Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
|
Тема: Характеристика основних видів дерев’яної тари, яку використовують для упакування харчових продуктівКаталог пособий и учебных материалов | Товароведение | Контрольная | Страниц: 11 | Год: 2008 | Размер: 16 кб. | Стоимость: 35 грн. | Смотреть | КупитьХарактеристика основних видів дерев’яної тари, яку використовують для упакування харчових продуктівВступ 41. Дерев’яні ящики 4 2.Деревяні бочки 6 3. Дерев’яні корзини 9 Висновок 10 Література 11 Cмотрите также:Особливості експертизи окремих видів м'якої та дерев'яної тари 1. Поняття тари, її типологія 3 2. Характеристика м’якої та дерев’яної тари: основні стандарти 8 3. Експертиза якості дерев’яної та м’якої тари 12 Література 16 Експертиза товарів (на прикладі споживчої тари) Вступ 3 1. Поняття тари її типологія 4 2. Характеристика м’якої та дерев’яної тари: основні стандарти 9 3. Експертиза якості дерев’яної та м’якої тари 13 Висновки 17 Література 18 Характеристика, основні вимоги до тари і упакування продовольчих і непродовольчих товарів Вступ 3 1. Поняття упаковки й тари, типологія 5 2. Характеристика м’якої та дерев’яної тари: основні стандарти 10 Висновки 14 Література 16 Характеристика основних способів та умов упакування, зберігання, та транспортування скляної тари Вступ 3 1. Вимоги до якості скляної тари 3 2. Класифікація скляної тари 7 3. Вимоги до упакування, зберігання та транспортування скляної тари 11 Висновки 15 Література 17 Класифікація та характеристика основних видів скляної тари яка використовується для упакування продовольчих і непродовльчих товарів Вступ 3 1. Вимоги до якості виробів зі скла 3 2. Класифікація скляної тари 7 3. Перелік продукції, що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні 11 Висновки 12 Література 13 Упакування харчових продуктів рослинного походження Упакування харчових продуктів рослинного походження Методи контролю харчових виробництв (МКХВ) 1. Сутність методів визначення вітамінів харчових продуктів 2 2. Характеристика смакових відчуттів харчових продуктів 8 Список літератури 12 Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини Вступ 3 1. Якість харчових продуктів та сировини 5 1.1. Сучасні проблеми ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів 5 1.2. Контроль якості харчової продукції 12 1.3. Правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини 14 2. Аналіз ефективності чинного нормативного забезпечення якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини 19 2.1. Напрями вдосконалення чинного законодавства 19 2.2. Право на безпеку харчових продуктів у правовій системі України: цивільно-правовий аспект. 22 Висновки 31 Література 36 Контрольна робота БЖД ЗМІСТ 1. Забруднення харчових продуктів пестицидами 3 2. Забруднення харчових продуктів важкими та рідкими металами 8 3. Забруднення харчових продуктів радіонуклідами та заходи по його зменьшенню 13 Література: 20 Загальні та специфічні вимоги до полімерних матеріалів, які використовують для виробництва полімерної тари. Властивості полімерних матеріалів
Зміст 1. Визначення і характеристика полімерів і пластмас. Основні властивості полімерних матеріалів. 3 2. Полімерна тара та її властивості. Вимоги до полімерної тари 6 3. Біодеструктивні полімери в індустрії упакування. Необхідність їх застосування 8 Література 12 |
|
Реферати | Оферта | Пошук | Замовити реферат | Контакти
|
Copyright © 2011 - Институт.com.ua | Розробка сайту - vbs.com.ua |