институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Проектування та організація робочих місць персоналу управління

Каталог пособий и учебных материалов | Психология управления | Реферат | Страниц: 43 | Год: 2010 | Размер: 64 кб. | Стоимость: 200 грн. | Смотреть | Купить

Проектування та організація робочих місць персоналу управління

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 ПОНЯТТЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОЕКТУВАННЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ АПАРАТУ УПРАВЛІННЯ 5
1.1 Організація трудових процесів 5
1.2 Організація робочих місць і їх обслуговування 8
1.3 Система обслуговування робочих місць 15
1.4 Умови праці та фактори їх формування 19
РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ПІДСУМКІВ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА 25
2.1 Коротка характеристика досліджуваного підприємства 25
2.2 Аналіз організації праці та рівня використання персоналу 28
2.3 Проектування індивідуального трудового процесу 30
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЕКТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ УПРАВЛІНЦІВ 34
3.1 Проектування паспорта організації робочого місця 34
3.2 Проектування системи по обслуговуванню робочих місць 38
ВИСНОВКИ 40
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 42
Додаток 1 . Робочий кабінет управлінця до перепланування 44

Cмотрите также:
Етапи проектування системи обслуговування робочих місць

Вступ 3 1. Обслуговування робочих місць: функції, форми та принципи 5 2. Проектування системи обслуговування робочих місць та його етапи 9 3. Інформаційне обслуговування робочих місць, як складова проектування системи загального обслуговування 14 Висновки 16 Список використаної літератури 18

ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого процесу на підприємстві ресторанного господарства 5 1.1. Основи організації робочих місць на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Гарячий цех і організація робочих місць для приготування гарячих блюд 8 1.3. Особливості організації робочого місця бармена на підприємствах ресторанного господарства 12 Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Надія" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Надія" 19 Розділ 3. Шляхи раціоналізації організації робочих місць в ресторані 23 Висновки 27 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29

Трудомісткість продукції. Організація робочих місць

1. Трудомісткість продукції. Визначення. 3 2. Організація робочих місць . Вимоги НОП до організації та обслуговування робочих місць. 7 Задача 1. 17 Задача 2. 17 Задача3. 18 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 20

Атестація робочих місць за умовами праці

ВСТУП 3 1. Загальні положення 4 2. Організація роботи по атестації 6 3. Атестація робочих місць 8 ВИСНОВКИ 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 11

Функція та структура АРМ менеджера

1. Автоматизоване робоче місце менеджера 3 2. Призначення автоматизованих робочих місць 3 3. Переваги застосування автоматизованих робочих місць 5 4. Напрямки розвитку автоматизованих робочих місць 7 Література 8

Організація оперативного управління виробничою дільницею

Зміст Вступ 3 Вихідні дані 5 1 Організація основного виробництва 6 1.1 Вибір типу виробництва 6 1.2 Склад виробничих процесів 8 1.3 Модель виробничого циклу 10 1.4 Тривалість виробничого циклу 11 1.5 Техніко-організаційні умови реалізації виробничого циклу 13 1.6 Вибір форми організації виробництва 16 1.7 Розрахунок елементів виробництва 17 1.8 Організація виробничої дільниці 18 2 Організація оперативного управління виробничою дільницею 19 2.1 Інформаційно-ресурсна модель системи управління ВД 19 2.2 Служби та засоби оперативного управління 20 2.3 Система оперативно - календарного планування 20 2.4 Оперативна оцінка ефективності функціонування ВД 21 3 Техніко-економічні показники роботи ВД 22 3.1 Плановий обсяг товарної продукції 22 3.2 Плановий фонд заробітної плати 22 3.3 Продуктивність праці 23 3.4 Норми витрати матеріалів 23 4 Наукова організація праці і робочих місць 24 4.1 Організація трудових процесів 24 4.2 Умови праці та відпочинку 25 4.3 Організація робочих місць працюючих 27 Висновки 29 Використана література 30

Організація оперативного управління виробничою дільницею

Зміст Вступ 3 Вихідні дані 5 1 Організація основного виробництва 6 1.1 Вибір типу виробництва 6 1.2 Склад виробничих процесів 8 1.3 Модель виробничого циклу 10 1.4 Тривалість виробничого циклу 11 1.5 Техніко-організаційні умови реалізації виробничого циклу 13 1.6 Вибір форми організації виробництва 16 1.7 Розрахунок елементів виробництва 17 1.8 Організація виробничої дільниці 18 2 Організація оперативного управління виробничою дільницею 19 2.1 Інформаційно-ресурсна модель системи управління ВД 19 2.2 Служби та засоби оперативного управління 20 2.3 Система оперативно - календарного планування 20 2.4 Оперативна оцінка ефективності функціонування ВД 21 3 Техніко-економічні показники роботи ВД 22 3.1 Плановий обсяг товарної продукції 22 3.2 Плановий фонд заробітної плати 22 3.3 Продуктивність праці 23 3.4 Норми витрати матеріалів 23 4 Наукова організація праці і робочих місць 24 4.1 Організація трудових процесів 24 4.2 Умови праці та відпочинку 25 4.3 Організація робочих місць працюючих 27 Висновки 29 Використана література 30

Організація оперативного управління виробничою дільницею

Зміст Вступ 3 Вихідні дані 4 1 Організація основного виробництва 5 1.1 Вибір типу виробництва 5 1.2 Склад виробничих процесів 6 1.3 Модель виробничого циклу 7 1.4 Тривалість виробничого циклу 9 1.5 Техніко-організаційні умови реалізації виробничого циклу 10 1.6 Вибір форми організації виробництва 11 1.7 Розрахунок елементів виробництва 14 2 Організація оперативного управління виробничою дільницею 20 2.1 Інформаційно-ресурсна модель системи управління ВД 20 2.2 Служби та засоби оперативного управління ВД 21 2.3 Система оперативно-календарного планування 21 2.4 Оперативна оцінка ефективності функціонування ВД 25 3 Техніко-економічні показники роботи ВД 27 3.1 Плановий обсяг товарної продукції 27 3.2 Плановий фонд заробітної плати 27 3.3 Продуктивність праці 27 3.4 Норми витрат матеріалів 27 4 Наукова організація праці і робочих місць 28 4.1 Організація трудових процесів 28 4.2 Умови праці і відпочинку 28 4.3 Організація робочих місць працюючих 30 Висновки 32 Література 33

Організація оперативного управління виробничою дільницею

Зміст Вступ 3 Вихідні дані 4 1 Організація основного виробництва 5 1.1 Вибір типу виробництва 5 1.2 Склад виробничих процесів 6 1.3 Модель виробничого циклу 7 1.4 Тривалість виробничого циклу 9 1.5 Техніко-організаційні умови реалізації виробничого циклу 10 1.6 Вибір форми організації виробництва 11 1.7 Розрахунок елементів виробництва 14 2 Організація оперативного управління виробничою дільницею 20 2.1 Інформаційно-ресурсна модель системи управління ВД 20 2.2 Служби та засоби оперативного управління ВД 21 2.3 Система оперативно-календарного планування 21 2.4 Оперативна оцінка ефективності функціонування ВД 25 3 Техніко-економічні показники роботи ВД 27 3.1 Плановий обсяг товарної продукції 27 3.2 Плановий фонд заробітної плати 27 3.3 Продуктивність праці 27 3.4 Норми витрат матеріалів 27 4 Наукова організація праці і робочих місць 28 4.1 Організація трудових процесів 28 4.2 Умови праці і відпочинку 28 4.3 Організація робочих місць працюючих 30 Висновки 32 Література 33

Організація праці в сільськогосподарському виробництві

ВСТУП 3 1 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКЕТРИСТИКА ВАТ «ТРІУМФ 5 2 ОСНОВНІ ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ І РОБОЧИХ МІСЦЬ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 12 2.1 Сутність і значення організації праці на підприємстві 12 2.2 Форми організації праці 15 2.3 Підбір, підготовка, перепідготовка і підвищення кваліфікації працівників 17 2.4 Організація праці на збиранні зернових культур 19 2.5 Організація робочих місць 23 ВИСНОВКИ 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28 ДОДАТОК 30