институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Тема: Розробити і виконати вечірній фото макіяж на базі Відродження Італії з використанням пастижного виробу

Каталог пособий и учебных материалов | Дидактика | Диплом | Страниц: 56 | Год: 2010 | Размер: 1977 кб. | Стоимость: 300 грн. | Смотреть | Купить

Розробити і виконати вечірній фото макіяж на базі Відродження Італії з використанням пастижного виробу

Вступ 3
1. Творча частина 7
1.1. Характеристика сучасного і перспективного напрямів моди в макіяжі та стилі 7
1.2. Характеристика історичної епохи та обґрунтування вибору базової моделі образу та макіяжу 17
1.3. Розробка моделі схеми образу відповідно до історичної епохи сучасного напрямку моди і типу обличчя 23
2. Технологічна частина 28
2.1. Технологічна послідовність виготовлення постижного виробу 28
2.2. Визначення початкових даних для виконання розробленого стилю та макіяжу. Розробка технологічної послідовності виконання макіяжу 32
2.3. Обґрунтування вибору і характеристика парфюмерно-косметичних засобів інструментів та обладнання необхідних для виконання макіяжу 37
Висновок 44
Додатки 46
Література 43

Cмотрите также:
Розробити і виконати конкурсну зачіску на базі 80-х років з використанням пастижного виробу

Вступ 3 1. Творча частина 5 1.1. Характеристика сучасного і перспективного напрямів моди в зачісках 5 1.2. Характеристика історичної епохи та обґрунтування вибору базової моделі зачіски 11 1.3. Розробка моделі зачіски відповідно до історичної епохи сучасного напрямку моди і типу обличчя 15 2. Технологічна частина 19 2.1. Технологічна послідовність виготовлення постижного виробу 19 2.2. Визначення початкових даних для виконання розробленої зачіски. Розробка технологічної послідовності виконання зачіски 21 2.3. Обґрунтування вибору і характеристика парфюмерно-косметичних засобів інструментів та обладнання необхідних для виконання зачіски 25 Висновок 33 Додатки 35 Література 45

Економічна подоплека епохи відродження

Вступ 3 1. Економічний і політичний розвиток міст північної Італії в епоху Відродження 5 2. Економічний і політичний розвиток в інших країнах після Італії 9 3. Перші економічні школи. Меркантилізм 24 Висновок 30 Література 31

Розробити і виконати жіночу вечірню зачіску на основі моди зачісок епохи Відродження Західної Європи. Передбачити два перечиси. Виконати пастиж.

Вступ 3 1. Творча частина 5 1.1. Характеристика сучасного і перспективного напрямів моди в зачісках 5 1.2. Характеристика історичної епохи та обґрунтування вибору базової моделі зачіски 11 1.3. Розробка моделі зачіски відповідно до історичної епохи сучасного напрямку моди і типу обличчя 15 2. Технологічна частина 20 2.1. Технологічна послідовність виготовлення постижного виробу 20 2.2. Визначення початкових даних для виконання розробленої зачіски. Розробка технологічної послідовності виконання зачіски 23 2.3. Обґрунтування вибору і характеристика парфюмерно-косметичних засобів інструментів та обладнання необхідних для виконання зачіски 29 Висновок 38 Додатки 40 Література 44

Характеристика можливостей організації туризму для українських туристів у Італії

1.Загальна інформація про Італію 3 2. Аналіз статистичних даних 4 3. Перелік та опис об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, розташованих в Італії 6 4. Видатні туристські об’єкти Італії 7 5. Цінні лікувально-оздоровчі ресурси Італії та їх розташування 9 6. Види туризму Італії 9 7. Основні туристські центри Італії 10 8. Розвинутість туристської інфраструктури Італії 10 9. Місцеві традиції, звички, що обмежують туристську діяльність 12 Список використаної літератури 13

Культура тоталітарних держав на прикладі Італії (в період першої та другої світових війн та між ними)

Вступ 3 Розділ І. Тоталітарний режим фашиського типу в Італії 4 1.1. Особливості тоталітарної влади в Італії 4 1.2. Зародження та розвиток фашизму в Італії 6 Розділ ІІ. Культура в ідеології і практиці італійського фашизму 13 2.1. Культурний розвиток в Італії 13 2.2. Створення Національного фашистського інституту Культури в Італії 16 Висновки 22 Список використаної літератури 24

Конституційний суд Італії

Вступ Розділ 1. Історичний аспект прийняття Конституції Італії та законодавче закріплення в ній статусу Конституційного Суду Італії Розділ 2. Правові статуси конституційних судів України та Італії Висновки Список використаної літератури

Конституція Італії

1. Історія конституційного процесу в Італії 3 2. Основні положення сучасної Конституції Італії 4 Література 15

Організація харчування туристів з Італії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Італії 5 1.1. Формування національної кухні Італії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 9 2. Особливості харчування туристів з Італії в Україні 13 2.1. Національний смак та особливості національного харчування туристів з Італії 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 19 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу та пропозиції для італійців 24 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 28 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки 38

Особливості харчування туристів з Італії

Вступ 4 1. Етнічні особливості народу Італії 6 1.1. Національні особливості народу Італії 6 1.2. Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну туристів з Італії 11 2. Особливості харчування туристів з Італії 16 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Італії 16 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Італії 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для італійців 29 2.4. Організація харчування туристів з Італії в підприємствах громадського харчування м. Києва 33 Висновки 39 Список використаної літератури 41 Додатки 43

Туристично-екскурсійні ресурси Італії

Вступ 3 1. Загальна характеристика Італії 5 1.1. Фізично-географічна характеристика країни 5 1.2. Короткий нарис історії Італії 6 1.3. Державно-адміністративний устрій 9 1.4. Соціально-економічний розвиток 10 2. Природно-рекреаційні та історико-культурні ресурси країни 13 2.1. Природний потенціал Італії 13 2.2. Історико-культурні пам'ятки країни 15 3. Характеристика туристичної галузі Італії: сучасний стан і перспективи розвитку 24 3.1. Основні етапи розвитку туризму в Італії 24 3.2. Туристичне районування країни 25 3.3. Аналіз туристичного ринку Італії 31 Висновки 40 Список використаної літератури та джерел 42 Додатки 43