институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві

Каталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Курсовая | Страниц: 43 | Год: 2008 | Размер: 59 кб. | Стоимость: 175 грн. | Смотреть | Купить

Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві


Вступ 3
1. Історія виникнення вирощування та розповсюдження культивування картоплі 5
2. Хімічний склад та харчова цінність картоплі 11
3. Географічні та кліматичні особливості вирощування картоплі в Україні (степ, лісостеп, Полісся) 15
4. Характеристика пізніх господарсько-ботанічних сортів картоплі, які вирощують в Україні 25
5. Особливості заготівлі, зберігання та реалізації картоплі в роздрібній торгівельній мережі 31
6. Товарознавча характеристика пізніх сортів картоплі, які реалізуються в м. Києві 33
Висновки 38
Література 40
Додатки 43

Cмотрите также:
Технологія виробництва страв з картоплі

Вступ 3 1. Характеристика продуктів. Первинна обробка сировини. Приготування напівфабрикатів 5 1.1. Значення овочів у харчуванні людини 5 1.2. Технологічний процес обробки овочів в діючому кафе-ресторані „...” 7 1.3. Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання 9 2. Теплова кулінарна обробка картоплі 13 2.1. Процеси, що відбуваються в картоплі під час теплової кулінарної обробки 13 2.2. Правила варіння 14 2.3. Правила смаження, тушкування та запікання картоплі 15 3. Аналіз технології виробництва страв з картоплі на прикладі діючого підприємства 18 3.1. Загальна характеристика кафе-ресторану „...” 18 3.2. Страви з картоплі, що готує кафе-ресторан 21 3.3. Пропозиції щодо розширення меню кафе-ресторану „...” 24 Висновок 28 Література 30

Товарознавча характеристика овочевих соків вітчизняного та зарубіжного виробництва

Вступ 2 1. Характеристика ринку овочевих соків 4 2. Хімічний склад та харчова цінність овочевих соків 7 3. Асортимент овочевих соків які реалізуються на українському ринку 10 4. Вплив технологічних процесів виробництва на формування споживчих властивостей овочевих соків 14 5. Товарознавча характеристика овочевих соків 18 6. Вимоги до маркування зберігання пакування овочевих соків 27 7. Дослідження конкуренції та перспективи розвитку виробництва овочевих соків 34 Висновки 36 Використана література 41 Додатки 42

Товарознавча характеристика гречки

Зміст. Вступ…………………………………………………………………………………3 1. Сучасний стан ринку гречки в України………………………………………..5 2.Виробництво та асортимент крупи………………………………………………9 3. Порівняльна характеристика сортів . Нові сорти гречки……………………..14 4.Харчова та біологічна якість гречки……………………………………………17 Висновок... ............................21 літератури... .................23

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА КАРТОПЛІ В СВК "ДРУЖБА" ОЛЕВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЗМІСТ ВСТУП 1. ТЕОРЕТИЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ТЕМИ ДОСЛІДЖЕННЯ. 1. 1. Народногосподарське і економічне значення картоплі. 1.2. Показники ефективності виробництва картоплі з врахуванням екологічного аспекту. 1.3. Огляд літературних джерел по темі дослід¬ження. 2.ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА КАРТОПЛІ В СВК "ДРУЖ¬БА" ОЛЕВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ. 2. 1. Виробничо-економічна характеристика господарства. 2. 2. Організація та сучасний стан виробництва картоплі в господарстві. 2. 3. Економічна ефективність виробництва картоплі в СВК "Дружба". 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИ¬РОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ В ГОСПОДАРСТВІ 3. 1. Перспективи розвитку виробництва картоплі. 3. 2. Шляхи удосконалення організації виробництва продукції в СВК "Дружба". 3.3. Шляхи підвищення економічної ефективності виробництва картоплі в господарстві. 4. СОЦІАЛЬНО-ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ВИРОБНИЦТВА КАР¬ТОПЛІ В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА. 4. 1. Сучасний стан та захист навколишнього се¬редовища від забруднення. 5. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КАРТОПЛІ .ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ. ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.

Аналіз технологічних прийомів і процесів, які відбуваються при приготуванні напівфабрикатів і страв із вареної картоплі і забезпечують їх якість

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 5 1.1. Значення страв із картоплі 5 1.2. Попередня обробка картоплі 7 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА 9 2.1. Розробка фірмових страв і виробів із вареної картоплі 9 2.2. Технологічні карти. Мета створення технологічних карт 12 2.3. Розробка меню для ресторану на 1 день, його характеристика і значення 14 ВИСНОВКИ 17 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 19 ДОДАТКИ 21

Плодовочеві товари

ВСТУП 3 1. Класифікація плодоовочевих товарів. 4 2. Товарознавча характеристика овочів. 5 3. Товарознавча характеристика плодів. 9 ВИСНОВКИ 12 Список літератури 13

Економічна ефективність виробництва картоплі в країнах Західної Європи

Вступ 3 1. Показники виробництва картоплі в країнах Західної Європи 5 2. Ціноутворення та реалізація картоплі в країнах Західної Європи 7 3. Інтенсивність виробництва картоплі в різних країнах Західної Європи 10 Висновки 13 Література 15

Товарознавча характеристика чорного байхового чаю

ВСТУП 2 1. ПОХОДЖЕННЯ ТА ІСТОРІЯ ЧАЮ 4 2. ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА КОРИСНІСТЬ ЧАЮ 6 3. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЧОРНОГО ЧАЮ 9 4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ТА ВПЛИВ ОКРЕМИХ ОПЕРАЦІЙ НА ЯКІСТЬ 12 4.1.Чайні плантації 12 4.2. Переробка чаю 16 5. ФОРМУВАННЯ ТОРГОВИХ СОРТІВ 18 6. ПАКУВАННЯ, МАРКУВАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ ЧАЮ 20 3. ХАРАКТЕРИСТИКА ЧОРНОГО БАЙХОВОГО ЧАЮ НА ПРИКЛАДІ ПРОДУКЦІЇ АТ “МОНОМАХ” 21 3.1. Загальна характеристика підприємства та його продукції 21 3.2. Технологія виробництва чаю фасованого 24 3.3.Асортимент чорного байхового чаю 27 3.4. Реалізація чаю 31 3.5.Стратегія підприємства 33 ВИСНОВКИ 35 ЛІТЕРАТУРА 39

Товарознавча характеристика чаю чорного байхового (матеріал)

Вступ 3 Розділ I. Товарознавча характеристика чаю чорного байхового 11 1.2. Вплив сировини та способи виробництва наявності якості чаю 11 1.3. Класифікація та асортимент чаю 19 1.4. Вимоги чинної нормативної документації до маркування, пакування та зберігання чаю 35 1.5. Методи визначення фальсифікації чаю 42

Розвиток екскурсійної справи в Києві

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ЕКСКУРСІЙНОЇ СПРАВИ В М. КИЄВІ 5 1.1. Дореволюційні часи 5 1.2. Радянські часи 7 РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ ЕКСКУРСІЙНОЇ СПРАВИ В М. КИЄВІ 17 2.1. Характеристика ресурсної бази 17 2.2. Аналіз діяльності турфірм, які організовують екскурсійні програми 21 2.3. Проблеми та перспективи розвитку екскурсійної справи в м. Києві 31 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46 ДОДАТКИ 48