институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства

Каталог пособий и учебных материалов | Ресторанное хозяйство | Курсовая | Страниц: 53 | Год: 2008 | Размер: 1336 кб. | Стоимость: 185 грн. | Смотреть | Купить

Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства

Вступ 3
Розділ 1. Теоретична частина 6
1.1. Роль і місце складського господарства в ресторанному господарстві 6
1.2. Організація складського господарства в ресторанному господарстві 8
1.3. Нові технології складського господарства 16
Розділ ІІ. Аналітична частина 24
2.1. Характеристика підприємства 24
2.2. Аналіз складського господарства 27
Розділ ІІІ. Проектна частина 38
3.1. Удосконалення організації складського господарства 38
Література 46
Додатки 49

Cмотрите также:
Конспект з предмету Організація ресторанного господарства

ЗМІСТ 1. Структура ринку закладів ресторанного господарства 3 2. Класифікація і характеристика закладів ресторанного господарства 6 3. Організація постачання закладів ресторанного господарства продовольчими товарами та предметами матеріально-технічного призначення 9 4. Система контролю у закладах ресторанного господарства 13 5. Класична організація виробництва у закладах ресторанного господарства 17 6. Індустріальна технологія виробництва готової до споживання продукції 20 7. Організація обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства відкритого типу 23 8. Організація діяльності фірм з експлуатації закладів ресторанного господарства за місцем роботи споживачів 26 9. Організація роботи закладів ресторанного господарства за місцем навчання 28 10. Організація обслуговування споживачів у місцях масового відпочинку, під час спортивних змагань, на ярмарках, виставках, у супермаркетах та торгових центрах 30 11. Організація обслуговування пасажирів на транспорті 33 Список літератури 37

Облік сировини та покупних товарів на підприємстві ресторанного господарства

Вступ 2 1. Економічна сутність та значення сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 4 2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури 8 3. Стисла організаційно-економічна характеристика підприєства – мережі ресторанів «Таті» 12 4. Оцінка сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 23 5. Документальне оформлення надходження і використання сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 25 6. Бухгалтерський облік руху сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 33 7. Автоматизація обліку сировини та покупних товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства 37 Висновки і пропозиції 42 Список використаних джерел 44

Управління персоналом в закладах ресторанного господарства та основні напрями її вдосконалення

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Особливості управління персоналом в закладах ресторанного господарства 5 1.2. Формування персоналу в закладах ресторанного господарства 9 1.3. Ефективність використання персоналу в закладах ресторанного господарства 18 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СП ТОВ "НАЗВА" 20 2.1. Аналіз економічного потенціалу СП ТОВ "Назва" 20 2.2. Оцінка управління персоналом в закладі ресторанного господарства СП ТОВ "Назва" 22 2.3. Ефективність використання персоналу в закладі ресторанного господарства СП ТОВ "Назва" 27 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА СП ТОВ "НАЗВА" 30 3.1. Основні напрями персоналу в закладі ресторанного господарства СП ТОВ "Назва" 30 3.2. Оцінка ефективності запропонованих заходів 37 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 44 ДОДАТКИ 48

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП 3 Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8 1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11 Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15 2.1. Загальна характеристика ресторану 15 2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18 2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24 Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28 3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28 3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31 Висновки 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41

ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ

ВСТУП 3 Розділ 1. Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.1. Сутність ресторанного господарства у сучасних умовах 5 1.2. Законодавчі основи функціонування підприємств ресторанного господарства 8 1.3. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 11 Розділ 2. Функціонування ресторану "Вікторія" 15 2.1. Загальна характеристика ресторану 15 2.2. Організація виробництва та продаж продукції у ресторані "Вікторія" 18 2.3. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 24 Розділ 3. Шляхи раціоналізації функціонування ресторанного господарства в сучасних умовах 28 3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів 28 3.2. Дотримання норм та нормативів у функціонуванні ресторанного господарства у сучасних умовах 31 Висновки 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 41

Вдосконалення технології надання додаткових послуг і їх значення в роботі підприємств ресторанного господарства (на прикладі діючого підприємства)

Вступ 2 Розділ 1. Теоретичні аспекти розвитку ресторанного господарства в нашій країні 4 1.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 4 1.2. Характерні риси розвитку ресторанної справи в Україні у ХХ столітті 9 1.3. Сучасні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні 13 Розділ 2. Практичний аналіз послуг у ресторані «Верховина» 22 2.1. Місія та цілі досліджуваного ресторану 22 2.2. Аналіз трудових ресурсів підприємства 26 2.3. Характеристика стратегій розвитку ресторану 28 2.4. Оцінка зовнішнього середовища підприємства 29 Розділ 3. Вдосконалення надання додаткових послуг у закладі ресторанного господарства 30 3.1. Вирішення недоліків торгового менеджменту та маркетингу підприємств ресторанного господарства 30 3.2. Можливі напрями вдосконалення аналізу виробництва та реалізації продукції та додаткових послуг 34 3.3. Запровадження перспективних адміністративних методів управління персоналом ресторану 35 Висновки 40 Література 43 Додатки 44

Удосконалення механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФУНКЦІОНУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Сутність та порядок формування комерційного доходу закладу ресторанного господарства 5 1.2. Цілі та методи управління доходами закладу ресторанного господарства 10 2. АНАЛІЗ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 15 2.1. Економічна характеристика підприємства 15 2.2 Аналіз механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства 19 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОМЕРЦІЙНИМ ДОХОДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 25 3.1. Шляхи підвищення ефективності механізму управління комерційним доходом закладу ресторанного господарства 25 3.2. Планування комерційного доходу на основі цільового прибутку 31 ВИСНОВКИ 35 ЛІТЕРАТУРА 38 Додаток 1 40 Додаток 2 42

Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10 1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26 Висновки 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

Особливості функціонування підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах

План Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми. 6 Розділ II. Характеристика досліджуваного підприємства. 19 Розділ III. Аналіз роботи ЗАТ “Швидко-Україна” 22 Розділ IV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства. 28 Висновки і пропозиції. 34 Список використаної літератури 38 Мета роботи полягає у вивченні особливостей організації ресторанного бізнесу в сучасних ринкових умовах, аналізі основних тенденцій його розвитку та пошуку шляхів його подальшого вдосконалення. Об’єктом дослідження є ресторани, які спеціалізуються на наданні послуг з швидкого харчування. Предметом дослідження є внутрішнє середовище та процес управління мережею підприємств ресторанного господарства

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10 1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14 Розділ 2. Організація виробництва в ресторані "Газда" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація процесу виробництва в ресторані "Газда" 19 2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22 Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26 Висновки 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42