институт.com.ua - национальный студенческий портал Украины
  • ТОП-объявления
  • Работа для студентов
Система объявлений институт.com.ua поможет Вам найти или разместить объявления для студентов, связанные с образованием в Украине и зарубежом, трудоустройством для студентов, репетиторством. Также Вы можете разместить информацию об услугах в сфере образования.

Вакансии от ведущего новостного сервера Новости Мира

Мы рады пригласить к сотрудничеству целеустремлённых и образованных молодых людей. Если вы всегда в курсе событий в мире и не только, если вы отлично владеете языком, как инструментом выражения своих мыслей, если вам есть чем поделиться с окружающими вас людьми и миром мы рады предложить вам свои страницы для размещения ваших новостных и аналитических материалов.

Мы не ограничим ваc в средствах выражения, при условии что они не выйдут за пределы действующего законодательства. Мы не станем навязывать вам своё мнение и вмешиваться в творческий процесс. От вас требуется отличное знание грамматики и написание текстов без грамматических и пунктуационных ошибок. Так же обязательным требованием является понимание сути предмета или проблемы о которой пишете.

Если вы чувствуете в себе силы и желание творить, мы будем рады видеть ваши материалы на страницах сайта novostimira.com.ua

Гарантируем достойный и адекватный уровень оплаты ваших трудов.

Заполнить анкету можно здесь

Главная| Новости| Образование в Украине| Конференции, семинары| Работа для студентов| Рефераты| Контакты

Тема: Товарознавство харчових продуктів

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент фармацевтичний, медичний | Курсовая | Страниц: 18 | Год: 2010 | Размер: 27 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Товарознавство харчових продуктів

1. Хімічний склад і харчова цінність риби 3
2. Молоко. Хімічний склад і харчова цінність 5
3. Характеристика плодових прянощів 8
4. Порівняльна характеристика топінамбура й картоплі по хімічному складу харчовій цінності й використанню 14
5. Мінеральні речовини в функціонуванні організму людини. Харчові джерела йоду кальцію заліза 16
Список використаних джерел 18

Cмотрите также:
Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини

Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36

Контрольна робота БЖД

ЗМІСТ 1. Забруднення харчових продуктів пестицидами 3 2. Забруднення харчових продуктів важкими та рідкими металами 8 3. Забруднення харчових продуктів радіонуклідами та заходи по його зменьшенню 13 Література: 20

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Сутність методів визначення вітамінів харчових продуктів 2 2. Характеристика смакових відчуттів харчових продуктів 8 Список літератури 12

Гігієна харчування

Вступ 3 1. Гігієнічна оцінка харчових продуктів 4 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 10 3. Профілактика харчових отруєнь 12 Висновок 15 Список використаної літератури 16

Методи контролю харчових виробництв (МКХВ)

1. Класифікація оцінки запаху харчових продуктів 2 2. Фізичні методи визначення вуглеводів харчових продуктів 7 Література 12

Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування

Вступ 3 1. Загальна характеристика якості продуктів харчування 4 2. Вимоги до виробництва харчових продуктів 8 3. Державне регулювання якості та безпеки харчових продуктів 13 4. Ветеринарно-санітарний контроль та захист населення 19 Висновок 24 Список використаної літератури 25

Контрольна з основ екологічних знань

1. Радіоактивне забруднення харчових продуктів. Характеристика радіонуклідів природного походження. 3 2. Сучасні наукові погляди на жири, як складову харчових продуктів, їх функціональні властивості 7 Використана література: 10

Хімія і товарознавство сировини

1. Фітонциди харчових продуктів. Фізіологічне значення 3 2. Вплив технологічних факторів на стан фітонцидів сировини 6 3. Сушені дріжджі. Технологічна характеристика. Вимоги нормативних документів 8 Література 15

Хімічні властивості товарів

1. Неорганічні речовини харчових продуктів 3 1.1. Вода 3 1.2. Мінеральні елементи. 4 2. Органічні речовини харчових продуктів 8 2.1. Білки 8 2.2. Вуглеводи 10 2.3. Ліпіди 13 2.4. Вітаміни і ферменти 15 Список використаної літератури 19

Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв

ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23