институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація доставки хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва")

Каталог пособий и учебных материалов | Коммерческая деятельность | Курсовая | Страниц: 53 | Год: 2008 | Размер: 88 кб. | Стоимость: 200 грн. | Смотреть | Купить

Організація доставки хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва")

Вступ 3
1. Сутність та основи вимог до товаропостачання на підприємствах роздрібної торгівельної мережі 6
2. Господарчі зв'язки супермаркетів з постачальниками товарів. Порядок оформлення документів при доставці хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу 17
3. Аналіз товаропостачання хліба та хлібо-булочних виробів ТОВ "Назва" 23
4. Оцінка ефективності комерційних угод з товаропостачання хліба та хлібобулочних виробів ТОВ "Назва" 30
5. Шляхи підвищення ефективності товаропостачання хліба та хлібо-булочних виробів ТОВ "Назва" 36
Висновки та пропозиції 44
Література 47
Додаток 1. Рейтинги торговельних мереж 50
Додаток2. Товарно-транспортна накладна на відпуск хлібобулочних виробів 52
Cмотрите также:
Aналіз організації доставки хліба та хлібобулочних виробів у роздрібну торгівельну мережу та шляхи її удосконалення (на прикладі ТОВ "Назва").

Вступ 2 1. Основні економічні показники діяльності підприємства 5 2. Порядок оформлення документів при доставці хліба та хлібо-булочних виробів у роздрібну торгівельну мережу 23 3. Технологія продажу хліба 26 4. Методика оптимального планування доставки хліба в торговельну мережу 27 5. Пріоритетні напрямки розвитку асортиментної програми хлібопекарської промисловості 36 6. Розвиток інфраструктури галузі й організаційних заходів щодо збільшення обсягів реалізації хліба 38 Висновок 49 Література 51

Загальна технологія харчових виробів

1. Основи збалансованого харчування та шляхи його реалізації 2 2. Технологія житньо-пшеничних сортів хліба. Якісні показники хліба 10 Література 13

"Одеський коровай" на ринку хліба та хлібобулочних виробів

План Вступ 4 Розділ 1. Загальна характеристика ринка хлібу та хлібобулочних виробів. 9 1.1. Основні виробники хліба в Україні. 9 1.2. Виробництво хліба в Одеському регіоні. 13 1.3. Динаміка виробництва основних сортів хліба в Одеській області в 2005-2007 гг. 18 1.4. Державне регулювання ринку: регіональний аспект. 20 Розділ 2. ВАТ "Одеський коровай" на ринку хліба та хлібобулочних виробів Одеського регіону. 26 2.1. Загальна характеристика підприємства. 26 2.2. Основні показники виробничої діяльності підприємства у 2004-2006 рр. 29 2.3. Проблемні питання функціонування підприємства та можливі шляхи їх вирішення. 37 2.4. Перспективні напрямки подальшого розвитку підприємства. 41 Розділ 3. Проект розвитку ВАТ "Одеський коровай" на основі освоєння технології виробництва хліба "Ризький". 46 3.1. Опис проекту організації нового виробництва. 46 3.1.1. Побудова логіко-структурної матриці при розробці проекту. 49 3.2. Опис технології виробництва хліба "Ризький". 52 3.3. Опис технологічного обладнання, необхідного для організації виробництва. 56 3.4. Розрахунок економічної ефективності проекту. 58 Висновок 61 Перелік літератури 62

Сучасні напрями виробництва солодких страв зниженої енергетичної цінності

ВСТУП 3 1. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ В УКРАЇНІ 5 2. ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИНИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 7 3. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РІДКИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕННОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 17 4. ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ (НА ПРИКЛАДІ ЗДОБНИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ) 19 5. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ СХЕМИ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 28 5.1. Компот з апельсинів 28 5.2. Безе з вишнею та мандаринами 30 5.3. Яблуко в слойці 31 6. КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ 33 7. ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ДІЄТ 36 ВИСНОВКИ 41 ЛІТЕРАТУРА 42 ДОДАТКИ 45

Формування товарного асортименту в магазині та шляхи його удосконалення (на прикладі ТОВ "назва")

Вступ 3 1. Поняття товарного асортименту та його сутність 5 2. Етапи формування товарного асортименту у роздрібному торговому підприємстві 11 3. Аналіз комерційної діяльності ТОВ "ДЦ назва" 14 4. Оцінка товарного асортименту ТОВ "ДЦ назва" 23 5. Шляхи удосконалення формування товарного асортименту на ТОВ "ДЦ назва" 31 Висновки 41 Список використаних джерел 46 Додаток 1. Ідентифікаційні реквізити, місцезнаходження та засоби зв’язку ТОВ «назва» 49 Додаток 2. Асортимент продукції виробництва A.S. Watson Group (догляд за будинком) 50

Індустрія гостинності ті її місце і роль в туризмі та рекреації (на прикладі готелю)

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРИТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ 5 1.1. Індустрія гостинності ті її місце і роль в туризмі та рекреації 5 1.2. Сучасний стан розвитку індустрії гостинності в Україні 11 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ (НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ «Назва») 22 2.1. Загальна характеристика готелю „Назва” 22 2.2. Організація роботи підприємства готельного господарства „Назва” 28 2.3. Аналіз тенденцій розвитку послуг індустрії гостинності на прикладі готелю „Назва” 35 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ В ГОТЕЛІ «Назва» 42 3.1. Удосконалення роботи готелю „Назва” у контексті обслуговування 42 3.2. Оцінка ефективності запропонованих заходів 47 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 51 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 55 ДОДАТКИ 59

Товарознавчі складові оптимізації технології товароруху хлібобулочних товарів

ВСТУП 4 1. ПОНЯТТЯ ТА КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ТОВАРОРУХУ 6 1.1. ПЛАНУВАННЯ ТОВАРОРУХУ 6 1.2.КЕРУВАННЯ КАНАЛАМИ ТОВАРОРУХУ 8 1.3.ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ СИСТЕМИ ТОВАРОРУХУ 9 1.4. ОПТОВА І РОЗДРІБНА ТОРГІВЛЯ 11 1.4.1. Соціально-економічна сутність оптової торгівлі 12 1.4.2. Роздрібна торгівля в ринковій економіці 14 1.4.3. Склад і структура роздрібного товарообігу 15 2. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ТОВАРІВ 16 2.1. ХАРАКТЕРИСТИКА ВИДІВ І АСОРТИМЕНТУ ХЛІБА 16 2.2. КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ 20 2.2.1.Конкуренція та ціноутворення 20 2.2.2.Конкурентноспроможність хлібобулочних виробів 21 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ЗБУТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 22 3.1. ОРГАНІЗАЦІЯ ВІДДІЛУ ЗБУТУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 22 3.2. ПРОГНОЗУВАННЯ ЗМІНИ ЯКОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ В ПРОЦЕСІ ТОВАРОРУХУ 29 4. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІСНУЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТОВАРОРУХУ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ 31 ВИСНОВОК 33 ЛІТЕРАТУРА 35

Формування якості пшеничного хліба

Назва роботи Формування якості пшеничного хліба Розділ Товарознавство Вид роботи Курсова Кількість сторінок 30 Ціна 0 Зміст Вступ 3 Народногосподарське значення зерна пшениці 4 Хімічний склад зерна і його залежність від умов вирощування, збирання і зберігання 5 Технологія виробництва пшеничного борошна 13 Технологія виробництва пшеничного хліба його асортимент та якість 16 Зміни якості хліба в процесі реалізації і зберігання 25 Висновок 29 Література: 30

Організація і методика обліку запасів і контроль за їх використанням

Вступ 5 Розділ 1. Теоретико-методичні основи обліку та контролю запасів 7 1.1. Економічна сутність запасів та їх класифікація 7 1.2. Оцінка запасів в бухгалтерському обліку 14 1.3. Організація і методика обліку руху запасів на підприємстві 20 1.4. Особливості організації та методики обліку незавершеного виробництва і малоцінних та швидкозношуваних предметів 26 1.5. Організація і методика внутрішнього та зовнішнього контролю за використанням запасів 32 Розділ 2. Організаційно-методичні аспекти обліку запасів і контроль за їх використанням на ПП “Назва” 39 2.1. Організація документування операцій з обліку запасів на ПП “Назва” 39 2.2. Організація і методика обліку виробничих запасів на ПП “Назва” 47 2.3. Особливості контролю за використанням запасів на ПП “Назва” 62 Розділ 3. Удосконалення методики обліку запасів та контролю за їх використанням на ПП “Назва” 72 3.1. Шляхи вдосконалення документообігу за операціями з руху виробничих запасів 72 3.2. Удосконалення методики обліку запасів в умовах застосування новітніх інформаційних технологій 81 3.3. Шляхи удосконалення операцій контролю за використанням запасів 93 Висновки та пропозиції 106 Список використаних джерел 110 Додатки 115

Удосконалення механізму управління на прикладі туристичного підприємства

Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти застосування механізму управління 6 1.1. Завдання та методи управління персоналом 6 1.2. Цілі управління персоналом 25 1.3. Функції системи управління на підприємстві 28 Розділ 2. Дослідження застосування методів управління в туризмі на прикладі туристичного агентства «Назва» 32 2.1. Загальна характеристика туристичної фірми «Назва» 32 2.2. Діагностика механізму управління туристичної фірми «Назва» 38 Розділ 3. Шляхи удосконалення механізмів управління 49 3.1. Недоліки системи управління туристичної фірми «Назва» 49 3.2. Пропозиції, щодо вдосконалення механізму управління туристичної фірми «Назва» 50 Висновки 57 Список використаної літератури 60