институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація спортивно-рекреаційних приміщень при готельних комплексах

Каталог пособий и учебных материалов | Туризм | Курсовая | Страниц: 36 | Год: 2003 | Размер: 203 кб. | Стоимость: 70 грн. | Смотреть | Купить

Організація спортивно-рекреаційних приміщень при готельних комплексах

Вступ
1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства 6
2. Організація приміщень спортивно-рекреаційного обслуговування в підприємстві готельного господарства 10
2. 1. Організація спортивно - рекреаційних приміщень на прикладі туристичного комплексу “Ялта” 21
3. Удосконалення організації приміщень спортивно- рекреаційних приміщень при готельних комплексах 25
Висновки 32
Використана література: 33
Додатки 34

Cмотрите также:
АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ПРОЦЕСУ ОПТИМІЗАЦІЇ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ 5 1.1. Економічна сутність витрат та їх класифікація 5 1.2. Методологічні аспекти процесу управління витратами у готельних комплексах 10 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ПРОЦЕСУ ОПТИМІЗАЦІЇ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ 14 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу “Ніка-Сервіс” 14 2.2. Аналіз та оцінка господарсько-фінансової діяльності готельного комплексу “Ніка-Сервіс” 16 2.3. Діагностика процесу управління витратами у готельному комплексі “Ніка-Сервіс” 22 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ ПОТОЧНИХ ВИТРАТ У ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСАХ 28 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 33

. Особливості обслуговування іноземних туристів у готельних комплексах

Зміст Зміст 2 1. Особливості обслуговування іноземних туристів у готельних комплексах 3 2. Скласти одноденне меню, визначити вартість необхідної сировини для туристів з Білорусі 6 Список використаної літератури 10

. Особливості обслуговування іноземних туристів у готельних комплексах

Зміст Зміст 2 1. Особливості обслуговування іноземних туристів у готельних комплексах 3 2. Скласти одноденне меню, визначити вартість необхідної сировини для туристів з Білорусі 6 Список використаної літератури 10

ТЕХНОЛОГІЯ СПОРТИВНО-РЕКРЕАЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

ВСТУП 3 Розділ 1. Технологія обслуговування в готелі 6 1.1. Класифікація готельних послуг 6 1.2. Технологія культурно-масового та спортивно-рекреаційного обслуговування в готелі 9 Розділ 2. Технологія спортивно-рекреаційне обслуговування в готельному комплексі "Славутич-Закарпаття" 13 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу "Славутич-Закарпаття" 13 2.2. Технологія спортивно-рекреаційного обслуговування в готелі "Славутич-Закарпаття" 16 Розділ 3. Удосконалення технології спортивно-рекреаційного обслуговування 21 ВИСНОВКИ 25 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28

Організація внутрішнього простору в засобах розміщення

1. Схеми функціональної організації монопростору (основний, допоміжний, додатковий) 3 2. Меблювання приміщень громадського призначення рекреаційних закладів 11 3. Види джерел освітлення приміщень 16 Література 20

Організація обслуговування в готелях

Зміст Вступ 3 1. Загальна характеристика готельних підприємств 7 2. Сутність організації обслуговування в готельних комплексах 13 2.1. Управління та організаційна структура сучасного готельного комплексу 13 2.2. Основні служби та відділи готельного комплексу 17 3. Організація обслуговування в готелі „Київ” 21 4. Шляхи удосконалення організації обслуговування в готелях 26 Висновки 36 Список використаних джерел 41

Технологія обслуговування на житлових поверхах готелю на прикладі готелю "Назва"

Вступ 3 1. Аналіз технології надання готельних послуг на прикладі готелю «Назва» 5 1.1. Загальна характеристика підприємства 5 1.2. Склад основних функціональних груп приміщень 8 1.3. Функціональна схема готелю 8 1.4. Планувальна організація технологічного процесу приміщень житлового поверху 14 2. Технологія обслуговування на житловому поверсі готелю 16 2.1. Структура технологічного процесу експлуатації приміщень житлового поверху готельного підприємства 16 2.2. Автоматизація технологічних процесів готельних послуг 26 Висновки 35 Література 38

„Ресурсний потенціал розвитку спортивно-оздоровчого туризму в Україні”

План. Вступ Розділ 1. Організація спортивно-оздоровчого туризму: 1.1. Особливості спортивно-оздоровчого туризму 1.2. Характеристика основних видів спортивно-оздоровчого туризму. Розділ 2. Загальна характеристика спортивно-оздоровчого комплексу “Каштан”. 2.1. Планово-економічна діяльність комплексу. 2.2. Управління трудовими ресурсами мотивація і оплата праці. 2.3. Маркетингова діяльність спорткомплексу. 2.4. Управління фінансовими ресурсами Розділ 3. Пропозиція щодо вдосконалення діяльності спортивно-оздоровчого комплексу “Каштан”. Висновок. Список використаної літератури.

Організація обслуговування харчування в туристичних та готельних комплексах

1. Що таке культура застілля? 3 2. Отримання та підготовка посуди, приборів, столової білизни для обслуговування відвідувачів: основні прийоми та особливості 6 3. Яка техніка безпеки у роботі офіціантів? 8 4. Порядок подачі закусок, блюд та напоїв у закладах харчуванні 10 5. Правила поведінки у закладах харчування 12 6. Які існують схеми обов'язкової сертифікації готельних послуг 13 Список використаної літератури: 16

Особливості проведення масових заходів в спортивно-оздоровчому туризмі

Вступ 3 1. Загальні засади здійснення масових заходів у спортивно-оздоровчих туристичних закладах 6 1.1. Анімація як необхідна складова туристського обслуговування 6 1.2. Особливості організації анімаційних програм 9 2. Особливості проведення масових заходів в спортивно-оздоровчому туризмі 12 2.1. Завдання та система масових заходів в спортивно-оздоровчому туристичному комплексі 12 2.2. Організація змагань в оздоровчо-спортивному туризмі 15 2.3. Культурно-дозвіллєва анімація 20 2.4. Організація дозвілля дітей 22 Висновки 28 Список використаної літератури 30 Додатки 31