институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аналіз чисельності і структури персоналу

Каталог пособий и учебных материалов | Психология клиническая | Контрольная | Страниц: 18 | Год: 2010 | Размер: 17 кб. | Стоимость: 75 грн. | Смотреть | Купить

Аналіз чисельності і структури персоналу

ВСТУП 3
1. Планування і аналіз чисельності робітників 4
2. Аналіз чисельності за структурою персоналу 11
ВИСНОВОК 17
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 18

Cмотрите также:
ПЛАНУВАННЯ ЧИСЕЛЬНОСТІ ПЕРСОНАЛУ

Вступ 3 Розділ 1. Поняття і значення персоналу в діяльності підприємства 6 Розділ 2. Планування чисельності персоналу на ТОВ "Фокстрот-Ужгород" 12 2.1. Планування чисельності персоналу 12 2.2. Аналіз чисельності персоналу 18 Розділ 3. Удосконалення управління чисельністю персонала 21 Висновки 30 Список використаної літератури 32 Додатки 34

Удосконалення планування персоналу на підприємстві

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та структура трудових ресурсiв підприємства 5 1.2. Поняття планування як загальної функції менеджменту 17 1.3. Методика планування чисельності персоналу підприємства та показникiв з працi 20 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СКЛАДУ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛУ ВАТ «НАЗВА» 23 2.1. Аналіз ефективності стимулювання персоналу ВАТ «НАЗВА» 23 2.2. Аналіз наявності та забезпечення підприємства персоналом 31 2.3. Оцінка ефективності використання персоналу підприємства 34 РОЗДІЛ 3. ОБГРУНТУВАННЯ ПЛАНОВОЇ ЧИСЕЛЬНОСТІ, ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛУ ВАТ «НАЗВА» 40 3.1. Розрахунок планової чисельності та складу робітників на майбутнiй перiод 40 3.2. Напрямки пiдвищення ефективностi використання персоналу на ВАТ "НАЗВА» 45 3.3. Обгрунтування напрямів соціального розвитку підприємства 51 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 61 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 67 ДОДАТКИ 72

Планування чисельності та складу працівників торговельного підприємства

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи планування чисельності та складу працівників торговельного підприємства 6 1.1. Економічна сутність формування та використання чисельності працівників торговельного підприємства 6 1.2. Класифікація персоналу торговельного підприємства 13 1.3. Система показників оцінки ефективності використання чисельності працівників торговельного підприємства 20 Розділ 2. Дослідження динаміки чисельності складу та ефективності використання працівників ТОВ “Манхеттен” з використанням ПЕОМ 30 2.1. Економічна постановка задач по аналізу і плануванню чисельності працівників на торговельному підприємстві 30 2.2. Аналіз динаміки чисельності та складу працівників підприємства 35 2.3. Аналіз факторів, що впливають на продуктивність праці працівників підприємства. 42 2.4. Аналіз ефективності використання персоналу підприємства. 51 Розділ 3. Обґрунтування плану чисельності та складу робітників ТОВ “Манхеттен” 61 3.1. Методи планування чисельності та складу працівників торговельного підприємства 61 3.2. Розрахунок планової чисельності та складу робітників на 1 квартал 2002 року 69 Висновки та пропозиції 75 Література 80 Додатки 83

Планування персоналу підприємства (на прикладі салону краси ТОВ “Сервіс-2”)

Зміст Вступ………………………………………………………………………….4 1. Сутність термінів: кадри, персонал підприємства, трудові ресурси і їхнє призначення……………………………………………………….6 2. Планування чисельності персоналу…………………………………...19 3. Мотивація як фактор підвищення ефективності праці....……………..41 4. Характеристика салону краси ТОВ “Сервіс-2”…………………….….48 5. Аналіз, розрахунок і обгрунтування чисельності персоналу салону краси ТОВ „Сервіс-2”................................................................................50 6. Відповідність професійного рівня персоналу.........................................54 7. Основні недоліки, пропозиції і висновки ……………………………..57 Список використаної літератури..…………………………………………59 Додатки

Планування персоналу на підприємстві

Вступ 3 1. Роль планування персоналу в ефективності підприємницької діяльності 6 1.1. Планування персоналу як необхідна умова 6 1.2. Кількісна та якісна оцінка персоналу 7 1.3. Методика планування чисельності робітників 9 2. Характеристика планування персоналу на підприємстві 19 2.1. Загальна характеристика досліджуваного підприємства 19 2.2. Аналіз показників ефективності трудових ресурсів 32 3. Вибір методів підвищення ефективності планування трудових ресурсів 40 3.1. Обґрунтування чисельності працівників на плановий період 40 3.2. Розрахунок обсягів діяльності у плановому періоді 41 Висновки 47 Список використаної літератури 51 Додатки………………………………………………………………………………54

Планування кадрової роботи

Вступ 3 1. Роль планування персоналу в ефективності підприємницької діяльності 6 1.1. Планування персоналу як необхідна умова 6 1.2. Кількісна та якісна оцінка персоналу 7 1.3. Методика планування чисельності робітників 9 2. Характеристика планування персоналу на підприємстві 19 2.1. Загальна характеристика досліджуваного підприємства 19 2.2. Аналіз показників ефективності трудових ресурсів 32 3. Вибір методів підвищення ефективності планування трудових ресурсів 43 3.1. Обґрунтування чисельності працівників на плановий період 43 3.2. Розрахунок обсягів діяльності у плановому періоді 44 Висновки 50 Список використаної літератури 54

Планування чисельности працюючих на підприємстві

Вступ 3 1. Роль кадрового потенціалу в ефективності підприємницької діяльності 4 1.1. Сутність кадрового потенціалу та особливості його формування в умовах підприємницької діяльності 4 1.2. Структура персоналу підприємства 6 1.3. Методика планування чисельності робітників 12 1.4. Визначення (обгрунтування) чисельності інших категорій персоналу 19 1.5. Методика планування руху кадрів 22 2. Харатеристика планування кадрового персоналу на підприємстві 26 2.1. Характеристика підприємства 26 2.2. Аналіз використання кадрового потенціалу 29 2.3. Планування чисельності кадрів в діючих умовах 33 3. Шляхи можливого удосконалення кадрового потенціалу 35 Висновки 41 Використана література 43 Додаток 1 45 Додаток 2 47

Аналіз кадрів підприємства та їх використання

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Персонал підприємства, його характеристика 5 1.1. Суть, склад, структура та показники чисельності персоналу 5 1.2. Класифікація персоналу підприємства 13 1.3. Чинники, що впливають на зміну професійно-кваліфікаційного складу кадру підприємства 16 Розділ 2. Аналіз кадрів підприємства та їх використання (на матеріалах ТОВ "Альфа - Омега") 18 2.1. Аналіз існуючої кадрової політики підприємства і управління персоналом 18 2.2. Розрахунок чисельності працюючих на ТОВ "Альфа - Омега" та баланс робочого часу 24 2.3. Рух персоналу й аналіз показників руху робочої сили на підприємстві 30 2.4. Аналіз витрат на персонал та їх ефективність 33 Розділ 3. Шляхи покращення кадрової політики на підприємстві ТОВ "Альфа - Омега" 35 3.1 Пропозиції щодо покращення кадрової політики на підприємстві 35 3.2. Недоліки до використання кадрів на підприємстві. Закордонний досвід 37 Висновки 42 Список використаної літератури 44

Планування чисельності працюючих і фонду заробітної плати (на прикладі підприємства харчової промисловості ВАТ «Великобурлуцький сироробний завод»)

Вступ 3 1 Теоретичні основни планування чисельності працюючих і фонду заробітної плати 6 1.1 Місце планування трудових показників в загальній системі планів підприємства 6 1.2 Методи планування чисельності працюючих і фонду заробітної плати 10 1.2.1 Планування чисельності персоналу 10 1.2.2 Планування фонду заробітної плати працівників. 14 2 ТЕХНІКО-ЕКОНОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА 19 2.1 Історична довідка створення підприємства 19 2.2 Характеристика виробництва продукції та виробничих процесів на підприємстві 20 3 Аналіз техніко-економічних показників роботи ВАТ «Великобурлуцький сироробний завод» 26 3.1 Аналіз виробництва та реалізації продукції 26 3.2 Аналіз фінансової стійкості підприємства 28 3.3 Аналіз використання чисельності та фонду заробітної плати ВАТ «Великобурлуцький сироробний завод» 31 4 Планування чисельності працюючих і фонду заробітної плати ВАТ «Великобурлуцький сироробний завод» 36 Висновки 40 Список літератури 42 Додатки 44

Персонал підприємства

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Персонал підприємства, його характеристика 5 1.1. Суть, склад, структура та показники чисельності персоналу 5 1.2. Класифікація персоналу підприємства 13 1.3. Чинники, що впливають на зміну професійно-кваліфікаційного складу кадру підприємства 16 Розділ 2. Аналіз кадрів підприємства та їх використанн (на матеріалах ТОВ "Альфа - Омега") 18 2.1. Аналіз існуючої кадрової політики підприємства і управління персоналом 18 2.2. Розрахунок чисельності працюючих на ТОВ "Альфа - Омега" та баланс робочого часу 24 2.3. Рух персоналу й аналіз показників руху робочої сили на підприємстві 30 2.4. Аналіз витрат на персонал та їх ефективність 32 Розділ 3 34 Шляхи покращення кадрової політики на підприємстві ТОВ "Альфа - Омега" 34 3.1 Пропозиції щодо покращення кадрової політики на підприємстві 34 3.2.Зауваження до використання кадрів на підприємстві. Зарубіжний досвід 37 Висновки 42 Список використаної літератури 44