институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Виробництво здібних виробів на підприємстві АТ „Київхліб” (Операційний менеджмент)

Каталог пособий и учебных материалов | Криминальное право | Реферат | Страниц: 40 | Год: 2010 | Размер: 65 кб. | Стоимость: 175 грн. | Смотреть | Купить

Виробництво здібних виробів на підприємстві АТ „Київхліб” (Операційний менеджмент)

Вступ 3
Теоретична частина 5
1.Організація операційного процесу у часі і просторі 5
Розрахункова частина 8
2.1. Технологічна схема виробництва 8
2.2. Режим роботи цеху 14
2.3. Розрахунок норми часу для виробництва 24
2.4. Розрахунок розцінки на виготовлення 28
2.5. Розташування робітників за операціями завантаження 30
2.6.Підбір обладнання 30
2.7. Розрахунок виробничої собівартості 33
2.8. Проектування цеху 35
Перелік використаної літератури 39

Cмотрите также:
Операційний менеджмент

1. Операційний менеджмент як різновид функціонального менеджменту 3 2. Загальний менеджмент якості (TQM) 9 3. Вдосконалення організації процеса виробництва товару або послуг (на прикладі ресторану будь-якого в м. Києві) 15 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 23

Операційний менеджмент

Зміст: 1. Операційний менеджмент як система 3 2. Показники результативності функціонування операційних систем 17 Завдання 3 27 Список використаної літератури 31

Операційний менеджмент

1. Операційний менеджмент як різновид функціонального менеджменту 3 2. Загальний менеджмент якості (TQM) 6 3. Використовуючи дані звіту підприємства, проаналізуйте показники використання виробничої потужності цього підприємства та запропонуйте шляхи їх поліпшення 12 Список використаної літератури 19

Система технологій

1. ВАТ «Київхліб» - основний виробник хлібобулочних виробів 3 2. Технології виробництва хлібобулочних виробів 6 3. Перспективи розвитку 10 4. Шляхи вдосконалення технології 12 Література 18

Оптимізація асортименту продукції ДП ВАТ «Київхліб» „Дослідний хлібозавод

ВСТУП……………………………………………………………………….. 3 1. Аналіз конкурентоспроможності ДП ВАТ «Київхліб»………………… 5 2. Обґрунтування доцільності та розрахунок ефективності впровадження у виробництво хліба………………………………………… 16 3. Економічно математична оптимізація асортименту продукції, що виробляється…………………………………………………………………. 22 4. Вплив запропонованих заходів на діяльність підприємства…………… 30 ВИСНОВКИ………………………………………………………………….. 33 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ……………………………………………………. 34

Контрольна робота операційний менеджмент

1. Операційний менеджмент як система 3 2. Показники результативності функціонування операційних систем 7 3. На прикладі підприємства з випуску товарів визначте норму виробничого запасу за видами матеріальних ресурсів 9 Література 18

Операційний менеджмент заповнити таблицю

Термін Визначення Автор Джерело 1.Операційний менеджмент 2.Операційна система 3.Операційний цикл 4.Гнучкість 5.Диспетчеризація 6. Соціальна підготовка виробництва 7.Прийом 8.Міжцехова кооперація 9.Норма часу на обслуговування 10. Час перерв у роботі 11.Ремонтне господарство 12.Індивідуальний метод організації ремонту 13. Маятникова система організації 14.Попереджувальний запас 15. Вибірковий контроль

Напрямки вдосконалення системи управління витратами на підприємстві на базі ДП ВАТ «Київ Хліб» хлібокомбінат № 11 (3-й розділ дипломної роботи)

Розділ ІII: Напрями вдосконалення системи управління витратами на підприємстві 3 3.1. Аналіз системи управління витратами на ДП ВАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат № 11” (за системою «стандарт-костинг» або «дирнкт-костинг») 3 3.2. Розробка переліку заходів щодо вдосконалення системи управління витратами на ДП ВАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат № 11” 7 3.3. Обрання заходів щодо вдосконалення системи управління витратами на ДП ВАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат № 11” 12 3.4. Обґрунтування ефективності реалізації проектів управління витратами на підприємстві 17 Висновки до III розділу 28 Список літератури 30

Операційний менеджмент

1.Тактика операційної системи 3 2.Операційний менеджмент круїзного туризму 6 3. Структурно-логічна схема операційної системи Вашої професійної діяльності 10 Список літератури: 12

Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів у торговому підприємстві

Вступ 2 1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 3 2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 10 3. Споживні властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 16 4. Аналіз структури асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів, що реалізуються у підприємстві «...». 30 5. Порівняльна характеристика асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів різних виробників. 37 Висновки та пропозиції 42 Список літератури 44