институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Географія виробництва текстильних виробів в Україні

Каталог пособий и учебных материалов | Биржевое дело | Диплом | Страниц: 58 | Год: 2010 | Размер: 340 кб. | Стоимость: 150 грн. | Смотреть | Купить

Географія виробництва текстильних виробів в Україні

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. МІСЦЕ І РОЛЬ ТЕКСТИЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В ЕКОНОМІЦІ УКРАЇНИ 6
1.1. СТРУКТУРА ТЕКСТИЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА СИРОВИННА БАЗА 6
1.2. МІЖГАЛУЗЕВІ І РЕГІОНАЛЬНІ ЗВ’ЯЗКИ ТЕКСТИЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 10
1.3. МЕТОДИКА СУСПІЛЬНО-ГЕОГРАФІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕКСТИЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 15
РОЗДІЛ 2. ЧИННИКИ РОЗМІЩЕННЯ ТЕКСТИЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 19
2.1. ЕКОНОМІЧНІ ФАКТОРИ 19
2.2. СОЦІАЛЬНО-ДЕМОГРАФІЧНІ ФАКТОРИ 21
2.3. ПРИРОДНО-ГЕОГРАФІЧНІ ФАКТОРИ 22
3. СУЧАСНА ГЕОГРАФІЯ ТЕКСТИЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 27
3.1. ЛЬНЯНИЙ КОМПЛЕКС 27
3.2. ВОВНЯНА ПРОМИСЛОВІСТЬ 30
3.3. БАВОВНЯНА ПРОМИСЛОВІСТЬ 32
3.4. ШОВКОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ 34
3.5. ВИРОБНИЦТВО НЕТКАНИХ МАТЕРІАЛІВ 36
4. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕКСТИЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ ВСТУПУ ДО СОТ 39
ВИСНОВКИ 49
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 53
ДОДАТОК А 57
ДОДАТОК Б 58

Cмотрите также:
Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах

Зміст 1. Вступ 3 2. Класифікація виробництва 5 3. Сировинна підготовка до виробництва 8 4. Класифікація устаткування 11 5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14 6. Сучасне обладнання 18 7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19 8. Висновки 21 9. Література 23 Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.

Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності

ВСТУП 3 1. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ В УКРАЇНІ 5 2. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 7 3. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РІДКИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕННОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 17 4. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ (НА ПРИКЛАДІ ЗДОБНИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ) 19 5. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ СХЕМИ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 28 5.1. Компот з апельсинів 28 5.2. Безе з вишнею та мандаринами 30 5.3. Яблуко в слойці 31 6. КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 33 7. ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ДІЄТ 36 ВИСНОВКИ 41 ЛІТЕРАТУРА 42 ДОДАТКИ 45

Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

Вступ 3 1. Теоретичні і практичні засади формування споживчих властивостей і ринку макаронних виробів в Україні 6 1.1. Аналіз ринку макаронних виробів (за 3 роки) 6 1.2. Чинники формування, зберігання споживчих властивостей макаронних виробів 10 1.2.1. Характеристика сировини та матеріалів 10 1.2.2. Особливості технології макаронних виробів її вплив на якість готової продукції 12 1.2.3. Пакування, маркування, транспортування і умови зберігання макаронних виробів 17 1.3. Класифікація і асортимент макаронних виробів 18 1.4. Дефекти макаронних виробів і заходи щодо їх запобігання 20 1.5. Вимоги нормативної документації щодо якості макаронних виробів 22 2. Порівняльна оцінка споживчих властивостей макаронних виробів що реалізують торгівельні мережі м. Житомира 26 2.1. Об’єкти і методи дослідження 26 2.2. Органолептичні і фізико-хімічні показники макаронних виробів різних виробників 30 Висновки та пропозиції 33 Список використаних джерел літератури 35 Додатки 38-40

Експертиза непродовольчіх товарів

1. Характеристика нюхового та візуального методів оцінки 2. Класифікація експертних методів оцінки. Характеристика методів групового опитування 3. Охарактеризуйте заключний етап експертизи. Типові помилки при проведенні експертизи 4. Особливості експертизи парфюмерно-косметичних товарів закордонного виробництва 5. Особливості проведення експертизи штучних текстильних виробів Список використаної літератури

Завдання і зміст підготовки виробництва нових виробів

1. Завдання і зміст підготовки виробництва нових виробів 3 2. Обрати раціональний вид руху предметів праці , якщо кількість виробів у партії n = 5, процес виробництва складається з 5 операцій тривалістю t1 = 4; t2 = 3; t3 =1; t4=2; t5 =1. Використати розрахунковий та графічний методи. Дати обґрунтовані висновки 15 Список використаної літератури 18

Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів у торговому підприємстві

Вступ 2 1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 3 2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 10 3. Споживні властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 16 4. Аналіз структури асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів, що реалізуються у підприємстві «...». 30 5. Порівняльна характеристика асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів різних виробників. 37 Висновки та пропозиції 42 Список літератури 44

Аналіз асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів на ринку України

Вступ 3 1. Стан ринку хутряних виробів в Україні. 4 2. Класифікація хутряних та овчинно-шубних виробів. 9 3. Споживчі властивості хутряних та овчинно-шубних виробів та їх формування у процесі виробництва. 17 4. Аналіз структури асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів, що реалізуються у підприємстві « ». 30 5. Порівняльна характеристика асортименту хутряних та овчинно-шубних виробів різних виробників. 37 Висновки 41 Список літератури 43

Аналіз асортименту риби та рибних товарів в Україні

Вступ 3 1. Хімічний склад і харчова характеристика риби 4 2. Особливості технології виробництва риби та рибних товарів 7 3. Асортимент рибопродукції 13 4. Вимоги до якості виробів з риби 21 5. Умови та терміни зберігання продукції 32 6. Шляхи вдосконалення виробництва рибних виробів і новинки 39 Висновки і пропозиції 41 Список використаної літератури 43

"Ювелірні вироби"

ПЛАН ВСТУП РОЗДІЛ 1. Фактори, що формують споживчі властивості ювелірних товарів. 1.1.Поняття ювелірних виробів 1.2.Споживчі властивості ювелірних виробів 1.3.Ювелірні камені 1.4.Особливістю виробництва ювелірних виробів 1.5. Класифікація і характеристика асортименту ювелірних товарів РОЗДІЛ 2.Державний контроль за обігом ювелірних виробів 2.1.Таврування ювелірних виробів. 2.2.Ліцензування торгівлі ювелірними виробами 2.3.Контроль якості ювелірних товарів 2.4.Маркірування, упакування, транспортування і збереження ювелірнихтоварів 2.5.Збір з продажу ювелірних виробів ВИСНОВОК ЛІТЕРАТУРА ДОДАТОК

Технологія кондитерських виробів

Зміст 1. Технологічні параметри сировини і процесу виробництва листового тіста традиційної технології, асортимент виробів із нього, вимоги до їх якості. Чому треба маргарин зневоднювати? 3 2. Чому при випіканні заварного тіста у середині виробів утворюється порожнина? 10 Література 13