институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Контрольна робота організація послуг харчування

Каталог пособий и учебных материалов | Ресторанное хозяйство | Контрольная | Страниц: 14 | Год: 2008 | Размер: 21 кб. | Стоимость: 55 грн. | Смотреть | Купить

Контрольна робота організація послуг харчування

1. Основні напрямки науково-технічного прогресу в ресторанному господарстві 3
2. Правила обовязкової сертифікації послуг харчування 6
3. Визначте типові технологічні операції в процесі сервісного обслуговування 11
Список використаної літератури 14
Cмотрите также:
Організація послуг харчування

1. Фактори що визначають рівень науково технічної підготовки виробничих процесів (ДСТУ ІСО 9004-2-96) 3 2. Особливості організації послуг харчування у мобільних засобах розміщення 6 3. Назвіть оснвні види нормативно технологічних документів що регламентують організацію виробничих процесів послуг харчування 8 Список використаної літератури 17

Організація послуг харчування

1. Основні напрямки науково-технічного прогресу в ресторанному господарстві 2 2. Правила обов'язкової сертифікації послуг харчування 4 3. Визначте типові технологічні операції в процесі сервісного обслуговування 17 Література 20

Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”

Вступ 3 1. Роль організації харчування в обслуговуванні туристів готельними комплексами 5 1.1 Напрямки зростання ефективності функціонування підприємств харчування на ринку туристичних послуг 5 1.2 Організація обслуговування споживачів підприємствами громадського харчування готельного комплекса 10 2. Аналіз організації харчування туристів у готелі “Русь” 15 2.1. Інфраструктура готеля “Русь” та її ефективність 15 2.2 Розробка рекомендації, щодо вдосконалення обслуговування туристів що проживають у готелі “Русь” 22 Висновки і пропозиції 30 Список використаної літератури 33

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31

Організація виробництва і обслуговування на підприємствах ресторанного господарства

1. Проектування послуг харчування туристам 3 2. Культура спілкування в сфері діяльності ресторанного господарства 4 3. Охарактеризуйте форми пропозицій щодо надання послуг харчування учасникам семінарів, конференцій та інших заходів конгресного бізнесу 6 Література 7

Новітні технології у харчуванні туристів

Вступ 3 I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 5 1.1. Сутність організації харчування в підприємствах ресторанного господарства. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7 Ресторани 8 Бари 9 2. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 12 2.1. Напрямки харчування в готелях 13 2.2. Нові технології в організації харчування туристів 14 Організація харчування в національних ресторанах 16 Обслуговування у номерах готелів 18 Організація харчування в спортивних походах 21 3. ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ГОТЕЛЯХ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ “ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ” 22 Висновки 31 Список використовуваної літератури: 33 Додатки 34

Аналіз надання послуг харчування на прикладі ресторану готелоьного комплексу

ВСТУП 3 1. Характеристика ресторанних послуг готелю „__” 4 2. Аналіз діяльності ресторану „__” 6 3. Аналіз процесу обслуговування в ресторані „__” 8 4. Технологічні процеси надання послуг харчування у ресторані „__” 11 5. Організація сервісного обслуговування в ресторані 14 ВИСНОВКИ 18 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 19

Організація надання послуг з харчування в закладах ресторанного господарства при готельно-туристичних комплексах

Вступ 2 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 4 1.1. Готельний сервіс: поняття та різновиди організації 4 1.2. Ресторанне господарство: сутність та особливості 7 1.3. Додаткові послуги у сфері ресторанного бізнесу 12 1.4. Формування готельних та ресторанних ланцюгів 16 Розділ ІІ. Характеристика досліджуваного підприємства 21 Розділ ІІІ. Аналіз роботи досліджуваного підприємства із надання послуг з харчування 25 3.1. Загальна характеристика надання послуг з харчування у ресторані 25 3.2. Організація приймання й обробки продуктів та приготування страв 29 3.3. Методи подачі блюд і закусок у ресторані 33 Розділ ІV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 38 Висновки 41 Джерела та література 44 Додатки 48

Контрольна робота організація готельного обслуговування

1. Характеристика торговельних приміщень і вимоги до них 3 2. Організація та проведення для туристів дегустацій 9 3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів із Франції 15 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20

Контрольна робота менеджмент у ресторанному господарстві

План 1. Класифікація новацій та інноваційних процесів 3 2. Громадське харчування як елемент сфери послуг 6 3. Зміст, сутність виробничої інфраструктури закладів ресторанного господарства 9 Література 14