институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Учасники проекту

Каталог пособий и учебных материалов | Управление проэктами | Контрольная | Страниц: 44 | Год: 2009 | Размер: 516 кб. | Стоимость: 150 грн. | Смотреть | Купить

Учасники проекту

Вступ 4
1. Характеристика моделі управління проектами. Основні учасники проекту 5
2. Команда проекту 11
Висновок 18
Розробка проекту (Мета проекту - розробка інвестиційного проекту будівництва цеху по виробництву продуктів харчування високої якості на базі існуючого заводу) 20
Список використаної літератури 37
Додатки 38
Cмотрите также:
Учасники проекту

ПЛАН Вступ 1. Учасники проекту 2. Психологічні аспекти проект-менеджменту 3. Управління заінтересованими сторонами 4. Створення проектної команди Література

Учасники проекту

ПЛАН Вступ 1. Учасники проекту 2. Психологічні аспекти проект-менеджменту 3. Управління заінтересованими сторонами 4. Створення проектної команди Література

Розробка концепції проекту. Учасники проектної команди і їх функції

1. Розробка концепції проекту 3 2. Учасники проектної команди і їх функції 9 Литература 15

Проект створення виробництва високоякісних смакових приправ

ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 14 5.1. Планування проекту 14 5.2. Ініціалізація проекту 16 6. Ефективність проекту 21 Висновки 27 Література 28

Проект створення виробництва високоякісних смакових приправ

ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 14 5.1. Планування проекту 14 5.2. Ініціалізація проекту 16 6. Ефективність проекту 21 Висновки 27 Література 28

Створення виробництва високоякісних пельменів

ЗМІСТ 1.Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 12 5.1. Планування проекту 12 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 15 5.3. Критерії відбору проекту: 15 5.4. Процес виконання проекту. 15 6. Економічна доцільність проекту 18 Висновки 21 Література 22

Створення виробництва високоякісних пельменів

ЗМІСТ 1.Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 4 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 7 5. Управління і планування проекту 12 5.1. Планування проекту 12 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 15 5.3. Критерії відбору проекту: 15 5.4. Процес виконання проекту. 15 6. Економічна доцільність проекту 18 Висновки 21 Література 22

Створення виробництва кондитерських виробів та їх реалізація

ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 5 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 6 4. Формування команди проекту 8 5. Управління і планування проекту 10 5.1. Планування проекту 10 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 12 5.3. Критерії відбору проекту: 13 6. Економічна доцільність проекту 15 Висновки 19 Література 20

Створення виробництва кондитерських виробів та їх реалізація

ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 5 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 6 4. Формування команди проекту 8 5. Управління і планування проекту 10 5.1. Планування проекту 10 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 12 5.3. Критерії відбору проекту: 13 6. Економічна доцільність проекту 15 Висновки 19 Література 20

Проект створення виробництва твердих сирів з будівництвом відповідного цеху

ЗМІСТ 1. Тема проекту 3 2. Цілі і задачі проекту 5 3. Розбивка проекту на фази життєвого циклу 5 4. Формування команди проекту 8 5. Управління і планування проекту 14 5.1. Планування проекту 14 5.2. Стратегічні цілі підприємства: 16 5.3. Процес виконання проекту. 17 6. Економічна доцільність проекту 19 Висновки 22 Література 23