институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Загальна технологія

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент туризма | Курсовая | Страниц: 13 | Год: 2010 | Размер: 17 кб. | Стоимость: 55 грн. | Смотреть | Купить

Загальна технологія

Вступ 2
Хімічний склад цукрових буряків та підготовка їх перероблення на цукор 3
Технологія напівкопчених ковбас. Вимоги стандарту щодо якості ковбаси 8
Висновки 12
Література 13
Cмотрите также:
Технології банківських операцій

Зміст Вступ 3 1. Загальна характеристика банківських операцій в банках України 5 2. Технологія здійснення операцій на поточних рахунках 7 3. Технологія здійснення депозитних операцій 9 4. Технологія здійснення кредитних операцій 12 Висновки 14 Література 19

Загальна технологія харчових виробів

1. Основи збалансованого харчування та шляхи його реалізації 2 2. Технологія житньо-пшеничних сортів хліба. Якісні показники хліба 10 Література 13

Характеристика інформаційних технологій (теорія)

Вступ 2 Визначення терміну «інформаційна технологія» 3 Основні характеристики інформаційної технології 3 Класифікація інформаційних систем 8 Інформаційна технологія опрацювання даних 8 Інформаційна технологія керування 9 Інформаційна технологія підтримки прийняття рішень 11 Інформаційна технологія експертних систем 13 Висновки 16 Література 17

ТЕХНОЛОГІЯ СПОРТИВНО-РЕКРЕАЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

ВСТУП 3 Розділ 1. Технологія обслуговування в готелі 6 1.1. Класифікація готельних послуг 6 1.2. Технологія культурно-масового та спортивно-рекреаційного обслуговування в готелі 9 Розділ 2. Технологія спортивно-рекреаційне обслуговування в готельному комплексі "Славутич-Закарпаття" 13 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 13 2.2. Технологія спортивно-рекреаційного обслуговування в готелі "Славутич-Закарпаття" 16 Розділ 3. Удосконалення технології спортивно-рекреаційного обслуговування 21 ВИСНОВКИ 25 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28

Мережні технології

1. Концепція комутації пакетів як технологія передачі інформації в мережі 3 2. Технологія "клієнт—сервер" 6 3. Сутність розподілених технологій оброблення і зберігання даних 9 4. Електронна пошта як інформаційна технологія 15 Список використаних джерел 19

Характеристика технологій соціальної роботи з інвалідами

Вступ 3 1. Технологія соціальної адаптації 6 2. Технологія соціальної реабілітації інвалідів 17 3. Технологія професійного навчання та працевлаштування 40 Висновки 50 Список використаної літератури 51

ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ

ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Групове навчання та різновиди його технологій 5 1.1. Поняття про групову форму роботи 5 1.2. Технологія структурування кооперативного навчання 6 1.3. Технологія роботи в парах 11 1.4. Технологія діяльності ротаційних (змінюваних) трійок 13 1.5. Технологія "два - чотири - всі разом" 13 1.6. Технологія "карусель" 14 1.7. Технологія роботи в малих групах 15 Розділ 2. Основні види групової роботи 18 2.1. Варіанти організації роботи груп 18 2.2. Фронтальні технології інтерактивного навчання 21 Розділ 3. Використання групової форми навчання при вивченні розділу "Біологія людини" 26 Розділ 4. Практична частина 33 Висновки 35 Література 36

ГРУПОВЕ НАВЧАННЯ ТА РІЗНОВИДИ ЙОГО ТЕХНОЛОГІЙ

ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Групове навчання та різновиди його технологій 5 1.1. Поняття про групову форму роботи 5 1.2. Технологія структурування кооперативного навчання 6 1.3. Технологія роботи в парах 11 1.4. Технологія діяльності ротаційних (змінюваних) трійок 13 1.5. Технологія "два - чотири - всі разом" 13 1.6. Технологія "карусель" 14 1.7. Технологія роботи в малих групах 15 Розділ 2. Основні види групової роботи 18 2.1. Варіанти організації роботи груп 18 2.2. Фронтальні технології інтерактивного навчання 21 Розділ 3. Використання групової форми навчання при вивченні розділу "Біологія людини" 26 Розділ 4. Практична частина 33 Висновки 35 Література 36

Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії

План. І. Загальна частина. ІІ. Основна частина. А) Товарознавча характеристика сировини для приготування соусів. Б) Організація робочого місця при приготуванні соусів. В) Обладнання, що використовується. Г) асортимент, технологія приготування страв, вимоги їх до якості. ІІІ. Розрахункова частина.. ІV. Графічна частина. V. Використана література.

ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОБУТОВИХ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика додаткових побутових готельних послуг 6 1.1. Характеристика послуг побутового обслуговування в готелі 6 1.2. Технологія надання додаткових побутових послуг в готелі 10 Розділ 2. Технологія надання додаткових побутових послуг в готелі "Зірка" 20 2.1. Технологія діяльності служб готелю "Зірка" по обслуговуванню клієнтів 20 2.2. Організація діяльності служб обслуговування номерного фонду в готелі "Зірка" 27 Розділ 3. Удосконалення надання додаткових побутових послуг в готелі "Зірка" 29 ВИСНОВКИ 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34