институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Технологія харчування

Каталог пособий и учебных материалов | Кулинария | Контрольная | Страниц: 11 | Год: 2008 | Размер: 19 кб. | Стоимость: 40 грн. | Смотреть | Купить

Технологія харчування

1. Режими харчування студентів 3
2. Технологія неферментативного солоду та його якісні показники 7
Список використаної літератури 11



Cмотрите также:
Загальна технологія харчових виробів

1. Основи збалансованого харчування та шляхи його реалізації 2 2. Технологія житньо-пшеничних сортів хліба. Якісні показники хліба 10 Література 13

Харчування

Вступ 3 1. Якість харчування, хімічні складові продуктів харчування 4 2. Харчування, тривалість життя та його безпека 8 Висновок 11 Список літератури 12

Технологія харчування контрольна

Вступ 1.Сучасні погляди на роль харчових волокон у функціонуванні організму. Позитивний і негативний вплив 2. Сучасні погляди на фізіологічну роль холестерину. Чи небезпечне ваше харчування для життя. Висновки

Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв

ЗМІСТ 1. Мета і значення дисципліни “теоретичні основи технології харчових виробництв” 3 2. Загальні уявлення про технологічний процес виробництва продуктів харчування 5 3. Головні харчові речовини харчових продуктів. 6 3.1. Білкові системи, їхня характеристика. 6 3.2. Вуглеводи, їхнє значення у формуванні продуктів харчування. 9 3.3. Крохмаль, використання його властивостей у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 12 3.4. Жири. Вплив технологічних факторів на якість жирів. 13 3.5. Вітаміни, їхнє місце у технологічному процесі виробництва продуктів харчування 16 3.6. Мінеральні речовини, їхня роль у технології виробництва продуктів харчування 19 Список використаної літератури 23

Новітні технології у харчуванні туристів

Вступ 3 I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 5 1.1. Сутність організації харчування в підприємствах ресторанного господарства. 5 1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях. 7 Ресторани 8 Бари 9 2. НАПРЯМКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ 12 2.1. Напрямки харчування в готелях 13 2.2. Нові технології в організації харчування туристів 14 Організація харчування в національних ресторанах 16 Обслуговування у номерах готелів 18 Організація харчування в спортивних походах 21 3. ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ГОТЕЛЯХ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ “ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ” 22 Висновки 31 Список використовуваної літератури: 33 Додатки 34

Організація харчування туристів в Україні

Вступ 3 І. Характеристика підприємств громадського харчування 4 1.1. Типи підприємств громадського харчування та їх характеристика 4 2.2. Класи підприємств громадського харчування та їх характеристика 6 1.3. Загальні вимоги до підприємств громадського харчування 11 ІІ. Організація харчування туристів 13 2.1. Категорії та класи обслуговування туристів 13 2.2. Організація харчування туристів в місцях проживання і масового відпочинку 14 2.3. Організація харчування туристів в місцях масового відпочинку 16 2.4. Організація харчування туристів в дорозі 17 ІІІ. Національна українська кухня – основна база харчування туристів 18 3.1. Українська кухня – предмет туристичного інтересу 18 3.2. Українська гостинність 25 Висновки і пропозиції 29 Список використаної літератури 31

Облік продуктів харчування в бюджетних установах

Вступ 1. Класифікація та оцінка матеріальних цінностей бюджетних установ. 2. Облік матеріалів і продуктів харчування. 3. Облік надходження продуктів харчування 4. Операції з відпуску і витрачання продуктів харчування. Типові господарські операції та кореспонденція рахунків до рахунку 23 Матеріали і продукти харчування Література

Громадське харчування

1. Характеристика закладів громадського харчування 2 2. Коротка характеристика устаткування кухонного посуду та інвентарю 7 3. Харчова цінність обробка овочів обробка грибів 10 4. Харчова цінність обробка риби та нерибних морепродуктів 16 5. Харчова цінність м яса обробка м яса м ясопродуктів і птиці приготування напівфабрикатів 19 6. Технологія готування: блюда з риби (щука фарширована) 24 Використана література 29

"Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"

Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика досліджуваної групи страв та досліджуваного підприємства харчування 4 1.1. Значення страв з м’яса у харчуванні 4 1.2. Характеристика підприємства харчування 6 Розділ 2. Практичний аналіз технології виготовлення страв з м’яса 9 2.1. Характеристика сировини для приготування страви 9 2.2. Технологія приготування страви, відпуск (технологічна картка) 12 2.3. Розрахунки сировини на день 14 2.4. Розрахунок вартості сировини на задану кількість порцій 15 2.5. Особиста гігієна кухаря 16 2.6. Охорона праці при роботі в цеху згідно завдання 18 Розділ 3. Організація виробництва страв з м’яса 20 3.1. Організація робочого місця, підбір інструменту, інвентарю для приготування нф і готової справи 20 Розділ 4. Пропозиції з удосконалення виробничого процесу свого підприємства 26 Література 28 Додатки 29

Наукові теорії та концепції раціонального харчування

Вступ 3 1. Основні теорії раціонального харчування 3 2. Теорія адекватного харчування 6 3. Концепції раціонального харчування у працях зарубіжних вчених 10 Висновки 13 Література 14