институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Тема: Аналіз трудового процесу і затрат робочого часу: стан, проблеми та шляхи вирішення. Предмет: Нормування праці. Контрольна робота

Каталог пособий и учебных материалов | Разное | Контрольная | Страниц: 19 | Год: 2009 | Размер: 175 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Тема: Аналіз трудового процесу і затрат робочого часу: стан, проблеми та шляхи вирішення. Предмет: Нормування праці. Контрольна робота

ВСТУП 3
1. Сутність трудового процесу та його раціоналізація 4
2. Аналіз затрат робочого часу на підприємстві, проблеми та шляхи їх вирішення 10
ВИСНОВКИ 19
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21

Cмотрите также:
Аналіз трудового процесу і затрат робочого часу: стан, проблеми та шляхи вирішення

ВСТУП 3 1. Сутність трудового процесу та його раціоналізація 4 2. Аналіз затрат робочого часу на підприємстві, проблеми та шляхи їх вирішення 10 ВИСНОВКИ 19 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 21

Сутність та об’єкти нормування праці

1. Сутність та об’єкти нормування праці 2. Аналіз трудового процесу та витрат робочого часу, оцінювання продуктивності 3. Норми затрат праці, їх класифікація, особливості визначення й застосування Задача 1. Задача 2. Список використаної літератури

Аналіз правового регулювання робочого часу і часу відпочинку

ЗМІСТ: Вступ …………………………………………………………………..….3 Розділ І. Теоретичні аспекти робочого часу і часу відпочинку 1. Робочий час, його структура, класифікація затрат робочого часу ……………………………………………….………………………….…….6 2. Час відпочинку і його види ……………………………………….13 3. Особливості дослідження регулювання робочого часу в сучасних умовах ………………………………………………………………..15 Розділ ІІ. Аналіз правового регулювання робочого часу і часу відпочинку 1. Поняття і значення правового регулювання робочого часу і часу відпочинку………..……………………………………………………......18 2. Нормативно-правове забезпечення робочого часу …………..…..19 3. Нормативно-правове забезпечення часу відпочинку…………….34 4. Розрахунок норм тривалості робочого часу …………. ……......57 Розділ ІІІ. Напрями вдосконалення правового забезпечення робочого часу і часу відпочинку 1. Особливості правового регулювання робочого часу і часу відпочинку в зарубіжних країнах ……………………………………………59 2. Практика застосування трудового законодавства щодо робочого часу і часу відпочинку …………………………………………………..……62 3. Шляхи вдосконалення нормування праці в сучасних умовах……………………………………………………………………………67 4. Пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правового забезпечення робочого часу і часу відпочинку………………………….…75 Висновки………………..…………………………………………….…78 Список використаних нормативно-правових актів та літературних джерел ………………..……………………………………………….…………81 Додатки

Регулювання робочого часу

ВСТУП 3 РЕГУЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ 5 1 Режим праці та відпочинку 5 2 Сутність нормування праці та його значення 6 3 Об'єкти нормування праці 7 4 Норми затрат праці 12 ВИСНОВКИ 15 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 16

Організація нормування праці на виробництві (на будівництві)

ВСТУП 3 1 РЕГУЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ 5 1.1 Режим праці та відпочинку 5 1.2 Сутність нормування праці та його значення 6 1.3 Об єкти нормування праці 7 1.4 Норми затрат праці 12 2 ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ НОРМУВАННЯ ПРАЦІ В БУДІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМТВАХ 15 2.1 Коротка характеристика будівельного підприємства 15 2.2 Оцінка стану трудових ресурсів 18 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НОМУВННЯ ПРАЦІ В БУДІВНИЦТВІ 29 ВИСНОВКИ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38

Історія розвитку та становлення нормування праці

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Характеристика історичних засад розвитку та становлення нормування праці 5 1.1 Історія нормування праці за кордоном 5 1.2 Вітчизняний досвід створення і розвитку наукової організації праці 7 Розділ 2. Приклад організації нормування праці в інформаційному виробництві 16 2.1 Методи нормування праці та класифікація витрат робочого часу 16 2.2 Методи вивчення витрат робочого часу і встановлення норм виробітку 19 Розділ 3. Сучасний стан і концепція удосконалення нормування праці в сучасних умовах 24 Висновки 37 Список використаної літератури 39

Зміст і класифікація затрат робочого часу і методи вивчення.

Зміст. Вступ. Розділ І. Зміст і класифікація затрат робочого часу і методи вивчення. 1.1. Класифікація затрат робочого часу виконавця. 1.2. Класифікація часу використання обладнання. Розділ ІІ. Методи вивчення затрат робочого часу і часу використання обладнання. 2.1. Методологія вивчення затрат робочого часу. 2.2. Метод безпосередніх замірів. 2.2.1. Хронометраж. 2.2.2. Фотохронометраж. 2.3. Метод моментних спостережень. Розділ ІІІ. Проект заходів, спрямованих на усунення непродуктивних затрат праці і витрат робочого часу на промисловому підприємстві (приклад – АТ “Ватра”). 3.1. Виявлення джерел росту продуктивності праці в результаті аналізу трудомісткості виготовлення виробів. 3.2. Організація робіт по встановленню нових, перегляду діючих і впровадженню технічно обгрунтованих норм праці. 3.3. Форми підготовки і підвищення кваліфікації кадрів. 3.4. Дисципліна праці і її роль в організації трудових процесів. Розділ ІV. Планування робіт по вдосконаленню організації і нормуванню праці. Висновки. Література.

Планування використання робочого часу працівниками апарату правління

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПЛАНУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ 5 1.1 Поняття робочого часу його облік та структура 5 1.2 Показники використання робочого часу 9 1.3 Особливості нормування використання робочого часу управлінської праці 12 РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ПІДСУМКІВ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА 27 2.1 Коротка характеристика діяльності ВАТ «Кверкус» 27 2.2 Оцінка використання фонду робочого часу 32 РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ ПРАЦІВНИКІВ АПАРАТУ УПРАВЛІННЯ 36 3.1 Принципи ефективності використання кадрового потенціалу 36 3.2 Заходи щодо підготовки та підбору кадрів 40 ВИСНОВКИ 48 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 50

Пропозиції по вдосконаленню нормативної бази на сучасному промисловому підприємстві

Вступ 3 Розділ І. Зміст і класифікація затрат робочого часу і методи вивчення 5 1.1. Класифікація затрат робочого часу виконавця 5 1.2. Класифікація часу використання обладнання 9 Розділ ІІ. Методи вивчення затрат робочого часу і часу використання обладнання 12 2.1. Методологія вивчення затрат робочого часу 12 2.2. Метод безпосередніх замірів 14 2.2.1. Хронометраж 14 2.2.2. Фотохронометраж 27 2.3. Метод моментних спостережень 27 Розділ ІІІ. Проект заходів, спрямованих на усунення непродуктивних затрат праці і витрат робочого часу на промисловому підприємстві (приклад – АТ “Назва”) 31 3.1. Виявлення джерел росту продуктивності праці в результаті аналізу трудомісткості виготовлення виробів 31 3.2. Організація робіт по встановленню нових, перегляду діючих і впровадженню технічно обґрунтованих норм праці 34 3.3. Форми підготовки і підвищення кваліфікації кадрів 37 3.4. Дисципліна праці і її роль в організації трудових процесів 40 Розділ ІV. Планування робіт по вдосконаленню організації і нормуванню праці 44 Висновки 48 Література 52

Нормування праці закладів ресторанного господарства громадського харчування в кафе

ВСТУП 2 1 РЕГУЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ 4 1.1 Режим праці та відпочинку 4 1.2 Сутність нормування праці та його значення 5 1.3 Об єкти нормування праці 6 1.4 Норми затрат праці 11 2 ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 14 2.1 Коротка характеристика ресторанного комплексу 14 2.2 Оцінка стану трудових ресурсів 17 ВИСНОВКИ 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29