институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Державне регулювання ринку товарної групи; залишки і відходи харчової промисловості, готові корми для тварин.

Каталог пособий и учебных материалов | Технология отрасли | Контрольная | Страниц: 23 | Год: 2008 | Размер: 26 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Державне регулювання ринку товарної групи; залишки і відходи харчової промисловості, готові корми для тварин.

Вступ 3
1. Основні завдання держави в галузі 5
2. Регулювання якості та безпеки кормів 6
3. Обґрунтування перспектив прийняття проекту Закону України "Про Корми" 8
Висновок 11
Література 13
Додаток 1 14

Cмотрите также:
Державне регелювання ринку товарної групи; залишки і відходи харчової промисловості, готові корми для тварин

Вступ 3 1. Основні завдання держави в галузі 5 2. Регулювання якості та безпеки кормів 6 3. Обґрунтування перспектив прийняття проекту Закону України "Про Корми" 8 Висновок 11 Література 13 Додаток 1 14-23

Територіальна організація харчової промисловості

Вступ 3 Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5 Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8 Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11 Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку

ВСТУП 3 1. Територіальна організація харчової промисловості. 4 2. Місце і значення харчової промисловості в господарському комплексі України. 16 3. Динамка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку 19 4. Основні шляхи у вирішенні проблем харчової промисловості 24 ВИСНОВОК 27 Список використаних джерел: 29 Додаток №1 30

Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України

Вступ 3 1. ЗНАЧЕННЯ ТА СТРУКТУРА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇЇ МІСЦЕ В ГОСПОДАРСЬКОМУ КОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ 5 2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 10 3. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ 15 4. ВНУТРІШНЯ ТА ЗОВНІШНЯ ТОРГІВЛЯ ПРОДУКЦІЄЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 29 5. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ І РОЗМІЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УМОВАХ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ 33 Висновки і пропозиції 44 Література 46 Додатки 47-48 Темою курсової роботи є „Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України”. Метою роботи є дослідження сучасного стану харчової промисловості України, проблем та перспектив її розвитку. Предметом дослідження є економічні відносини, що виникають між суб’єктами ринку в харчовій індустрії. Об’єктом дослідження виступає харчова індустрія України. Хронологічними межами роботи є 1990-2006 роки. Інформаційну базу роботи становлять статистичні матеріали Державного комітету статистики України, Міністерства аграрної політики України, інформаційні звіти інших міністерств та відомств, науково-дослідних інститутів, центрів і фондів, підприємств харчової промисловості, а також інформаційні матеріали, опубліковані в періодичних виданнях

Державного регулювання економіки (Італія)

1. Антимонопольне регулювання. Забезпечення конкурентного середовища 3 2. Державне регулювання стратегії розвитку (прогнозування, планування, програмування 5 3. Державне регулювання науково-технічного прогресу та інновацій 7 4. Державне регулювання структурних зрушень та інвестицій 9 5. Фінансово-кредитне регулювання 12 6. Державне регулювання основних сфер господарської діяльності (промисловості, АПК, будівництва, торгівлі) 14 7. Державна регіональна політика. 15 8. Регулювання соціальної сфери. 17 9. Державне регулювання зовнішньоекономічної діяльності. 18 Література 21

Державного регулювання економіки ( по країнам: Канада)

1. Антимонопольне регулювання. Забезпечення конкурентного середовища 3 2. Державне регулювання стратегії розвитку (прогнозування, планування, програмування 4 3. Державне регулювання науково-технічного прогресу та інновацій 7 4. Державне регулювання структурних зрушень та інвестицій 9 5. Фінансово-кредитне регулювання 11 6. Державне регулювання основних сфер господарської діяльності (промисловості, АПК, будівництва, торгівлі) 12 7. Державна регіональна політика 14 8. Регулювання соціальної сфери 17 9. Державне регулювання зовнішньоекономічної діяльності. 18 Література 22

Правове регулювання господарських відносин у сфері харчової промисловості

Зміст 1. Правове регулювання господарських відносин у сфері харчової промисловості 3 2. Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 6 Список використаних джерел 13

Правове регулювання господарських відносин у сфері харчової промисловості

Зміст 1. Правове регулювання господарських відносин у сфері харчової промисловості 3 2. Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 6 Список використаних джерел 13

Необхідність державного регулювання цін.

Зміст Вступ 3 1. Необхідність державного регулювання цін. 4 2. Державне регулювання цін у зарубіжних країнах. 5 2.1. Державне регулювання цін у Сполучених Штатах Америки. 5 2.2. Державне регулювання цін у Франції. 8 2.3. Державне регулювання цін у Іспанії. 10 2.4. Державне регулювання цін у Данії. 12 2.5. Державне регулювання цін у Греції. 13 2.6. Державне регулювання цін у Швеції. 15 2.7. Державне регулювання цін у Японії. 17 2.8. Державне регулювання цін у Фінляндії. 18 Висновок 20 Література 21

Необхідність державного регулювання цін.

Зміст Вступ 3 1. Необхідність державного регулювання цін. 4 2. Державне регулювання цін у зарубіжних країнах. 5 2.1. Державне регулювання цін у Сполучених Штатах Америки. 5 2.2. Державне регулювання цін у Франції. 8 2.3. Державне регулювання цін у Іспанії. 10 2.4. Державне регулювання цін у Данії. 12 2.5. Державне регулювання цін у Греції. 13 2.6. Державне регулювання цін у Швеції. 15 2.7. Державне регулювання цін у Японії. 17 2.8. Державне регулювання цін у Фінляндії. 18 Висновок 20 Література 21