институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Особливості організації харчування туристів з Великобританії

Каталог пособий и учебных материалов | Туризм | Курсовая | Страниц: 36 | Год: 2008 | Размер: 146 кб. | Стоимость: 150 грн. | Смотреть | Купить

Особливості організації харчування туристів з Великобританії

ВСТУП 3
1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ 5
1.1. Формування національної кухні Великобританії та фактори, що впливають на її формування 5
1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 9
2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З ВЕЛИКОБРИТАНІЇ В УКРАЇНІ 16
2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 16
2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 19
2.3. Національна туристична кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 21
2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25
ВИСНОВКИ 28
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 30-36
Cмотрите также:
Особливості харчування туристів з Великобританії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Великобританії 5 1.1 Формування національної кухні Великобританії та фактори, що вплинули на її формування 5 1.2 Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Великобританії 11 2. Особливості харчування туристів з Великобританії в Україні 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Великобританії 14 2.2. Національна Українська кухня, як база харчування для туристів з Великобританії 17 2.3. Національна Українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Великобританії 26 2.4. Організація харчування туристів з Великобританії в закладах ресторанного господарства м. Києва 28 Висновок 30 Список використаних джерел 32 Додатки 33-34

Організація харчування туристів Японії

ВСТУП 3 1. ЯПОНІЯ – КРАЇНА ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ 5 1.1. Види організації харчування туристів в Японії 6 2. ЯПОНСЬКА КУХНЯ ЯК СКЛАДОВА ТУРИСТИЧНОЇ ЕКЗОТИКИ КРАЇНИ 9 2.1. Особливості харчування туристів у японських ресторанах 15 2.2. Сервіровка 19 2.3. Палички як частина японської культури 21 2.4. Поведінка туристів за столом 24 3. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЯПОНІЇ 26 ВИСНОВОК 35 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 37

Організація харчування туристів з Росії

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 5 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 5 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Росії 10 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ З РОСІЇ 19 2.1. Особливості національної кухні Росії 19 2.2. Особливості організації харчування російських туристів за різними видами туризму 23 2.3. Російська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів 31 ВИСНОВКИ 33 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40

Новітні технології у харчуванні туристів

Вступ 3 I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 5 1.1. Сутність організації харчування в підприємствах ресторанного господарства. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7 Ресторани 8 Бари 9 2. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 12 2.1. Напрямки харчування в готелях 13 2.2. Нові технології в організації харчування туристів 14 Організація харчування в національних ресторанах 16 Обслуговування у номерах готелів 18 Організація харчування в спортивних походах 21 3. ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ГОТЕЛЯХ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ “ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ” 22 Висновки 31 Список використовуваної літератури: 33 Додатки 34

Організація харчування українських туристів на території Італії

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ТУРИСТІВ НА МАРШРУТАХ ВИЇЗДНОГО ТУРИЗМУ 6 1.1. Організація харчування туристів за різними видами туризму 6 1.2. Особливості організації обслуговування в закладах харчування Італії 11 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ В ІТАЛІЇ 14 2.1. Особливості національної кухні Італії 14 2.2. Особливості організації харчування в Італії за різними видами туризму 18 2.3. Італійська національна кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для українських туристів 26 ВИСНОВКИ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38 ДОДАТКИ 40

Особливості організації харчування туристів з Японії

Вступ 3 І. Етнічні особливості народу Японії 6 1.1. Формування національної кухні Японії та фактори які вплинули на її формування 6 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Японії 10 ІІ. Особливості харчування туристів з Японії в Україні 13 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Японії 13 2.2. Національна українська кухня, як база харчування туристів з Японії 19 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Японії 23 2.4. Організація харчування туристів з Японії в закладах ресторанного господарства м. Києва 25 Висновки 32 Список використаних джерел 34 Додатки 37

Особливості організації харчування туристів з Угорщини

ВСТУП 3 1. ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАРОДУ УГОРЩИНИ 5 1.1. Формування національної кухні Угорщини та фактори, що впливають на її формування 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів з Угорщини 8 2. ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ З УГОРЩИНИ В УКРАЇНІ 14 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Угорщини 14 2.2. Національна українська кухня, як база харчування для туристів з Угорщини 16 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з Угорщини 22 2.4. Організація харчування туристів з Угорщини в закладах ресторанного господарства м. Києва 26 ВИСНОВКИ 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 31 ДОДАТКИ 33-40

Особливості організації харчування туристів зі Швейцарії та Австрії

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Швейцарії та Австрії. 5 1.1. Формування національної кухні Швейцарії та Австрії, фактори, які вплинули на її формування. 5 1.2. Характеристика та аналіз туристичного потоку в Україну туристів зі Швейцарії та Австрії. 9 2. Особливості харчування туристів зі Швейцарії та Австрії в Україні. 13 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування туристів зі Швейцарії та Австрії. 13 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів зі Швейцарії та Австрії. 18 2.3. Національна українська кухня, як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів зі Швейцарії та Австрії. 27 2.4. Організація харчування туристів зі Швейцарії та Австрії в закладах ресторанного господарства м. Київ. 29 Висновки 32 Список використаної літератури та джерел 34 Додатки 36

Організація харчування туристів з США

План Вступ 3 1. Етнічні особливості народів США 4 1.1. Національні особливості народів США 4 1.2. Характеристика і аналіз туристичного потоку в Україну туристів з США 7 2. Особливості харчування туристів з США 10 2.1. Національні смаки і особливості національного харчування у США 10 2.2. Національна українська кухня як база для харчування туристів з США 13 2.3. Національна українська кухна як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів з США 18 2.4. Організація харчування туристів з США в ресторанах і кафе 24 Висновки 29 Список використаної літератури 31

Особливості харчування туристів з Китаю

Вступ 3 1. Етнічні особливості народу Китаю 6 1.1.Національні особливості народу Китаю 6 1.2.Характеристика та аналіз туристського потоку в Україну 14 2. Особливості харчування туристів з Китаю 17 2.1. Національні смаки та особливості національного харчування туристів з Китаю 17 2.2. Національна українська кухня як база харчування для туристів з Китаю 23 2.3. Національна українська кухня як предмет туристичного інтересу і пропозиції для туристів Китаю 30 2.4. Організація харчування туристів з Китаю в підприємствах громадського харчування 32 Висновки 35 Список використаної літератури 37 Додатки 39