институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Контрольна по ресторанному бізнесу

Каталог пособий и учебных материалов | Ресторанное хозяйство | Контрольная | Страниц: 8 | Год: 2003 | Размер: 527 кб. | Стоимость: 1 смс | Смотреть | Скачать

Контрольна по ресторанному бізнесу

1.Анторопометричні вимоги 3
2. Композиційні прийоми розміщення меблів в приміщеннях ресторану. 5

Cмотрите также:
Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі

Вступ........................................................................................................................3 Розділ 1. Нормативно-правова база забезпечення безпеки в готельно-ресторанному бізнесі..............................................................6 1.1. Регулювання безпеки туристів у Законі України "Про туризм"........6 1.2. Застосування Закону України "Про страхування"...............................8 Розділ 2. Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі............................................................10 2.1. Особливості страхування туристів.......................................................10 2.2. Технологія забезпечення безпеки готелю............................................13 2.3. Використання комплексу технічних засобів безпеки у готелі...........16 Розділ 3. Удосконалення забезпечення безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі.............................................................21 3.1. Перспективи розвитку надання страхових послуг туристам.............21 3.2. Технічні засади організації безпеки підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні...........................................23 Висновки.................................................................................................................30 Список використаної літератури...........................................................................32

ОРГАНІЗАЦІЯ СТРАХУВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

ЗМІСТ Вступ........................................................................................................................3 Розділ 1. Нормативно-правова база забезпечення безпеки в готельно-ресторанному бізнесі..............................................................6 1.1. Регулювання безпеки туристів у Законі України „Про туризм”........6 1.2. Застосування Закону України „Про страхування"...............................8 Розділ 2. Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі............................................................10 2.1. Особливості страхування туристів.......................................................10 2.2. Технологія забезпечення безпеки готелю............................................13 2.3. Використання комплексу технічних засобів безпеки у готелі...........16 Розділ 3. Удосконалення забезпечення безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі.............................................................21 3.1. Перспективи розвитку надання страхових послуг туристам.............21 3.2. Технічні засади організації безпеки підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні...........................................23 Висновки.................................................................................................................30 Список використаної літератури...........................................................................32

ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ТУРИСТИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи організації та контролю туристичного обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі 5 1.1. Особливості організації туристичного обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі 5 1.2. Організація надання послуг харчування на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу 11 1.3. Організація контролю туристичного обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі 17 Розділ 2. Організація та контроль туристичного обслуговування в готелі "Морський бриз" 23 2.1. Організація послуг проживання та харчування в готелі "Морський бриз" 23 2.2. Контроль туристичного обслуговування в готелі "Морський бриз" 25 Розділ 3. Удосконалення організації та контролю туристичного обслуговування в готелі "Морський бриз" 29 3.1. Удосконалення організації та контролю туристичного обслуговування в готелі "Морський бриз" на основі анкетування туристів 29 3.2. Організація вимог до роботи персоналу готелю "Морський бриз" 33 ВИСНОВКИ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38

Франчайзинг у ресторанному бізнесі

Вступ 3 2. Аналіз франчайзингових відносин в українському ресторанному бізнесі 6 2.1. Ресторанний бізнес на ринку франчайзингових послуг 6 2.2. ТОВ «Назва 1» - зростання на основі франчайзингу 12 2.3. ТОВ «Назва 2» як приклад динамічної франчайзингової мережі 24 3. Напрями вдосконалення франчайзингових відносин у ресторанному бізнесі 28 3.1. Оптимізація розмірів франчайзингової винагороди 28 3.2. Оцінювання економічних результатів участі у франчайзингових відносинах 31 Висновки 33 Література 35

Контрольна робота з управління бізнесом

1. Суть бізнесу. Бізнес і підприємництво. Ознаки бізнесу. 3 2. Головні умови функціонування бізнесу 7 3. Розкрийте зміст корпоративного управління. Розробіть модель корпоративної культури 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 14

Націнки в ресторанному господарстві їх суть та розрахунки

Зміст 1. Вступ 3 2.Теоретичні аспекти управління собівартості та цінами в ресторанному бізнесі 5 2.1. Сутність собівартості продукції як основи формування ціни 5 2.2. Механізм ціноутворення в ресторанному бізнесі 9 2.3. Залежність ресторанної націнки від класу ресторану 16 2.4. Ресторанна націнка в київських закладах 19 2.5. Роль ресторанної націнки в функціонуванні закладу 20 2.6. Планування меню в ресторані 34 2.7.Висновки по роботі 40 3. Мережі для відвідувачів: особливості мережних ресторанів 43 Список літератури 48

Основи бізнесу

Вступ 1. Ознаки бізнесу 2. Основні умови бізнесу 3. Види бізнесу Висновки Використана література

Класифікація типів бізнесу

Вступ 3 1. Економічна сутність бізнесу та його ознаки 3 2. Класифікація видів бізнесу 5 3. Класифікація видів бізнесу за фазами відтворення 8 3.1. Виробниче підприємництво 8 3.2. Особливості комерційного бізнесу 9 3.3. Фінансово-кредитне підприємництво як особливий вид бізнесу 10 Висновки 12 Література 13

Методи керівництва персоналом у ресторанному комплексі

Вступ 3 1. Економічні методи менеджменту, їх значення й ефективність використання в ресторанному господарстві 5 2. Організаційно-адміністративні методи управління 9 3. Соціально-психологічні методи управління 13 Висновок 16 Література 17

Форми бізнесу

Вступ Розділ 1. Поняття бізнесу 1.1. Загальна характеристика бізнесу 1.2. Державне регулювання бізнесу Розділ 2. Форми бізнесу 2.1. Загальна характеристика основних форм бізнесу 2.2. Господарські товариства 2.3. Об’єднання підприємств Розділ 3. Особливості та проблеми розвитку бізнесу в Україні 3.1. Особливості розвитку бізнесу в Україні 3.2. Проблеми розвитку бізнесу в Україні 3.3. Шляхи розв’язання основних проблем у сфері бізнесу Висновки Список використаної літератури