частина 9 1. Характеристика ресторану „Українська хата” 9 2. Оперативне планування виробництва 11 3. Методика планування надходження сировини та продуктів 17 4. Організація обслуговування в ресторані „Українська хата” 22 5. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 31 6. Методи вдосконалення існуючої організації виробництва 33 Висновки 35 Використана література 36

Громадське харчування, його стан, перспективи розвитку

План. І. Вступ. 1.1. Громадське харчування, його стан, перспективи розвитку. 1.2. Загальна характеристика торгівельних приміщень ресторану “Люкс”. ІІ. Техніко-організаційне обґрунтування. 2.1. Визначення режиму роботи торгівельних приміщень. 2.2. Розміщення торгівельної групи приміщень стосовно один одного і зв’язок з іншими приміщеннями. ІІІ. Технологічні розрахунки. 3.1. Визначення виробничої програми ресторану “Люкс”. 3.2. Розрахунок пропускної спроможності торгівельного залу. 3.3. Складання графіку завантаження торгівельного залу. 3.4. Розрахунок необхідного устаткування. 3.5. Розрахунок столового посуду, приборів і столової білизни для сервізної. 3.6. Розрахунок кількості працівників. 3.7. Розробка та обґрунтування графіку виходу на роботу офіціантів. 3.8. Розрахунок загальної площі торгівельних приміщень. ІV. Графічна частина. 4.1. Компоновка торгівельних приміщень з розміщенням меблів у них. V. Заключна частина. 5.1. Організація праці в торгівельних приміщеннях. 5.2. Доцільність розробки проекту. VI. Список використаної літератури.

ГРОМАДСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО

1. ГРОМАДСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО 2 2. ПОЛІТИКА ЯК СОЦІАЛЬНЕ ЯВИЩЕ 4 3. ПОЛІТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ І ПОЛІТИЧНІ ВІДНОСИНИ 7 4. ПОЛІТИЧНА ВЛАДА І ПОЛІТИЧНА СИСТЕМА 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 14

Харчування

Вступ 3 1. Якість харчування, хімічні складові продуктів харчування 4 2. Харчування, тривалість життя та його безпека 8 Висновок 11 Список літератури 12

Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках

1. ВСТУП 3 2. ОСНОВНА ЧАСТИНА 8 2.1. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 8 2.2. Функції та специфіка діяльності підприємств громадського харчування системи авіаперевезень 10 2.3. Система кейтерингу, як передовий метод організації харчування пасажирів авіаперевезень 14 2.3.1 Розвиток системи кейтерингу в Україні 14 2.3.2. Проблеми роботи кейтерингових компаній в галузі авіаперевезень 17 2.3.3. Особливості роботи кейтерингових компаній (на прикладі «Київ-Кейтеринг» та «Аеро-Кейтеринг Сервісіс Україна») 19 2.3.4. Вдосконалення роботи авіаційних компаній з вирішення проблеми харчування пасажирів (на прикладі ТОВ «Авіаційна хендлінгова компанія «Авіахендлінг», та авіакомпанії «Аеросвіт») 23 2.4. Організація обслуговування потреб пасажирів у харчуванні в аеропортах (на прикладі Державного міжнародного 25 аеропорту «Бориспіль») 25 2.5. Досвід організації харчування пасажирів в зарубіжник компаніях 27 2.5.1. Сфера громадського харчування авіаперевезень в РФ 27 2.5.2. Норми споживання алкогольних та прохолодних напоїв під час польоту (на прикладі компанії «Аерофлот») 31 2.5.3. Спеціальне устаткування літаків (на прикладі компанії «Авіаційні лінії Кубані») 34 2.5.4. Підвищення рівня обслуговування пасажирів за допомогою використання сучасних методів оформлення продуктів харчування, рекламних методів роботи з пасажирами 35 2.5.5. Розвиток сфери громадського харчування в галузі авіаперевезень в країнах світу 37 2.6. Культура поводження обслуговуючого персоналу ресторану аеропорту, бортпроводниць 39 3. ВИСНОВКИ 41 ДОДАТКИ 43 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 60

Новітні технології у харчуванні туристів

Вступ 3 I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 5 1.1. Сутність організації харчування в підприємствах ресторанного господарства. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7 Ресторани 8 Бари 9 2. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 12 2.1. Напрямки харчування в готелях 13 2.2. Нові технології в організації харчування туристів 14 Організація харчування в національних ресторанах 16 Обслуговування у номерах готелів 18 Організація харчування в спортивних походах 21 3. ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ГОТЕЛЯХ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ “ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ” 22 Висновки 31 Список використовуваної літератури: 33 Додатки 34