институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Курсовая | Страниц: 35 | Год: 2008 | Размер: 44 кб. | Стоимость: 130 грн. | Смотреть | Купить

Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів

Вступ 4
1. Способи виробництва кисломолочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів 6
2. Асортимент кисломолочних сирів, сиркових виробів і напівфабрикатів, вимоги до їх якості 16
3. Смак і запах кисломолочних продуктів і їх дефект 23
Висновок 33
Список використаної літератури 35
Cмотрите также:
Товарознавча характеристика кисло-молочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів

Вступ 4 1. Способи виробництва кисломолочного сиру, сиркових виробів і напівфабрикатів 6 2. Асортимент кисломолочних сирів, сиркових виробів і напівфабрикатів, вимоги до їх якості 16 3. Смак і запах кисломолочних продуктів і їх дефект 23 Висновок 33 Список використаної літератури 35

Технологія приготування їжі

План 1 1. Первинна і теплова обробка круп, бобових, макаронних виробів, яєць і сиру. 2 Теплова обробка яєць 7 Первинна обробка сиру 8 2. Практичне завдання 8 3.Задача 9 4. Характеристика біологічної і харчової цінності риби і продуктів моря 9 Морепродукти 11 Санітарно – гігієнічні вимоги до якості риби 11 Дієта № 5а 12 Використана література: 15

Загальна характеристика торговельного підприємства

Вступ 3 Розділ 1. Економічна частина 4 1.1. Загальна характеристика торговельного підприємства 4 1.2. Аналіз основних показників фінансово–господарської та комерційної діяльності підприємства 13 1.3. Перспективи розвитку підприємства 24 Розділ 2. Основна частина 26 2.1. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічних виробів 26 2.2. Класифікація та кодування санітарно-технічних виробів 33 2.3. Товарознавча оцінка асортименту санітарно-технічні виробиі 37 2.4. Аналіз закономірності формування асортименту санітарно-технічних виробів у магазині 39 2.5. Аналіз структури асортименту, який одержують від різних постачальників 40 2.6. Вимоги до якості, зберігання санітарно-технічні виробиьних виробів та втрати продовольчих товарів в процесі товаропросування 41 2.7. Гарантії якості санітарно-технічних виробів, їх екологічна безпека 43 Висновки та пропозиції 47 Список літератури 48

Облік напівфабрикатів підприємства

Вступ 3 Розділ 1. Загальні теоретичні та методичні положення обліку напівфабрикатів підприємства 5 1.1. Економічна сутність напівфабрикатів 5 1.2. Теоретичні основи обліку напівфабрикатів підприємства 10 Розділ 2. Організація обліку напівфабрикатів підприємства 15 2.1. Економічна характеристика підприємства ТОВ “...” 15 2.2. Організація обліку напівфабрикатів підприємства 21 Розділ 3. Удосконалення обліку напівфабрикатів підприємства 34 Висновки 40 Список використаних джерел 43 Додатки 45

Плодовочеві товари

ВСТУП 3 1. Класифікація плодоовочевих товарів. 4 2. Товарознавча характеристика овочів. 5 3. Товарознавча характеристика плодів. 9 ВИСНОВКИ 12 Список літератури 13

Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну

Вступ 3 1. Сучасні аспекти використання крові забійних тварин у виробництві харчових продуктів 5 2. Експериментальні дослідження радіозахисних властивостей продуктів харчування та харчових добавок 9 3. Товарознавча характеристика кулінарних виробів із використанням чорного харчового альбуміну 12 Висновки 24 Література 27

Технологія приготування їжі

Теоретичні питання 3 Термомасоперенос в кулінарній практиці 3 Технологічна властивість борошна його властивість та вплив на якість готових кулінарних виробів 4 Загальні правила смаження м’яса порційними шматками 8 Приготування напівфабрикатів 12 Приготування гарнірів 18 Приготування соусів для страв філе філе з соусом 23 Розрахувати сировину для приготування 25 кг готової страви скласти технологічну схему приготування страви. Характеристика натуральних порційних напівфабрикатів з вирізки 27 Приготування відпуск вимоги до якості страви ескалоп. Скласти технологічну схему приготування страви ескалоп з соусом з червоного вина 29 Список використаної літератури 32

Товарознавчі складові оптимізації технології товароруху хлібобулочних товарів

ВСТУП 4 1. ПОНЯТТЯ ТА КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ТОВАРОРУХУ 6 1.1. ПЛАНУВАННЯ ТОВАРОРУХУ 6 1.2.КЕРУВАННЯ КАНАЛАМИ ТОВАРОРУХУ 8 1.3.ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ СИСТЕМИ ТОВАРОРУХУ 9 1.4. ОПТОВА І РОЗДРІБНА ТОРГІВЛЯ 11 1.4.1. Соціально-економічна сутність оптової торгівлі 12 1.4.2. Роздрібна торгівля в ринковій економіці 14 1.4.3. Склад і структура роздрібного товарообігу 15 2. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ТОВАРІВ 16 2.1. ХАРАКТЕРИСТИКА ВИДІВ І АСОРТИМЕНТУ ХЛІБА 16 2.2. КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ 20 2.2.1.Конкуренція та ціноутворення 20 2.2.2.Конкурентноспроможність хлібобулочних виробів 21 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ЗБУТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 22 3.1. ОРГАНІЗАЦІЯ ВІДДІЛУ ЗБУТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 22 3.2. ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІНИ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ В ПРОЦЕСІ ТОВАРОРУХУ 29 4. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІСНУЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТОВАРОРУХУ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ 31 ВИСНОВОК 33 ЛІТЕРАТУРА 35

Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)

Вступ 3 Розділ I. Товарознавча характеристика чаю чорного байхового 11 1.2. Вплив сировини та способи виробництва наявності якості чаю 11 1.3. Класифікація та асортимент чаю 19 1.4. Вимоги чинної нормативної документації до маркування, пакування та зберігання чаю 35 1.5. Методи визначення фальсифікації чаю 42

Оцінка естетичних властивостей виробів

Вступ 3 1. Характеристика естетичних властивостей виробів 4 2. Показники естетичних властивостей виробів 5 3. Поняття дизайну виробів та технічної естетики виробів 10 Висновки 15 Список літератури 16