институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Методи керівництва персоналом у ресторанному комплексі

Каталог пособий и учебных материалов | Ресторанное хозяйство | Реферат | Страниц: 17 | Год: 2008 | Размер: 1183 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Методи керівництва персоналом у ресторанному комплексі

Вступ 3
1. Економічні методи менеджменту, їх значення й ефективність використання в ресторанному господарстві 5
2. Організаційно-адміністративні методи управління 9
3. Соціально-психологічні методи управління 13
Висновок 16
Література 17

Cмотрите также:
Система управління персоналом туристичного підприємства

План І. Система управління персоналом туристичного підприємства 3 1.1. Концепція управління персоналом 3 1.2. Роль керівництва туристського підприємства в забезпеченні ефективності управління персоналом 8 1.3. Функіональні підрозділи управління людськими ресурсами на туристичних підприємствах 10 1.4. Планування потреби в персоналі 14 1.5. Підбір персоналу 14 1.6. Оцінка та прийом на роботу 21 ІІ. Методи управління персоналом туристичного підприємства 32 2.1. Сутність та класифікація методів управління персоналом 32 2.2. Адміністративні методи 33 2.3. Економічні методи 35 2.4. Соціально-психологічні методи управління 45 2.5. Комунікації. Переговори 58 2.6. Діловий етікет 63 Додатки 69

Специфіка організації обслуговування паломницьких і релігійних туристів в готельно-ресторанному бізнесі

Вступ 3 Розділ І. Теоретичні засади релігійного туризму 5 1.1. Сутність релігійного туризму, та його види 5 1.2. Попит на релігійні та паломницькі тури на сучасному етапі в Україні 9 Розділ ІІ. Особливості організації обслуговування релігійних турів в готельно-ресторанному комплексі «Замок Лева» 17 2.1. Специфіка розміщення та надання додаткових послуг 17 2.2. Організація харчування туристів 26 Розділ ІІІ. Шляхи удосконалення обслуговування релігійних туристів в готельно-ресторанному комплексі «Замок Лева» 33 Висновок 37 Список використаних джерел 40 Додатки 42

Специфічні особливості управління персоналом у ХХІ ст

ЗМІСТ Вступ 3 1. Основні стилі керівництва в практиці управління персоналом 4 2. Принципи і методи управління персоналом у ХХІ столітті 8 3. Керівник в практиці українського кадрового менеджменту 14 4. Формування попиту на менеджерів в Україні 18 Висновок 22 Список літератури 23 Додатки 24-26

Сучасні методи і технології управління персоналом

ЗМІСТ Вступ 3 1. Сучасні принципи і методи управління персоналом 5 1.1. Принципи та методи управління 5 1.2. Особливості сучасного менеджменту 8 2. Особливості добору менеджерів в розвинутих країн 13 2.1. Професійно-кваліфікаційна модель керівника 13 2.2. Особливості японської системи керівництва 14 Висновок 18 Список літератури 20

Організація управління персоналом підприємства

ВСТУП………………………………………………………………….…3 с. Розділ 1. ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА 1.1.Сутність управлінської діяльності………………………..6 с. 1.2. Методологічні основи управління персоналом………..18 с. 1.3. Система управління кадрами …………………………...33 с. Розділ 2. СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ОРГАНІЗАЦІЇ 2.1. Основні підходи до управління персоналом……..……..40 с. 2.2. Кадрова політика і планування…………………………..44 с. 2.3. Управління персоналом на різних стадіях розвитку організації……………………………………….55 с. Розділ 3. ТЕХНОЛОГІЇ И МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ОРГАНІЗАЦІЇ 3.1. Методи формування кадрового складу…………..……...62 с. 3.2. Методи підвищення продуктивності персоналу…...…...71 с. 3.3. Методи оптимізації управління персоналом організації.84 с. ВИСНОВОК……………………………………………………………….91 с. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………………….97 с.

Організація управління персоналом підприємства

ВСТУП………………………………………………………………….…3 с. Розділ 1. ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА 1.1.Сутність управлінської діяльності………………………..6 с. 1.2. Методологічні основи управління персоналом………..18 с. 1.3. Система управління кадрами …………………………...33 с. Розділ 2. СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ОРГАНІЗАЦІЇ 2.1. Основні підходи до управління персоналом……..……..40 с. 2.2. Кадрова політика і планування…………………………..44 с. 2.3. Управління персоналом на різних стадіях розвитку організації……………………………………….55 с. Розділ 3. ТЕХНОЛОГІЇ И МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ОРГАНІЗАЦІЇ 3.1. Методи формування кадрового складу…………..……...62 с. 3.2. Методи підвищення продуктивності персоналу…...…...71 с. 3.3. Методи оптимізації управління персоналом організації.84 с. ВИСНОВОК……………………………………………………………….91 с. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………………….97 с.

Зміст і структура різних стилів керівництва

Вступ 3 1. Поняття про стиль керівництва 5 2. Зміст і структура різних стилів керівництва 8 2.1. Загальні підходи до класифікації стилів керівництва 8 2.2. Загальна характеристика окремих стилів керівництва 12 2.2.1. Автократичний стиль керівництва 12 2.2.2. Демократичний стиль керівництва 12 2.2.3. Ліберальний стиль керівництва 13 2.3. Основні підходи у використанні стилів керівництва 14 3. Значення стилю керівництва як основного компонента діяльності керівника 22 Висновки 25 Список використаної літератури 27

Система керування персоналом на прикладі ТОВ “Манхетен”

Вступ 3 1. СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ЇЇ ВИДИ 5 1.1. Зв'язок системи керування персоналом з цілями організації. 8 1.1.1. Відповідність систем керування персоналом стану зовнішнього середовища і культурі організації. 10 1.1.2. Цілісність системи керування персоналом. 11 1.1.3. Участь керівництва організації в процесі керування персоналом. 12 1.1.4. Служба керування персоналом. 13 1.2. Етапи реорганізації системи керування персоналом 15 2. СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПРИКЛАДІ ТОВ “МАНХЕТТЕН” 22 2.1. Аналіз людських ресурсів на ТОВ “Манхетен” 26 2.2. Оптимізація чисельності співробітників 35 2.3. Добір персоналу і керування людськими ресурсами в ТОВ “Манхетен” 39 2.4. Заробітна плата 42 2.5. Приклад упровадження фірмою програм розвитку персоналу 50 3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТОВ “МАНХЕТЕН” НА ПРИКЛАДІ ВПРОВАДЖЕННЯ АВОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ 51 Висновки та пропозиції 57 Використана література: 61 Додатки 64

СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ І СУТЬ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ, ЙОГО ФУНКЦІЇ ТА МЕТОДИ 5 1.1. Управління персоналом як складова господарської діяльності. 5 1.2. Методи та засоби управління персоналом 7 РОЗДІЛ ІІ СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТА ЇЇ СТРУКТУРА 12 2.1. Структура системи управління персоналом. 12 2.2. Мотивація праці. 17 2.3. Соціальні програми. 20 2.4. Оцінка персоналу. 24 2.5. Планування кар’єри. 26 РОЗДІЛ ІІІ ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 30 РОЗДІЛ ІV РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 33 ЗАКЛЮЧЕННЯ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36

СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ

ВСТУП 3 РОЗДІЛ І СУТЬ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ, ЙОГО ФУНКЦІЇ ТА МЕТОДИ 5 1.1. Управління персоналом як складова господарської діяльності. 5 1.2. Методи та засоби управління персоналом 7 РОЗДІЛ ІІ СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ТА ЇЇ СТРУКТУРА 12 2.1. Структура системи управління персоналом. 12 2.2. Мотивація праці. 17 2.3. Соціальні програми. 20 2.4. Оцінка персоналу. 24 2.5. Планування кар’єри. 26 РОЗДІЛ ІІІ ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 30 РОЗДІЛ ІV РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 33 ЗАКЛЮЧЕННЯ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36