институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація робочих місць. Умови праці

Каталог пособий и учебных материалов | Менеджмент персонала | Контрольная | Страниц: 23 | Год: 2008 | Размер: 29 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Організація робочих місць. Умови праці

Вступ 3
1. Сутність організації робочого місця менеджера 4
2. Планування робочого місця менеджера 8
3. Умови праці 13
4. Механізація і автоматизація управлінської праці 16
Висновок 22
Список літератури 23

Cмотрите также:
Проектування та організація робочих місць персоналу управління

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ПОНЯТТЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОЕКТУВАННЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ АПАРАТУ УПРАВЛІННЯ 5 1.1 Організація трудових процесів 5 1.2 Організація робочих місць і їх обслуговування 8 1.3 Система обслуговування робочих місць 15 1.4 Умови праці та фактори їх формування 19 РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ПІДСУМКІВ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА 25 2.1 Коротка характеристика досліджуваного підприємства 25 2.2 Аналіз організації праці та рівня використання персоналу 28 2.3 Проектування індивідуального трудового процесу 30 РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЕКТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ УПРАВЛІНЦІВ 34 3.1 Проектування паспорта організації робочого місця 34 3.2 Проектування системи по обслуговуванню робочих місць 38 ВИСНОВКИ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 42 Додаток 1 . Робочий кабінет управлінця до перепланування 44

Організація праці

Зміст 1 Організація праці: сутність і задачі організації праці. Розподіл і кооперація праці на підприємстві. Організація і обслуговування робочих місць. Умови праці і фактор їх формування...................... 3 2 Задача № 1........................................................................................... 18 3 Задача № 2........................................................................................... 19 Перелік посилань...................................................................................... 20

Організація праці в сільськогосподарському виробництві

ВСТУП 3 1 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКЕТРИСТИКА ВАТ «ТРІУМФ 5 2 ОСНОВНІ ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ І РОБОЧИХ МІСЦЬ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 12 2.1 Сутність і значення організації праці на підприємстві 12 2.2 Форми організації праці 15 2.3 Підбір, підготовка, перепідготовка і підвищення кваліфікації працівників 17 2.4 Організація праці на збиранні зернових культур 19 2.5 Організація робочих місць 23 ВИСНОВКИ 26 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28 ДОДАТОК 30

Атестація робочих місць за умовами праці

ВСТУП 3 1. Загальні положення 4 2. Організація роботи по атестації 6 3. Атестація робочих місць 8 ВИСНОВКИ 10 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 11

АТЕСТАЦІЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ ВІДПОВІДНО ДО УМОВ ОХОРОНИ ПРАЦІ. ДОПЛАТА ЗА ШКІДЛИВІ УМОВИ ПРАЦІ

Зміст 8. Атестація робочих місць відповідно до умов охорони праці. Доплата за шкідливі умови праці 3 2. Механічна вентиляція та кондиціювання повітря. Види механічної вентиляції згідно з засобами обладнання. Принципи розрахунку обміну повітря 8 Задача 1. 14 Задача 2 15 Список літератури 18

АТЕСТАЦІЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ ВІДПОВІДНО ДО УМОВ ОХОРОНИ ПРАЦІ. ДОПЛАТА ЗА ШКІДЛИВІ УМОВИ ПРАЦІ

Зміст 8. Атестація робочих місць відповідно до умов охорони праці. Доплата за шкідливі умови праці 3 2. Механічна вентиляція та кондиціювання повітря. Види механічної вентиляції згідно з засобами обладнання. Принципи розрахунку обміну повітря 8 Задача 1. 14 Задача 2 15 Список літератури 18

ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

ВСТУП 3 Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого процесу на підприємстві ресторанного господарства 5 1.1. Основи організації робочих місць на підприємствах ресторанного господарства 5 1.2. Гарячий цех і організація робочих місць для приготування гарячих блюд 8 1.3. Особливості організації робочого місця бармена на підприємствах ресторанного господарства 12 Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Надія" 16 2.1. Загальна характеристика ресторану 16 2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Надія" 19 Розділ 3. Шляхи раціоналізації організації робочих місць в ресторані 23 Висновки 27 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29

Організація оперативного управління виробничою дільницею

Зміст Вступ 3 Вихідні дані 4 1 Організація основного виробництва 5 1.1 Вибір типу виробництва 5 1.2 Склад виробничих процесів 6 1.3 Модель виробничого циклу 7 1.4 Тривалість виробничого циклу 9 1.5 Техніко-організаційні умови реалізації виробничого циклу 10 1.6 Вибір форми організації виробництва 11 1.7 Розрахунок елементів виробництва 14 2 Організація оперативного управління виробничою дільницею 20 2.1 Інформаційно-ресурсна модель системи управління ВД 20 2.2 Служби та засоби оперативного управління ВД 21 2.3 Система оперативно-календарного планування 21 2.4 Оперативна оцінка ефективності функціонування ВД 25 3 Техніко-економічні показники роботи ВД 27 3.1 Плановий обсяг товарної продукції 27 3.2 Плановий фонд заробітної плати 27 3.3 Продуктивність праці 27 3.4 Норми витрат матеріалів 27 4 Наукова організація праці і робочих місць 28 4.1 Організація трудових процесів 28 4.2 Умови праці і відпочинку 28 4.3 Організація робочих місць працюючих 30 Висновки 32 Література 33

Організація оперативного управління виробничою дільницею

Зміст Вступ 3 Вихідні дані 4 1 Організація основного виробництва 5 1.1 Вибір типу виробництва 5 1.2 Склад виробничих процесів 6 1.3 Модель виробничого циклу 7 1.4 Тривалість виробничого циклу 9 1.5 Техніко-організаційні умови реалізації виробничого циклу 10 1.6 Вибір форми організації виробництва 11 1.7 Розрахунок елементів виробництва 14 2 Організація оперативного управління виробничою дільницею 20 2.1 Інформаційно-ресурсна модель системи управління ВД 20 2.2 Служби та засоби оперативного управління ВД 21 2.3 Система оперативно-календарного планування 21 2.4 Оперативна оцінка ефективності функціонування ВД 25 3 Техніко-економічні показники роботи ВД 27 3.1 Плановий обсяг товарної продукції 27 3.2 Плановий фонд заробітної плати 27 3.3 Продуктивність праці 27 3.4 Норми витрат матеріалів 27 4 Наукова організація праці і робочих місць 28 4.1 Організація трудових процесів 28 4.2 Умови праці і відпочинку 28 4.3 Організація робочих місць працюючих 30 Висновки 32 Література 33

Організація оперативного управління виробничою дільницею

Зміст Вступ 3 Вихідні дані 5 1 Організація основного виробництва 6 1.1 Вибір типу виробництва 6 1.2 Склад виробничих процесів 8 1.3 Модель виробничого циклу 10 1.4 Тривалість виробничого циклу 11 1.5 Техніко-організаційні умови реалізації виробничого циклу 13 1.6 Вибір форми організації виробництва 16 1.7 Розрахунок елементів виробництва 17 1.8 Організація виробничої дільниці 18 2 Організація оперативного управління виробничою дільницею 19 2.1 Інформаційно-ресурсна модель системи управління ВД 19 2.2 Служби та засоби оперативного управління 20 2.3 Система оперативно - календарного планування 20 2.4 Оперативна оцінка ефективності функціонування ВД 21 3 Техніко-економічні показники роботи ВД 22 3.1 Плановий обсяг товарної продукції 22 3.2 Плановий фонд заробітної плати 22 3.3 Продуктивність праці 23 3.4 Норми витрати матеріалів 23 4 Наукова організація праці і робочих місць 24 4.1 Організація трудових процесів 24 4.2 Умови праці та відпочинку 25 4.3 Організація робочих місць працюючих 27 Висновки 29 Використана література 30