институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Курсовая | Страниц: 40 | Год: 2008 | Размер: 95 кб. | Стоимость: 175 грн. | Смотреть | Купить

Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

Вступ 3
1. Теоретичні і практичні засади формування споживчих властивостей і ринку макаронних виробів в Україні 6
1.1. Аналіз ринку макаронних виробів (за 3 роки) 6
1.2. Чинники формування, зберігання споживчих властивостей макаронних виробів 10
1.2.1. Характеристика сировини та матеріалів 10
1.2.2. Особливості технології макаронних виробів її вплив на якість готової продукції 12
1.2.3. Пакування, маркування, транспортування і умови зберігання макаронних виробів 17
1.3. Класифікація і асортимент макаронних виробів 18
1.4. Дефекти макаронних виробів і заходи щодо їх запобігання 20
1.5. Вимоги нормативної документації щодо якості макаронних виробів 22
2. Порівняльна оцінка споживчих властивостей макаронних виробів що реалізують торгівельні мережі м. Житомира 26
2.1. Об’єкти і методи дослідження 26
2.2. Органолептичні і фізико-хімічні показники макаронних виробів різних виробників 30
Висновки та пропозиції 33
Список використаних джерел літератури 35
Додатки 38-40
Cмотрите также:
Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах

Зміст 1. Вступ 3 2. Класифікація виробництва 5 3. Сировинна підготовка до виробництва 8 4. Класифікація устаткування 11 5. Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах 14 6. Сучасне обладнання 18 7. Новітні технології виробництва макаронних виробів 19 8. Висновки 21 9. Література 23 Мета роботи – дослідження процесу виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Предмет дослідження - процес виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах. Об’єкт дослідження – технологія виробництва макаронних виробів на мініпідприємствах.

ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ КОСМЕТИКИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАКОРДОННОГО ВИРОБНИЦТВА

Вступ 4 1.Аналітичний огляд споживчого ринку чоловічої косметики вітчизняного та закордонного виробництва 6 2.Класифікація, товарознавча характеристика асортименту чоловічої косметики, що реалізує підприємство 13 3.Порівняльна характеристика асортименту і споживчих властивостей косметичних засобів 18 4.Оцінка якості, характеристика показників якості, що встановлюється в нормативних документах 25 Висновки та пропозиції 29 Література 31

Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів

Вступ 3 1. Поняття якості та споживчих властивостей товарів 5 1.1. Терміни та визначення якості товарів 5 1.2. Процес формування споживчих властивостей і якості товару в процесі його розробки та виробництва, вплив матеріалів і технології виробництва 11 1.3. Методи дослідження впливу матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів 18 2. Дослідження впливу матеріалів та технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів ВАТ „Інструмент” 24 2.1. Політика підприємства в області якості 24 2.2. Контроль над технологією виробництва та пов’язаними з нею факторами як один з головних факторів підвищення якості та формування споживчих властивостей товарів 25 У технічних і функціональних відділах. 26 2.3. Вплив матеріалів та контроля виробництва на якість та споживчі властивості товарів 27 2.4. Організація робот з якості 29 3. Проблема якості та удосконалення споживчих властивостей на сучасному етапі 31 Висновки 36 Список літератури 37

Аналіз видів, асортименту, якості та споживчих властивостей склопакетів

Вступ 3 1. Характеристики та властивості склопакетів 4 1.1. Загальні відомості про склопакети 4 1.2. Класифікація склопакетів 5 1.3. Особливості виробництва склопакетів. 9 1.4. Організація роботи цеху по виробництву склопакетів 13 Розглянемо основні вимоги до організації процесу виробництва склопакетів. 13 1.5. Маркування, упакування, умови зберігання та транспортування. 15 2. Український ринок склопакетів 22 2. 1 Стан та кон’юктура українського ринку склопакетів 22 2.2. Порівняльна характеристика споживчих властивостей склопакетів ( на прикладі склопакетів вітчизняного та іноземного виробництва) 27 Висновок 30 Література 32

Оцінка естетичних властивостей виробів

Вступ 3 1. Характеристика естетичних властивостей виробів 4 2. Показники естетичних властивостей виробів 5 3. Поняття дизайну виробів та технічної естетики виробів 10 Висновки 15 Список літератури 16

Формування споживчих властивостей варених ковбасних виробів впродовж технологічного процесу

Вступ 3 1. Характеристика якості та безпечності основної сировини для варених ковбасних виробів. 5 2. Характеристика основних етапів технології варених ковбасних виробів 18 3. Характеристика режиму зберігання варених ковбасних виробів в умовах підприємства громадського харчування 21 4. Формування органолептичних та фізико-хімічних властивостей варених ковбасних виробів в процесі виготовлення 26 5. Упакування та маркування варених ковбасних виробів 34 Висновки та пропозиції 37 Список використаних джерел 40

Розробка позицій по вдосконаленню властивостей та якості чоловічих швейних виробів на ЗАТ "Дана"

Вступ 3 1. Порівняльна характеристика асортименту чоловічих швейних виробів на ринку України 4 2. Особливості класифікації швейних виробів 5 3. Характеристика споживчих властивостей чоловічих швейних виробів 8 4. Вимоги щодо якості чоловічих швейних виробів 13 4.1 Види контролю на швейних підприємствах 13 4.2 Види дефектів одягу 15 4.3 Вимоги до якості виготовлення чоловічого одягу 17 5. Розробка пропозицій по удосконаленню властивостей та якості чоловічих швейних виробів на ЗАТ "Дана" 22 5.1 Шляхи підвищення організаційно-технічного рівня ЗАТ «Дана» 22 5.2 Поліпшення якості чоловічого одягу 28 Висновки 30 Список літератури 32

Характеристика сучасного асортименту ювелірних товарів

Зміст Вступ 3 1. Загальна характеристика ювелірних товарів та їх класифікація. 6 2. Споживчі властивості ювелірних товарів та їх формування у процесі виробництва. 18 3. Аналіз структури сучасного асортименту ювелірних товарів, що представлені на ринку України 26 4. Порівняльна характеристика асортименту та споживчих властивостей ювелірних товарів Київського та Костромського ювелірного заводу 30 5. Оцінка якості ювелірних товарів 34 Висновки та пропозиції. 41 Список літератури 43 Додаток. Вироби ВАТ “Київський ювелірний завод” 45 Метою роботи є вивчення сучасного асортименту ювелірних товарів і організаційно-економічних засад підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняних виробників.Відповідно до поставленої мети завданнями роботи є: - подання загальної характеристики ювелірних товарів та їх класифікація; - вивчення споживчих властивостей ювелірних товарів та їх формування у процесі виробництва; - аналіз структури сучасного асортименту ювелірних товарів, що представлені на ринку України; - порівняльна характеристика асортименту та споживчих властивостей ювелірних товарів ВАТ “Київський ювелірний завод” та “Костромський ювелірний завод” (Росія); - вивчення методів оцінки якості ювелірних товарів. Об’єктом дослідження є асортимент українських ювелірних виробів з точки зору оцінки його технологічного рівня та відповідності потребам ринку. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних та прикладних питань забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємств з виробництва ювелірних виробів.

Товарознавчі аспекти дослідження ринку сухих будівельних сумішей (СБС) в Україні

Вступ 3 1. Стан споживчого ринку СБС в Україні 5 2. Характеристика сухих будівельних сумішей 12 3. Порівняльна характеристика асортименту споживчих властивостей товарів на ринку 15 4. Об’єкти та методи дослідження 24 5. Вивчення вагомості споживчих властивостей 27 6. Експертна оцінка споживчих властивостей 28 Висновки та пропозиції 41 Література 42

Товарознавча характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів різних виробників різних виробників (жидкокристалічні, плазмові, на основі електронно-струменевої трубки)

Вступ 3 1. Стан та проблеми ринку телевізійної техніки в Україні та світі 5 2. Характеристика показників споживчих властивостей 9 3. Характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів представлених на ринку України 18 4. Аналіз асортименту та властивостей в магазині ТОВ "Назва" магазин "Назва" 30 5. Контроль та оцінка якості телевізорів в магазині 34 Висновки та пропозиції 39 Список використаних джерел 41 Додатки 44