институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Міжнародна стандартизація та сертифікація сировини та готової продукції

Каталог пособий и учебных материалов | Психология возрастная | Курсовая | Страниц: 19 | Год: 2010 | Размер: 24 кб. | Стоимость: 75 грн. | Смотреть | Купить

Міжнародна стандартизація та сертифікація сировини та готової продукції

Зміст
1. Які ключові нормативно-правові акти COT стосуються вимог до усунення бар єрів у торгівлі? 3
2. Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (ФАО): співпраця з міжнародними організаціями 5
3. Опишіть основні завдання інтеграції України до Європейського Союзу у сфері стандартизації 10
4. Європейські організації з випробування і сертифікації 14
Список використаної літератури 19

Cмотрите также:
Стандартизація та сертифікація продукції

Вступ 3 1. Стандартизація продукції 3 2. Сертифікація продукції. 6 3. Національна система сертифікації 8 4. Основні методи забезпечення якості продукції 14 Висновки 16 Література 18

Конспект «Метрологія. Стандартизація. Сертифікація.»

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання дисципліни. Державний характер метрологічної діяльності. Елементи теорії пізнання. 3 2. Основи теорії вимірювань 5 3. Метрологічне забезпечення виробництва 10 4. Кваліметрія. Вимірювання якості 17 5. Теоретичні основи стандартизації. Державна система стандартизації 20 6. Законодавча метрологія та стандартизація. Міжнародне співробітництво 25 7. Державна система сертифікації продукції УкрСЕПРО. Міжнародна сертифікація продукції 31 Список використаної літератури 36

Основні елементи структури системи технологій

Вступ 3 1. Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем 4 2. Класифікація інноваційних стратегій 7 3. Безвідхідні технології, їх впровадження 9 4. Системність високих технологій 11 5. Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції. Міжнародна стандартизація 15 Висновки 20 Література 22

Основні елементи структури системи технологій

Вступ 3 1. Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем 4 2. Класифікація інноваційних стратегій 7 3. Безвідхідні технології, їх впровадження 9 4. Системність високих технологій 11 5. Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції. Міжнародна стандартизація 15 Висновки 20 Література 22

Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем

1. Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем 3 2. Класифікація інноваційних стратегій 6 3. Безвідхідні технології, їх впровадження 8 4. Системність високих технологій 10 5. Стандартизація, метрологія та сертифікація продукції. Міжнародна стандартизація 14 Література 19

Метрологія стандартизація сертифікація та управління якістю харчової продукції

Зміст 1. Метрологічне забезпечення підготовки виробництва 3 2. Сертифікація як ефективний механізм якістю продукції 9 Список використаної літератури 15

Стандартизація та сертифікація якості продукції

1. Категорії нормативних документів з стандартизації 3 2. Міжнародна діяльність з стандартизації 5 3.Загальні відомості про розвиток і сучасний стан сертифікації 8 Використана література 13

Вимоги до якості та витрати на її забезпечення

ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. СУТЬ, ПОКАЗНИКИ І МЕТОДИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 3 1.1. Якість як економічна категорія 3 1.2. Показники якості 6 1.3. Методи визначення рівня якості 10 РОЗДІЛ 2. СТАНДАРТИЗАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ЯК МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІ 12 2.1. Стандартизація продукції 12 2.2. Сертифікація продукції та систем якості 16 РОЗДІЛ 3. ВИТРАТИ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ 19 3.1. Суть поняття «ціна якості» 19 3.2. Два підходи до ціни якості 20 ВИСНОВКИ 23 ЛІТЕРАТУРА 25

Стандартизація в туризмі. Сертифікація туристичних послуг

1. Стандартизація в туризмі 3 2. Сертифікація туристичних послуг 6 3. Структура державної влади в Україні 9 Список використаної літератури 23

Система управління якістю продукції

Вступ 3 1. Поняття та показники якості продукції 4 2. Управління якістю продукції 7 3. Стандартизація та сертифікація продукції 12 Висновок 16 Список використаної літератури 16