институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Сучасне планування виробництва в Україні

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент операционный | Курсовая | Страниц: 38 | Год: 2009 | Размер: 67 кб. | Стоимость: 160 грн. | Смотреть | Купить

Сучасне планування виробництва в Україні

Вступ 4
Розділ 1. Теоретико-методологічні аспекти планування виробництва продукції 7
Розділ 2. Практичні аспекти планування виробництва продукції (на базі ПП) 10
2.1 Аналіз виробництва і реалізації продукції. 10
2.2. Аналіз планування виробництва . 11
2.3 Аналіз якості виробленої продукції. 17
Розділ 3.Фактори та резерви збільшення випуску та реалізації продукції 22
Висновок 35
Список використаної літератури 38

Об’єктом дослідження є ПП
Cмотрите также:
Планування діяльності підприємства

Вступ 3 1.Поняття та сутність планування діяльності підприємства 4 1.1. Види планів, стратегічне планування 4 1.2. Аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища організації в процесі планування 6 2. Планування матеріальних ресурсів та виробництва в умовах застосування інформаційних технологій 15 2.1 Планування обсягів продажів і виробництва 15 2.2 Планування потужностей та потреб у матеріалах 19 3. Фінансове планування на підприємстві 25 3.1 Загальні принципи фінансового планування 25 3.2 Рівні фінансового планування 27 Висновки 37 Література 39

Планування діяльності підприємства

Вступ 3 1.Поняття та сутність планування діяльності підприємства 4 1.1. Види планів, стратегічне планування 4 1.2. Аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища організації в процесі планування 6 2. Планування матеріальних ресурсів та виробництва в умовах застосування інформаційних технологій 15 2.1 Планування обсягів продажів і виробництва 15 2.2 Планування потужностей та потреб у матеріалах 19 3. Фінансове планування на підприємстві 25 3.1 Загальні принципи фінансового планування 25 3.2 Рівні фінансового планування 27 Висновки 37 Література 39

Планування виробництва програм підприємства

Вступ 3 1. Види та системи оперативного планування 4 2. Розробка оперативних планів виробництва 9 3. Оперативний облік і контроль виробництва 14 Висновки 19 Література 20

Планування виробництва програм підприємства

Вступ 3 1. Види та системи оперативного планування 4 2. Розробка оперативних планів виробництва 9 3. Оперативний облік і контроль виробництва 14 Висновки 19 Література 20

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. 7 1.3 Планування витрат виробництва 10 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Криворызький хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. 7 1.3 Планування витрат виробництва 10 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Криворызький хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”

Зміст ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5 1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7 РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24 2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24 2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33 3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33 3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36 ВИСНОВКИ 42

Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень

Зміст Вступ 3 1 Виробничий план підприємства 4 1.1 Розробка номенклатурно-календарного плану виробництва 4 1.2 Оптимізація виробничої програми за різними критеріями 5 1.3 Розрахунки забезпечення виробництва елементами основних фондів. 7 2 Організаційний план виробництва 22 2.1 Розрахунок потреби в персоналі 22 2.2 Планування фонду оплати праці 25 3 Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень 29 3.1 Планування собівартості одиниці продукції 29 3.2 Планування ціни реалізації продукції 34 3.3. Планування основних техніко-економічних показників виробництва. 35 3.4. Оцінка ефективності прийнятих в проекті рішень. 37 Використана література 39

Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень

Зміст Вступ 3 1 Виробничий план підприємства 4 1.1 Розробка номенклатурно-календарного плану виробництва 4 1.2 Оптимізація виробничої програми за різними критеріями 5 1.3 Розрахунки забезпечення виробництва елементами основних фондів. 7 2 Організаційний план виробництва 22 2.1 Розрахунок потреби в персоналі 22 2.2 Планування фонду оплати праці 25 3 Планування витрат на виробництво та оцінка ефективності прийняття рішень 29 3.1 Планування собівартості одиниці продукції 29 3.2 Планування ціни реалізації продукції 34 3.3. Планування основних техніко-економічних показників виробництва. 35 3.4. Оцінка ефективності прийнятих в проекті рішень. 37 Використана література 39