институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Раціональне планування меню та винної карти

Каталог пособий и учебных материалов | Кулинария | Курсовая | Страниц: 32 | Год: 2005 | Размер: 74 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Раціональне планування меню та винної карти


Вступ 3
1. Планування та складання меню 4
2. Меню та винна карта 7
3. Винна карта - інструмент 10
4. Порядок і правила упорядкування винної карти 14
5. Винна карта світу 16
Висновок 19
Використана література 21
Додатки 22-32

Cмотрите также:
Назначение и принципы составления меню

План Введение 2 1. Назначение и принципы составления меню 3 2. Последовательность расположения закусок, блюд и напитков в меню 7 3. Виды меню 10 Заключение 16 Список литературы 17

Система ресторанного господарства в туризмі

ВСТУП 3 І. ХАРАКТЕРИСТИКА ТИПІВ ЗАКЛАДІВ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ 5 1.1. Класифікація закладів ресторанного господарства 5 1.2. Характеристика комплексу послуг закладів ресторанного господарства 10 1.3. Вимоги до закладів ресторанного господарства 14 ІІ. ФУНКЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 17 2.1. Характеристика методів і форм обслуговування 17 2.2. Меню, види меню, карти вин 19 2.3. Класи та плани обслуговування туристів 22 2.4. Спеціальні форми харчування, що використовують в туристичній практиці 33 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 39 ДОДАТКИ 41

Побудова конкурентної карти ринку

ПЛАН: Побудова конкурентної карти ринку 1. Аналіз конкурентів 2. Побудова конкурентної карти ринку Задача 12

Ресторанний бізнес в Україні

П Л А Н Вступ 3 І. Ресторанний бізнес в Україні 5 1.1. Розвиток ресторанного господарства в ринковій економіці 5 1.2. Стан розвитку ресторанного господарства на Україні на сучасному етапі 9 ІІ. Основна частина 12 2.1. Характеристика шкільної їдальні 12 2.2. Раціональне харчування 13 2.3. Меню їдальні 20 2.4. Столовий посуд, прибори, білизна 28 2.5. Обслуговування їдальні 30 Висновки 34 Список використаної літератури: 36

Ресторанний бізнес в Україні

П Л А Н Вступ 3 І. Ресторанний бізнес в Україні 5 1.1. Розвиток ресторанного господарства в ринковій економіці 5 1.2. Стан розвитку ресторанного господарства на Україні на сучасному етапі 9 ІІ. Основна частина 12 2.1. Характеристика шкільної їдальні 12 2.2. Раціональне харчування 13 2.3. Меню їдальні 20 2.4. Столовий посуд, прибори, білизна 28 2.5. Обслуговування їдальні 30 Висновки 34 Список використаної літератури: 36

Вдосконалення обслуговування споживачів на підприємствах ресторанного бізнесу при використанні меню «вільного вибору»

Вступ 3 Розділ І. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 5 1.1. Класифікація меню 5 1.2. Порядок розробки меню 9 1.3. Оформлення меню та документації на страви 13 Розділ ІІ. Характеристика досліджуваного підприємства 16 Розділ ІІІ. Аналіз роботи досліджуваного підприємства по визначеній темі курсової роботи 24 2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані при готелі 24 2.3. Аналіз підготовки до обслуговування 27 2.4. Аналіз технології обслуговування 29 Розділ ІV. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства 32 Висновки 42 Література 44

Раціональне нормування навантаження

ЗМІСТ Вступ 3 1. Раціональне нормування навантаження 4 2. Неперервність процесу фізичного виховання і системність чергувань в ньому навантажень і відпочинку 8 3. Поступове наростання розвивально-тренувальних дій і адаптивне збалансування їх динаміки 10 4. Вікова адекватність напрямків фізичного виховання 12 Висновки 16 Література 17

Раціональне нормування навантаження

ЗМІСТ Вступ 3 1. Раціональне нормування навантаження 4 2. Неперервність процесу фізичного виховання і системність чергувань в ньому навантажень і відпочинку 8 3. Поступове наростання розвивально-тренувальних дій і адаптивне збалансування їх динаміки 10 4. Вікова адекватність напрямків фізичного виховання 12 Висновки 16 Література 17

Контрольна робота з основ інформатики

1. Головне меню Windows 3 2. Налагодження миші, дати , часу, мовних стандартів. 4 3. Опції меню “вставка”. 6 4. Панелі інструментів “Стандартна” і “Форматування” 8 5. Формат комірок 11 Література 13

Історія розвитку методології викладання географії в школах в 20-му столітті

ВСТУП 3 1. ДОРЕВОЛЮЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЇ 5 2. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ШКІЛЬНОЇ ГЕОГРАФІЇ ЗА РАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ 7 2.1. Програма викладання географії КПРС 1934 року для УРСР 10 V КЛАС 10 VI— VII і X КЛАСИ 12 VII— VIII КЛАСИ 13 2.2. Методологія виховання за радянських часів 16 2.3.. Особливості радянських шкільних картвидань 1940—50 років 20 3. ЗМІНИ В МЕТОДОЛОГІЇ ВИКЛАДАННЯ ЗА ПЕРІОД 40-80-х РОКІВ 23 3.1. Значення карти у викладанні географії 24 Контурні карти і робочі зошити 26 Використання карти на уроках географії 27 Округлення чисел 29 Конкретизація кількісних уявлень 30 Робота з окремими показниками 31 Про недоліки в організації опитування 32 Оцінка знань і норми оцінок 33 4. ВИВЧЕННЯ ГЕОГРАФІЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКОЛАХ УКРАЇНИ НА ПЕРІОД ЇЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ 35 4.1. Карти та атласи рідного краю 39 ВИСНОВКИ 42 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 46