институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аналіз урожайності зернових культур

Каталог пособий и учебных материалов | Статистика | Курсовая | Страниц: 34 | Год: 2008 | Размер: 140 кб. | Стоимость: 150 грн. | Смотреть | Купить

Аналіз урожайності зернових культур

Вступ 3
Розділ 1. Аналіз простої лінії кореляції 5
1.1. Теоретичні основи аналізу простої лінії кореляції. 5
1.2. Аналіз регресії. 7
1.3. Оцінка тісноти зв’язку. 14
Розділ 2. Аналіз простої нелінійної кореляції 19
2.1. Теоретичні основи аналізу нелінійної кореляції. 19
2.2. Аналіз регресії 21
2.3. Оцінка тісноти зв’язку 23
Розділ 3. Непараметричний кореляційний аналіз 26
3.1. Теоретичні основи непараметричного кореляційного аналізу. 26
3.2. Оцінка тісноти зв’язку. 28
Висновок 32
Список використаної літератури 34

Перелік таблиць
Розділ 1:
Таблиця 1.1 ВИДИ ВЗАЄМОЗВ'ЯЗКІВ І ЇХ ОСОБЛИВОСТІ
Таблиця 1.2 ДО РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРІВ ЛІНІЙНОЇ РЕГРЕСІЇ, ТЕОРЕТИЧНИХ РІВНІВ І ЗАЛИШКОВИХ ВЕЛИЧИН

Розділ 2:
Таблиця 2.1 ДО РОЗРАХУНКУ ПАРАМЕТРИЧНОЇ РЕГРЕСІЇ

Розділ 3:
Таблиця 3.1. ДО РОЗРАХУНКУ КОЕФІЦІЄНТА РАНГОВОЇ КОРЕЛЯЦІЇ
Таблиця 3.2 КРИТИЧНІ ЗНАЧЕННЯ КОЕФІЦІЄНТА РАНГОВОЇ КОРЕЛЯЦІЇ СПІРМЕНА ПРИ а = 0,05
Таблиця 3.3 РОЗПОДІЛ ГОСПОДАРСТВ РАЙОНУ ПО УРОЖАЙНОСТІ І КІЛЬКОСТІ ДОБРИВ
Таблиця 3.4. КРИТИЧНІ ЗНАЧЕННЯ (k)


Перелік малюнків:
Розділ 1:
Рис. 1.1. Графік взаємозв'язків
Рис. 1.2. Кореляційне поле лінійної регресії.
Рис. 1.3. Узгодженість варіації взаємозв'язаних ознак

Розділ 2:
Рис. 2.2. Кореляційне поле параметричної кореляції
Cмотрите также:
Стан та вдосконалення обліку виробництва продукції зернових культур

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОБЛІКУ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР 5 1.1. Поняття та класифікація готової продукції в сільському господарстві 5 1.2. Об’єкти обліку, номенклатура і зміст статей витрат зернових культур 7 1.3. Облік витрат незавершеного виробництва та витрат, що підлягають розподілу 13 РОЗДІЛ 2. ОБЛІК ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР 19 2.1. Аналітичний і синтетичний облік в рослинництві 19 2.2. Калькулювання собівартості продукції рослинництва та закриття рахунків щодо обліку витрат і виходу продукції зернових культур 24 2.3. Облік реалізації сільськогосподарської продукції та формування фінансових результатів 32 РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР 35 ВИСНОВКИ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 41

Статистичне вивчення посівних площ, врожаю і врожайності зернових і зернобобових культур

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 Предмет, завдання і система показників рослинництва 5 1.1 Предмет і завдання статистики рослинництва 5 1.2 Система показників статистики рослинництва 10 РОЗДІЛ 2 Аналіз показників статистики посівних площ врожаю і врожайності зернових та зернобобових культур 15 2.1 Ряди розподілу вибіркової сукупності та їх характеристики 15 2.2 Вибіркова оцінка показників 29 РОЗДІЛ 3 Кореляційний аналіз урожайності зернових: проста (парна) кореляція 32 ВИСНОВОК 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Статистичне вивчення посівних площ, врожаю і врожайності зернових і зернобобових культур

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 Предмет, завдання і система показників рослинництва 5 1.1 Предмет і завдання статистики рослинництва 5 1.2 Система показників статистики рослинництва 10 РОЗДІЛ 2 Аналіз показників статистики посівних площ врожаю і врожайності зернових та зернобобових культур 15 2.1 Ряди розподілу вибіркової сукупності та їх характеристики 15 2.2 Вибіркова оцінка показників 29 РОЗДІЛ 3 Кореляційний аналіз урожайності зернових: проста (парна) кореляція 32 ВИСНОВОК 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ ЗЕРНОВИХ

ЗМІСТ ВСТУП І. ХАРАКТЕРИСТИКА ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Місце розташування господарства та погодно-кліматичні умови 1.2. Землекористування та структура посівних площ 1.3. Аналіз технічного оснащення та використання машинно-тракторного парку 1.4. Наявність основних сільськогосподарських машин 1.5. Економічна ефективність діяльності господарства ІІ. ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ ЗЕРНОВИХ 2.1. Ріст і розвиток 2.2. Підготовка насіння 2.3. Місце в сівозміні 2.4. Сівба з утворенням постійної колії 2.5. Норми висіву 2.6. Обробіток ґрунту 2.7. Удобрення 2.8. Догляд за посівами 2.9. Розробка технологічної карти вирощування ярого ячменю та її аналіз ІІІ. РОЗРОБКА КОНСТРУКЦІЇ ЗАВАНТАЖУВАЧА СІВАЛОК 3.1. Аналіз літературних джерел 3.2. Розробка загальної схеми завантажувача 3.3. Технологічний, кінематичний розрахунки та розрахунок на міцність 3.3.1. Технологічний і кінематичний розрахунки 3.3.2. Енергетичний розрахунок 3.4. Розрахунок машин на міцність 3.5. Конструктивні розміри машини IV. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА 4.1. Охорона праці при сівбі 4.2. Розрахунок трактора МТЗ-80 на перекидання і занос 4.3. Екологічні засоби при вирощуванні зернових культур V. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ЧАСТИНА 5.1. Обґрунтування продуктивності агрегату 5.2. Обґрунтування витрати палива двигуном трактора 5.3. Економічний розрахунок ВИСНОВОК СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ

Значення в економіці світового господарства цукрових культур

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Народногосподарське значення цукрових культур 5 1.1. Значення цукрових культур для економіки країн світу 5 1.2. Джерела регулювання цукрових культур та цукру 8 1.3. Народногосподарське значення виробництва цукру 11 Розділ 2. Аналіз сучасного стану світового цукрового виробництва 13 2.1. Основні тенденції виробництва цукрових культур та цукру в світі 13 2.2. Світова торгівля цукром 20 2.3. Місце України на світовому ринку цукру 23 Розділ 3. Перспективи розвитку ринку цукру 30 3.1. Способи підвищення продуктивності цукрових культур 30 3.2. Прогноз розвитку цукрового розвитку в Україні 34 Висновок 37 Список використаних джерел 39

Територіальна організація зернового господарства України

Вступ
1. Оцінка природних умов з точки зору розміщення господарства
2. Структура посівних площ
3. Розміщення зернових культур
4. Проблеми зернового господарства України
Висновки
Список використаної літератури
Додатки


Типология культур П. Сорокина

План Введение 3 1. Типология культур П. Сорокина 4 2. Периодизация культур как способ структурирования 5 Заключение 11 Список использованной литературы 14

Статистичний аналіз і прогнозування собівартості цукрових буряків

Вступ…………………………………………………………………3 1.Статистичний аналіз впливу основних факторів на урожайність цукрових буряків........................................................4 1.1Побудова групування господарств Любарського району Житомирської області за урожайністю цукрових буряків (2002 р.)..............................................................................................5 1.2 Аналіз впливу на урожайність цукрових буряків основних факторів: а) якості грунту………………………………………….15 б) внесенню добрив……………………………………..16 в) фондонасиченості сільськогосподарського виробництва……………………………………………...17 1.3 Аналіз економічної ефективності виробництва цукрових буряків……………………………………………………………...22 2. Кореляційний аналіз урожайності цукрових буряків……...25 3. Динаміка і прогнозування урожайності цукрових буряків в господарствах Любарського району Житомирської області...30 Висновки та пропозиції………………………………………….34 Список використаної літератури………………………………..37

СОЦІАЛЬНО – ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА СУЧАСНИЙ СТАН ТЕХНІЧНИХ КУЛЬТУК УКРАЇНИ

ЗМІСТ Вступ………………………………………………………………………………..3 РОЗДІЛ 1. СОЦІАЛЬНО – ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА СУЧАСНИЙ СТАН ТЕХНІЧНИХ КУЛЬТУК УКРАЇНИ………………………………………………5 1.1. Характеристика технічних культур…………………………………5 1.2. Передумови розвитку сільського господарства України………….7 1.3. Сучасний стан технічних культур України………………………….9 РОЗДІЛ 2. ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТЕХНІЧНИХ КУЛЬТУР УКРАЇНИ…………………………………………………………………………..13 2.1. Проблеми галузі технічних культур в Україні ……………………13 2.2. Розвиток технічних культур ……………………………………….18 2.3. Екологічний стан території…………………………………………19 РОЗДІЛ 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ТЕХНІЧНИХ КУЛЬТУР УКРАЇНИ…………………………………………………………………………..22 3.1. Інтенсивний розвиток сільськогосподарського виробництва……22 3.2. Перспективи розвитку цукробурякового підкомплексу України..23 3.3. Перспективи розвитку олійних культур України ………………..26 Висновки і пропозиції…………………………………………………………….30 Список використаних джерел…………………………………………………….32 Додатки…………………………………………………………………………….34

Державне регулювання ринку зерна

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика ринку зерна 5 1.1. Особливості аграрно-правового регулювання ринку зерна 5 1.2. Суб?єкти ринку зерна 7 Розділ 2. Державне регулювання ринку зерна 10 2.1. Основні засади державної політики щодо регулювання ринку зерна 10 2.2. Формування та використання зернових культур 12 Розділ 3. Контроль якості та зберігання зерна 14 Висновки 34 Список використаних джерел 36