институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: ПР технології на виробництві ТОВ "Назва"

Каталог пособий и учебных материалов | ПР | Диплом | Страниц: 78 | Год: 2008 | Размер: 112 кб. | Стоимость: 225 грн. | Смотреть | Купить

ПР технології на виробництві ТОВ "Назва"

Вступ 3
Глава 1. Теоретико-методологічні основи розроблення ПР- кампанії підприємства 5
1.1 Сучасний ринок ПР-технологій (поняття, принципи, задачі, види, засоби тощо) 5
1.2 Базові ПР-документи у відносинах із громадськістю 9
1.3 Оцінка ефективності ПР-технологій 20
Глава 2. Ситуативний аналіз ТОВ «Назва» 28
2.1 Загальна характеристика підприємства (історія, місія, асортимент, присутність на ринку, орг.структура тощо) 28
2.2 Торговельні послуги ТОВ «Назва» 44
2.3 Аналіз організації ПР-заходів ТОВ «Назва» в контексті формування нової ПР-концепції підприємства 50
Глава 3. Розробка ПР-концепції ТОВ «Назва» 56
3.1 Мета, завдання та цільові аудиторії ПР-компанії ТОВ «Назва» 56
3.2 Вибір та обґрунтування комунікативних тактик реалізації ПР-концепції ТОВ «Назва» 58
3.3 Бюджет та аналіз ефективності ПР-кампанії ТОВ «Назва» 61
Висновки 64
Список літератури 66
Додаток 1 Звітність 69
Додаток 2 74-78
Cмотрите также:
Удосконалення технології управління персоналом туристичного підприємства

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 5 1.1. Концепції і теорії управління трудовими ресурсами 5 1.2. Стратегія управління персоналом, її сутність, взаємозв’язок з стратегією розвитку підприємства 20 1.3. Технологія управління персоналом, її складова 26 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НАЗВА» 38 2.1. Загальна характеристика туристичного підприємства «Назва» 38 2.2. Аналіз трудових ресурсів туристичного підприємства «Назва» 47 2.3. Діагностика технології управління персоналом туристичного підприємства «Назва» 50 РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «НАЗВА» 66 3.1. Недоліки та пропозиції щодо удосконалення технології управління персоналом туристичного підприємства «Назва» 66 3.2. Напрямки покращення технології управління персоналом туристичного підприємства «Назва» 69 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 92 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 96 ДОДАТКИ 104

Удосконалення технології управління персоналом туристичного підприємства (на прикладі ТОВ)

ВСТУП 3 Розділ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ОРГАНІЗАЦІЯХ 6 1.1. Управління персоналом як соціальна підсистема в системі менеджменту організації 6 1.2. Принципи та методи управління персоналом на підприємстві 19 1.3. Технологія управління персоналом, її складові 29 Розділ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ 40 ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ АП «Назва» 40 2.1. Загальна характеристика туристичного підприємства 40 2.2. Аналіз трудових ресурсів ТОВ АП «Назва» 50 2.3. Діагностика технології управління персоналом туристичного підприємства 54 Розділ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТОВ АП «Назва» 62 3.1. Недоліки та проблеми технології управління персоналом на підприємстві 62 3.2. Пропозиції щодо удосконалення технології управління персоналом туристичного підприємства ТОВ АП «Назва» 72 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 88 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 94 ДОДАТКИ 103

Особливості використання норм та нормативів в сучасному виробництві. (на прикладі підприємства)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. СУТЬ НОРМУВАННЯ ПРАЦІ ТА ЙОГО РОЛЬ У СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ 5 1.1. Сутність організації та нормування праці на виробництві 5 1.2. Система норм та нормативів та комплексне обгрунтування нормування праці на виробництві 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СТАНУ НОРМУВАННЯ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ „Назва” 15 2.1. Загальна характеристика господарської діяльності компанії „Назва” 15 2.2. Аналіз підходів до організації та нормування праці на підприємстві 23 РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ЗАХОДІВ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НОРМУВАННЯ ПРАЦІ 29 ВИСНОВКИ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36 ДОДАТКИ 38-47 Звітність

Вдосконалення технології надання послуг на підприємстві розміщення

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ 6 1.1. Порядок надання готельних послуг та сертифікація їх якості в Україні 6 1.2. Основні поняття та визначення якості в сфері готельних послуг 20 1.3. Cтан розвитку туризму та готельного господартсва м. Києва та управління якістю готельних послуг 26 1.4. Використання інноваційних технологій в готельній сфері. 37 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ НАДАННЯ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ НА ПРИКЛАДІ ЗАТ «Назва» 43 2.1. Організаційна характеристика та фінансовий аналіз діяльності ЗАТ «Назва» 43 2.2. Характеристика основних і додаткових послуг готелю 61 2.3. Аналіз технології надання послуг в готелі 76 РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ У ЗАТ «Назва» 89 3.1. Удосконалення технологічної структури управління якістю послуг в готелі ЗАТ «Назва» 89 3.2. Використання новітніх технологій надання готельних послуг у роботі готелю «Назва» 99 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 114 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 118 ДОДАТКИ 125

Конспект з охорони праці

1. Законодавство України про охорону праці 3 2. Управління охороною праці та її організація на виробництві 4 3. Умови праці на виробництві 6 4. Мікроклімат виробничих приміщень 7 5. Виробниче освітлення 8 6. Захист від шуму, вібрацій 9 7. Захист від іонізуючих випромінювань і електромагнітних полів 10 8. Електробезпечність на виробництві 12 9. Пожежна безпека на виробництві 14 Список використаної літератури 16

Загальні технології контрольна робота

3. Основна сировина у виробництві харчо концентратів, її характеристика 3 4. Наведіть принципову схему виробництва кави та напоїв, що її заміняють 9 Література 14

Стимулювання персоналу в сільськогосподарському виробництві (на прикладі)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИККО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ СТИМУЛЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ 5 1.1. Сутність та основні характеристики стимулювання 5 1.2. Характеристика основних моделей стимулювання праці 9 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ СТИМУЛЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ ВАТ „Назва” ТА ШЛЯХИ ЙОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ 15 2.1. Місце розташування, природні умови та комунікації підприємства 15 2.2. Організаційно-економічна характеристика господарства 18 2.3. Аналіз системи стимулювання персоналу у ВАТ «Назва» 27 2.4. Шляхи удосконалення стимулювання персоналу у ВАТ «Назва» 30 ВИСНОВКИ 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34 ДОДАТКИ 37

УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМ ОЦІНКИ І МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ І МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 6 1.1. Сутність оцінки персоналу 6 1.2. Технології та методи ділової оцінки персоналу 13 1.3. Поняття та основні характеристики мотивації праці 28 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ І ОЦІНКИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗАТ «НАЗВА» 39 2.1. Загальна характеристика підприємства ЗАТ «Назва» 39 2.2. Аналіз та оцінка персоналу ЗАТ «Назва» 70 2.3. Аналіз системи мотивації персоналу 83 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОЦІНКИ І МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА ЗАТ «НАЗВА» 100 3.1. Пропозиції щодо покращення оцінки персоналу на підприємстві 100 3.2. Рекомендації щодо вдосконалення методів мотивації праці персоналу в компанії ЗАТ «Назва» 111 ВИСНОВКИ 125 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 129 ДОДАТКИ 137

УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМ ОЦІНКИ І МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ І МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА 6 1.1. Сутність оцінки персоналу 6 1.2. Технології та методи ділової оцінки персоналу 16 1.3. Поняття та основні характеристики мотивації праці 25 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ І ОЦІНКИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗАТ «НАЗВА» 35 2.1. Загальна характеристика підприємства ЗАТ «Назва» 35 2.2. Аналіз та оцінка персоналу ЗАТ «Назва» 45 2.3. Аналіз системи мотивації персоналу 55 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОЦІНКИ І МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВА ЗАТ «НАЗВА» 65 3.1. Пропозиції щодо покращення оцінки персоналу на підприємстві 65 3.2. Рекомендації щодо вдосконалення методів мотивації праці персоналу в компанії ЗАТ «Назва» 76 ВИСНОВКИ 87 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 91 ДОДАТКИ 99

Раціональне природокористування та охорона довкілля при виробництві сухих сніданків

Вступ 3 Розділ І. Організація виготовлення сухих сніданків на підприємстві ТОВ «Експо-Пак» 5 1.1. Організаційно-правовий статус, напрямки господарської діяльності та система управління підприємства 5 1.2. Аналіз основних показників господарської діяльності компанії 8 1.3. Виробництво сухих сніданків на підприємстві «Експо-Пак» 11 Розділ ІІ. Організація природоохоронної діяльності на досліджуваному підприємстві 18 2.1. Принципи екологічного менеджменту при виробництві сухих сніданків 18 2.2. Безвідхідні та маловідхідні технології, що застосовуються при виробництві сухих сніданків 20 2.3. Реєстр нормативних екологічних вимог на підприємстві 22 2.4. Залучення персоналу підприємства в природоохоронну діяльність 23 Розділ ІІІ. Системи експертиз та моніторингу за екологічною ситуацією у ТОВ «Експо-Пак» 27 Висновки 33 Література 35 Додатки 39