институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Санітарія та гігієна

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Курсовая | Страниц: 13 | Год: 2010 | Размер: 21 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Санітарія та гігієна


Судак фарширований заливний з гарніром Завдання 1.1 2
Завдання 1.2 3
Завдання 1.3 4
Список використаних джерел 6

Пудинг із моркви Завдання 1.1 8
Завдання 1.2 9
Завдання 1.3 11
Список використаних джерел 12

Cмотрите также:
Загальна гігієна

П Л А Н Вступ 3 1. Загальна гігієна 4 2. Основи особистої гігієни 6 2.1. Гігієна тіла людини 6 2.2. Гігієна одягу 9 2.3. Гігієна взуття 11 Висновок 16 Література 16

Загальна гігієна

П Л А Н Вступ 3 1. Загальна гігієна 4 2. Основи особистої гігієни 6 2.1. Гігієна тіла людини 6 2.2. Гігієна одягу 9 2.3. Гігієна взуття 11 Висновок 16 Література 16

Санітарія та гігієна

1. Санітарно-епідеміологічна станція 3 2. Санітарно-епідеміологічні вимоги до води 8 Література 17

Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

ЗМІСТ 1. Предмет і завдання курсу “Гігієна і санітарія громадського харчування”. Санітарний нагляд та санітарне законодавство України в галузі гігієни харчування. 3 2. Санітарний благоустрій підприємств громадського харчування. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища. 5 3. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та проектування підприємств громадського харчування 10 4. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання підприємств громадського харчування 13 5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості харчових продуктів 16 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів 22 7. Харчові отруєння та їх профілактика 24 8. Гельмінтози та їх профілактика 26 Список використаної літератури 28

Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень

Зміст 1. Привести складові частини курсу "Основи охорони праці". Дати визначення: шкідливий виробничий фактор, небезпечний виробничий фактор, безпека праці, виробнича санітарія і гігієна, техніка безпеки, пожежна безпека ………………3 41. Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень……………………………………………………………………………..6 81. Допустимі норми іонізуючого випромінювання для людини та інших біологічних об`єктів….………………………………………………………………8 103. Поняття про пожежну безпеку………………………………………………...10 Список літератури…………………………………………………………………...12

Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень

Зміст 1. Привести складові частини курсу "Основи охорони праці". Дати визначення: шкідливий виробничий фактор, небезпечний виробничий фактор, безпека праці, виробнича санітарія і гігієна, техніка безпеки, пожежна безпека ………………3 41. Гігієнічне нормування шкідливих речовин в повітрі виробничих приміщень……………………………………………………………………………..6 81. Допустимі норми іонізуючого випромінювання для людини та інших біологічних об`єктів….………………………………………………………………8 103. Поняття про пожежну безпеку………………………………………………...10 Список літератури…………………………………………………………………...12

Гігієна праці на підприємствах фармацевтичної промисловості

Вступ 3 1. Норми з виробничої санітарії 4 2. Гігієна праці у фармацевтичних підприємствах 8 3. Правила належної виробничої практики (GMP) як головний чинник гігієни у фармацевтичному виробництві 15 Висновок 17 Література 18

Зачіска «сесон» (перукарська справа)

ВСТУП 4 1. ТВОРЧА ЧАСТИНА 6 1.1. Напрямки розвитку моди у галузі перукарського мистецтва 6 1.2. Характеристика розробленої моделі. Опис базової моделі зачіски 8 Обґрунтування перспективності створеної моделі 8 1.3. Аналіз творчого процесу створення даної перспективної моделі 10 1.4. Розробка макіяжу 12 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 14 2.1. Визначення вихідних даних моделей зачісок 14 2.2. Технологічна частина 14 2.3. Вибір матеріалів необхідних для виконання зачіски 18 2.4. Вибір та характеристика необхідних інструментів та обладнання 19 3. ОХОРОНА ПРАЦІ, САНІТАРІЯ ТА ГІГІЄНА 24 ВИСНОВКИ 27 ДОДАТКИ 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 33

Гігієна туриста. Контроль і самоконтроль

ВСТУП 3 1. Гігієна туриста 4 2. Контроль і самоконтроль 6 ВИСНОВКИ 13 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 15

Праця і робота, охорона і безпека праці, виробнича санітарія

1. Праця і робота, охорона і безпека праці 3 2. Виробнича санітарія 9 Список використаної літератури 12