институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Кр операційний менеджмент в туризмі

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент операционный | Контрольная | Страниц: 12 | Год: 2008 | Размер: 16 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Кр операційний менеджмент в туризмі

1. Методи оцінки потужності операційної системи 4
2. Особливості операційного менеджмету в організації спортивного туризму 7
Список використаних джерел 12

Cмотрите также:
Операційний менеджмент

1. Операційний менеджмент як різновид функціонального менеджменту 3 2. Загальний менеджмент якості (TQM) 9 3. Вдосконалення організації процеса виробництва товару або послуг (на прикладі ресторану будь-якого в м. Києві) 15 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 23

Операційний менеджмент

Зміст: 1. Операційний менеджмент як система 3 2. Показники результативності функціонування операційних систем 17 Завдання 3 27 Список використаної літератури 31

Операційний менеджмент

1. Операційний менеджмент як різновид функціонального менеджменту 3 2. Загальний менеджмент якості (TQM) 6 3. Використовуючи дані звіту підприємства, проаналізуйте показники використання виробничої потужності цього підприємства та запропонуйте шляхи їх поліпшення 12 Список використаної літератури 19

Логістика в туризмі

1. Постачальницька логістика підприємств готельного господарства. 3 2. Операційний менеджмент туристичного підприємства 11 Література 19

Операційний менеджмент

1. Критерії ефективності операційної системи 3 1.1. Поняття критеріїв ефективності 3 1.2. Критерії ефективності операційної системи 4 Висновки до пункту 1 8 2. Особливості операційного менеджменту у ресторанному обслуговуванні туристів 10 2.1. Поняття операційного менеджменту 10 2.2. Операційний менеджмент у ресторанному обслуговуванні туристів 11 Висновки до пункту 2 17 3. Структурно-логічна схема операційної системи Вашої професійної діяльності (менеджмент в туризмі) 18 Список використаних джерел 20

Контрольна робота операційний менеджмент

1. Операційний менеджмент як система 3 2. Показники результативності функціонування операційних систем 7 3. На прикладі підприємства з випуску товарів визначте норму виробничого запасу за видами матеріальних ресурсів 9 Література 18

Операційний менеджмент заповнити таблицю

Термін Визначення Автор Джерело 1.Операційний менеджмент 2.Операційна система 3.Операційний цикл 4.Гнучкість 5.Диспетчеризація 6. Соціальна підготовка виробництва 7.Прийом 8.Міжцехова кооперація 9.Норма часу на обслуговування 10. Час перерв у роботі 11.Ремонтне господарство 12.Індивідуальний метод організації ремонту 13. Маятникова система організації 14.Попереджувальний запас 15. Вибірковий контроль

Операційний менеджмент

1.Тактика операційної системи 3 2.Операційний менеджмент круїзного туризму 6 3. Структурно-логічна схема операційної системи Вашої професійної діяльності 10 Список літератури: 12

Контрольна робота з логістики в туризмі

ЗМІСТ 1. Постачальницька логістика підприємств готельного господарства 3 2. Операційний менеджмент туристичного підприємства 10 3. Побудова структурних схем каналів розподілу туристичного продукту 16 Література 20

Операційний менеджмент

1. Методи оцінки потужності операційної системи 3 2. Особливості операційного менеджменту в організації спортивного туризмі 8 3. Структурно-логічна схема операційної системи професійної діяльності 15 Список використаної літератури 17