институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація обліку на підприємстві МП “Назва””

Каталог пособий и учебных материалов | Бухгалтерский учет | Курсовая | Страниц: 33 | Год: 2008 | Размер: 70 кб. | Стоимость: 125 грн. | Смотреть | Купить

Організація обліку на підприємстві МП “Назва””

Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти організації обліку на підприємстві МП „Назва”. 5
1.1.Економічна характеристика підприємства МП „Назва”. 5
1.2. Організація обліку і порядок розподілу обов’язків на підприємстві МП „Назва”. 6
1.3. Форма бухгалтерського обліку, що застосовується на підприємстві МП „Назва”. 7
Розділ 2. Наказ про облікову політику й організацію бухгалтерського обліку на підприємстві МП „Назва”. 9
Розділ 3. Шляхи вдосконалення бухгалтерського обліку 22
Висновки та рекомендації 27
Список використаної літератури. 29
Cмотрите также:
Організація обліку на підприємстві комісійний магазин “назва”

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти організації обліку. 5 1.1. Організаційно – економічна характеристика підприємства комісійний магазин “назва”. 5 1.2. Організація обліку і порядок розподілу обов’язків на підприємстві комісійний магазин “назва”. 7 Розділ 2. Наказ про облікову політику й організацію бухгалтерського обліку на підприємстві комісійний магазин “назва”. 10 Розділ 3. Шляхи вдосконалення бухгалтерського обліку 22 Висновки та рекомендації 26 Список використаної літератури. 28-30

ЗВІТ про проходження практики на ПП “Назва”

1. Загальні відомості про ПП "Назва"…………………………………2 2. Організація менеджменту………………………………………….4 3. Господарський механізм, його галузеві особливості………….10 4. Організація маркетингу на підприємстві………………………12 5. Інноваційна та фінансова діяльність підприємства……………..18 6. Практика антикризового управління на підприємстві…………..21 7. Організація бухгалтерського обліку на підприємстві…………26 8. Компютеризація економічної роботи на ПП «Назва»………….29 Література…………………………………………………………………..32 Додатки……………………………………………………………………..33

Організація обліку на підприємстві ресторан "Назва"

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти організації обліку. 5 1.1. Загальна характеристика організаційної та господарської діяльності підприємства ресторан „Назва”. 5 1.2. Організаційна побудова бухгалтерії. 8 Розділ 2. Наказ про облікову політику й організацію бухгалтерського обліку на підприємстві ресторан „Назва”. 10 Розділ 3. Шляхи вдосконалення бухгалтерського обліку 22 Висновки та рекомендації 26 Список використаної літератури. 28

Аудит обліку фінансових результатів та їх використання

Вступ 3 Розділ І. Зміст аудиту обліку фінансових результатів та їх використання 5 1.1. Мета і завдання аудиту обліку фінансових результатів та їх використання 5 1.2. Організація аудиту обліку фінансових результатів та їх використання 6 1.3. Методи аудиту обліку фінансових результатів та їх використання 11 Розділ ІІ. Характеристика діяльності підприємства TOB „Назва” 13 2.1. Техніко-економічна характеристика підприємства TOB „Назва” 13 2.2. Аналіз фінансового стану діяльності підприємства TOB „Назва” 17 2.3. Оцінка фактичного стану обліку на підприємстві TOB „Назва” 21 Розділ ІІІ. Проведення аудиту обліку фінансових результатів та їх використання на підприємстві TOB „Назва” 24 3.1. Джерела інформації для проведення аудиту обліку фінансових результатів та їх використання на підприємстві TOB „Назва” 24 3.2. Аудит розрахунків з обліку фінансових результатів та їх використання на підприємстві TOB „Назва” 25 Висновок 34 Список використаної літератури 36 Додатки 38-60

Методи калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) на підприємстві

Вступ 3 1. Калькулювання собівартості продукції 6 1.1. Собівартість та завдання калькулювання собівартості продукції 6 1.2. Види собівартості 10 2. Методи калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) на підприємстві ТОВ „Назва” 18 2.1. Методи обліку затрат на виробництво 18 2.2. Позамовний метод обліку затрат 22 2.2. Попередільний метод обліку затрат 25 2.3. Попроцесний метод обліку затрат 27 2.4. Характеристика підприємства та організація управлінського виробничого обліку ТОВ „Назва” 27 3. Калькулювання собівартості продукції на підприємстві ТОВ „Назва” 36 3.1. Процес обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на підприємстві ТОВ „Назва” 36 3.2. Порядок застосування позамовного методу калькулювання собівартості продукції 42 Висновок 46 Список використаної літератури. 50 Додатки 53

Організація і методика обліку запасів і контроль за їх використанням

Вступ 5 Розділ 1. Теоретико-методичні основи обліку та контролю запасів 7 1.1. Економічна сутність запасів та їх класифікація 7 1.2. Оцінка запасів в бухгалтерському обліку 14 1.3. Організація і методика обліку руху запасів на підприємстві 20 1.4. Особливості організації та методики обліку незавершеного виробництва і малоцінних та швидкозношуваних предметів 26 1.5. Організація і методика внутрішнього та зовнішнього контролю за використанням запасів 32 Розділ 2. Організаційно-методичні аспекти обліку запасів і контроль за їх використанням на ПП “Назва” 39 2.1. Організація документування операцій з обліку запасів на ПП “Назва” 39 2.2. Організація і методика обліку виробничих запасів на ПП “Назва” 47 2.3. Особливості контролю за використанням запасів на ПП “Назва” 62 Розділ 3. Удосконалення методики обліку запасів та контролю за їх використанням на ПП “Назва” 72 3.1. Шляхи вдосконалення документообігу за операціями з руху виробничих запасів 72 3.2. Удосконалення методики обліку запасів в умовах застосування новітніх інформаційних технологій 81 3.3. Шляхи удосконалення операцій контролю за використанням запасів 93 Висновки та пропозиції 106 Список використаних джерел 110 Додатки 115

Звіт з переддипломної практики

1. Організаційно-правова та виробничо-фінансова характеристика підприємства ПП «Назва». 3 2. Методика і техніка первинного, аналітичного та синтетичного обліку діяльності підприємства малого бізнесу ПП «Назва». 16 3. Оцінка стану організації та ведення обліку і звітності на підприємстві ПП «Назва». 20 4. Організація і методика зовнішнього аудиту підприємства ПП «Назва» та порядок його проведення. 27 Список використаної літератури 33 Додатки 35-63

Організація та методика обліку та аудиту грошових коштів на поточному рахунку

ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1 7 ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ОПЕРАЦІЙ З ГРОШОВИМИ КОШТАМИ НА ПОТОЧНОМУ РАХУНКУ ТА ЇХ НОРМАТИВНО - ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ 7 1.1. Поточні рахунки у системі управління підприємством 7 1.2. Огляд нормативної бази та спеціальної літератури обліку грошових коштів на поточному рахунку 24 1.3. Сутність аудиту та методичні прийоми, методи аудиту грошових коштів на поточному рахунку 29 РОЗДІЛ 2 32 ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИКА ОБЛІКУ ГРОШОВИХ КОШТІВ НА ПОТОЧНОМУ РАХУНКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ „Назва” 32 2.1. Організаційно – економічна характеристика підприємства ТОВ „Назва” та аналіз його діяльності 32 2.2. Організація і первинний облік грошових коштів на поточному рахунку 57 2.3. Організація синтетичного і аналітичного обліку грошових коштів на поточному рахунку 63 2.4. Відображення у звітності наявності та руху грошових коштів на підприємстві 68 2.5. Організація обліку грошових коштів на поточному рахунку за допомогою комп’ютерної техніки 73 РОЗДІЛ 3 81 ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИКА АУДИТУ ГРОШОВИХ КОШТІВ НА ПОТОЧНОМУ РАХУНКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ „Назва” 81 3.1. Організація та методика аудиту грошових коштів на поточному рахунку 81 3.2. Аудит грошових коштів на поточному рахунку 96 3.3. Заключні процедури аудиту грошових коштів на поточному рахунку та складання аудиторського висновку 101 ВИСНОВКИ 105 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 111 ДОДАТКИ 116

Звіт з практики з бухобліку

Вступ 3 1. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства ТОВ „Назва” 6 2 Організація облікового процесу та економічної служби на підприємстві ТОВ „Назва” 11 3 Організація обліку, контролю і аналізу операцій з придбання матеріальних цінностей в системі управління активами підприємства ТОВ „Назва” 15 Висновок 25 Список використаної літератури 26 Додатки 28-42

Методика та організація обліку , аналізу та аудиту товарів робіт, послуг

Вступ 3 Розділ 1. Економічний зміст товарів, робіт, послуг 6 1.1. Характеристика та класифікація товарів, робіт, послуг 6 1.2. Нормативне регулювання обліку, аналізу і аудиту товарів, робіт, послуг 11 Розділ 2 Організація обліку , аналізу та аудиту товарів робіт, послуг на підприємстві ТОВ „назва” 19 2.1. Техніко-економічна характеристика діяльності підприємства ТОВ „назва” 19 2.2. Фактичний стан обліку і аудиту на підприємстві ТОВ „назва” 23 2.3. Методика аудиту товарів, робіт, послуг 30 Висновки 40 Список використаної літератури 43 Додатки 49-55