институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аналіз урожайності гречки

Каталог пособий и учебных материалов | Статистика | Курсовая | Страниц: 27 | Год: 2008 | Размер: 138 кб. | Стоимость: 130 грн. | Смотреть | Купить

Аналіз урожайності гречки

Вихідні дані 3
Вихідні дані про урожайність гречки та внесення органічних добрив по господарствах району:
№ Урожайність, ц/га Добрива, т/га
1 16 8
2 16 9
3 18 13
4 18 14
5 17 11
6 18 12
7 16 8
8 18 13
9 17 11
10 19 12
11 16 14
12 16 12
13 18 13
14 18 12
15 18 14
16 17 15
17 17 16
18 18 15
19 17 15
20 18 14

Вступ. 3
Розділ 1. Аналіз простої лінійної кореляції. 12
1.1. Теоретичні основи аналізу простої лінійної кореляції 12
1.2. Аналіз регресії 16
1.3. Оцінка щільності зв’язку 19
Розділ 2. Аналіз простої нелінійної кореляції 20
2.1. Теоретичні основи простої нелінійної кореляції 20
2.2. Аналіз регресії 20
2.3. Оцінка щільності зв’язку 23
Розділ 3. Непараметричний кореляційний аналіз 23
3.1. Теоретичні основи непараметричного кореляційного аналізу 23
3.2. Оцінка тісноти зв’язку 25
Висновки 26
Література 27
Cмотрите также:
Товарознавча характеристика гречки

Зміст. Вступ…………………………………………………………………………………3 1. Сучасний стан ринку гречки в України………………………………………..5 2.Виробництво та асортимент крупи………………………………………………9 3. Порівняльна характеристика сортів . Нові сорти гречки……………………..14 4.Харчова та біологічна якість гречки……………………………………………17 Висновок... ............................21 літератури... .................23

Статистичний аналіз і прогнозування собівартості цукрових буряків

Вступ…………………………………………………………………3 1.Статистичний аналіз впливу основних факторів на урожайність цукрових буряків........................................................4 1.1Побудова групування господарств Любарського району Житомирської області за урожайністю цукрових буряків (2002 р.)..............................................................................................5 1.2 Аналіз впливу на урожайність цукрових буряків основних факторів: а) якості грунту………………………………………….15 б) внесенню добрив……………………………………..16 в) фондонасиченості сільськогосподарського виробництва……………………………………………...17 1.3 Аналіз економічної ефективності виробництва цукрових буряків……………………………………………………………...22 2. Кореляційний аналіз урожайності цукрових буряків……...25 3. Динаміка і прогнозування урожайності цукрових буряків в господарствах Любарського району Житомирської області...30 Висновки та пропозиції………………………………………….34 Список використаної літератури………………………………..37

Аналіз урожайності ярого ячменю

Вступ 3 Розділ 1. Аналіз простої лінії кореляції 4 1.1. Теоретичні основи аналізу простої лінії кореляції. 4 1.2. Аналіз регресії. 7 1.3. Оцінка тісноти зв’язку. 13 Розділ 2. Аналіз простої нелінійної кореляції 18 2.1. Теоретичні основи аналізу нелінійної кореляції. 18 2.2. Аналіз регресії 19 2.3. Оцінка тісноти зв’язку 21 Розділ 3. Непараметричний кореляційний аналіз 24 3.1. Теоретичні основи непараметричного кореляційного аналізу. 24 3.2. Оцінка тісноти зв’язку. 26 Висновок 30 Список використаної літератури 32 Перелік таблиць Розділ 1: Таблиця 1.1. Кореляційна таблиця Таблиця 1.2. До розрахунку параметрів лінійної регресії, теоретичних рівнів і залишкових величин Розділ 2: Таблиця 2.1. Розрахунки для параметричної моделі Розділ 3: Таблиця 3.1. ДО РОЗРАХУНКУ КОЕФІЦІЄНТА РАНГОВОЇ КОРЕЛЯЦІЇ Таблиця 3.2. КРИТИЧНІ ЗНАЧЕННЯ КОЕФІЦІЄНТА РАНГОВОЇ КОРЕЛЯЦІЇ СПІРМЕНА ПРИ а = 0,05 Таблиця 3.3. РОЗПОДІЛ ГОСПОДАРСТВ РАЙОНУ ПО УРОЖАЙНОСТІ І КІЛЬКОСТІ ДОБРИВ Таблиця 3.4 КРИТИЧНІ ЗНАЧЕННЯ (k) Перелік малюнків: Розділ 1: Рисунок 1.1. Приклади видів ліній регресії Рис. 1.2. Кореляційне поле лінійної кореляції. Рис. 1.3. Узгодженість варіації взаємозв'язаних ознак Розділ 2: Рис.2.1. Кореляційне поле параметричної кореляції

Аналіз урожайності зернових культур

Вступ 3 Розділ 1. Аналіз простої лінії кореляції 5 1.1. Теоретичні основи аналізу простої лінії кореляції. 5 1.2. Аналіз регресії. 7 1.3. Оцінка тісноти зв’язку. 14 Розділ 2. Аналіз простої нелінійної кореляції 19 2.1. Теоретичні основи аналізу нелінійної кореляції. 19 2.2. Аналіз регресії 21 2.3. Оцінка тісноти зв’язку 23 Розділ 3. Непараметричний кореляційний аналіз 26 3.1. Теоретичні основи непараметричного кореляційного аналізу. 26 3.2. Оцінка тісноти зв’язку. 28 Висновок 32 Список використаної літератури 34 Перелік таблиць Розділ 1: Таблиця 1.1 ВИДИ ВЗАЄМОЗВ'ЯЗКІВ І ЇХ ОСОБЛИВОСТІ Таблиця 1.2 ДО РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРІВ ЛІНІЙНОЇ РЕГРЕСІЇ, ТЕОРЕТИЧНИХ РІВНІВ І ЗАЛИШКОВИХ ВЕЛИЧИН Розділ 2: Таблиця 2.1 ДО РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРИЧНОЇ РЕГРЕСІЇ Розділ 3: Таблиця 3.1. ДО РОЗРАХУНКУ КОЕФІЦІЄНТА РАНГОВОЇ КОРЕЛЯЦІЇ Таблиця 3.2 КРИТИЧНІ ЗНАЧЕННЯ КОЕФІЦІЄНТА РАНГОВОЇ КОРЕЛЯЦІЇ СПІРМЕНА ПРИ а = 0,05 Таблиця 3.3 РОЗПОДІЛ ГОСПОДАРСТВ РАЙОНУ ПО УРОЖАЙНОСТІ І КІЛЬКОСТІ ДОБРИВ Таблиця 3.4. КРИТИЧНІ ЗНАЧЕННЯ (k) Перелік малюнків: Розділ 1: Рис. 1.1. Графік взаємозв'язків Рис. 1.2. Кореляційне поле лінійної регресії. Рис. 1.3. Узгодженість варіації взаємозв'язаних ознак Розділ 2: Рис. 2.2. Кореляційне поле параметричної кореляції

Аналіз урожайності ярого ячміня

І.Вступ 2 Розділ 1. Аналіз простої лінійної кореляції. 3 1.1.Теоретичні основи аналізу простої лінійної кореляції. 3 1.2. Побудова регресії. 4 1.3.Оцінка тісноти зв’язку. 7 Розділ 2. Аналіз простої нелінійної кореляції. 14 2.1.Теоретичні основи аналізу нелінійної кореляції. 14 2.2.Побудова регресії. 16 2.3.Оцінка тісноти зв’язку. 18 Розділ 3. Непараметричний кореляційний аналіз. 19 3.1.Теоретичні основи непараметричного кореляційного аналізу. 19 3.2.Оцінка тісноти зв’язку 21 ІІІ.Висновки 24

Статистичне вивчення посівних площ, врожаю і врожайності зернових і зернобобових культур

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 Предмет, завдання і система показників рослинництва 5 1.1 Предмет і завдання статистики рослинництва 5 1.2 Система показників статистики рослинництва 10 РОЗДІЛ 2 Аналіз показників статистики посівних площ врожаю і врожайності зернових та зернобобових культур 15 2.1 Ряди розподілу вибіркової сукупності та їх характеристики 15 2.2 Вибіркова оцінка показників 29 РОЗДІЛ 3 Кореляційний аналіз урожайності зернових: проста (парна) кореляція 32 ВИСНОВОК 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Статистичне вивчення посівних площ, врожаю і врожайності зернових і зернобобових культур

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 Предмет, завдання і система показників рослинництва 5 1.1 Предмет і завдання статистики рослинництва 5 1.2 Система показників статистики рослинництва 10 РОЗДІЛ 2 Аналіз показників статистики посівних площ врожаю і врожайності зернових та зернобобових культур 15 2.1 Ряди розподілу вибіркової сукупності та їх характеристики 15 2.2 Вибіркова оцінка показників 29 РОЗДІЛ 3 Кореляційний аналіз урожайності зернових: проста (парна) кореляція 32 ВИСНОВОК 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Стан бурякоцукрової підгалузі в післяприватизаційний період

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОГЛЯДУ БУРЯКОЦУКРОВОЇ ПІДГАЛУЗІ В ПІСЛЯПРИВАТИЗАЦІЙНИЙ ПЕРІОД 5 1.1. Розвиток бурякоцукрової підґалузі 5 1.2. Характеристика цукрових буряків 9 1.3. Аналіз основних показників бурякоцукрової підґалузі в післяприватизаційний період 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ БУРЯКОЦУКРОВОЇ ПІДГАЛУЗІ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА 16 2.1. Коротка характеристика діяльності підприємства 16 2.2. Аналіз показників ефективності виробництва цукрових буряків 22 2.3. Ефективність виробництва цукрових буряків в ФГ “Назва” 28 РОЗДІЛ 3. ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ “Назва” 31 3.1. Шляхи підвищення урожайності цукрових буряків 31 3.2. Резерви покращення виробництва цунрових буряків 37 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46 ДОДАТКИ 49

Сутність принципу збалансованості і пропорційності у виробництві цукрових буряків

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЗБАЛАНСОВАНОСТІ І ПРОПОРЦІЙНОСТІ У ВИРОБНИЦТВІ ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ 5 1.1. Огляд літературних джерел 5 1.2. Значення цукрових буряків 9 1.3. Виробництво цукрових буряків в динаміці останніх років 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ 16 2.1. Загальна характеристика підприємства 16 2.2. Економічна ефективність виробництва цукрових буряків 22 2.3. Економічна ефективність виробництва цукрових буряків 28 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПОКРАЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ В ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ “Назва” 31 3.1. Організаційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків 31 3.2. Удосконалення оплати праці при вирощуванні цукрових буряків 37 3.3. Кооперування фермерських господарств 40 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 45 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 48 ДОДАТКИ 51

Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5 1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5 1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10 1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19 2.1. Загальна характеристика підприємства 19 2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23 2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28 3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28 3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34 3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47