институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Аналіз системи організації виробництва на підприємстві

Каталог пособий и учебных материалов | Экономика предприятия | Диплом | Страниц: 99 | Год: 2008 | Размер: 307 кб. | Стоимость: 260 грн. | Смотреть | Купить

Аналіз системи організації виробництва на підприємстві

ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1 – ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ 7
1.1 Економічна сутність системи організації виробництва на підприємстві 7
1.2 Методи організації виробництва 17
1.3 Організаційна структура управління виробництвом на підприємстві 25
РОЗДІЛ 2 – АНАЛІЗ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА 39
НА ВАТ «...» 39
2.1 Коротка характеристика об’єкту дослідження 39
2.2 Система організації виробництва та її аналіз 51
2.3 Оцінка ефективності системи управління підприємством 57
2.4 Вартісний аналіз системи виробництва 63
РОЗДІЛ 3 – ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА В ВАТ«...» 72
3.1 Чинники, що впливають на систему організації виробництва 72
3.2 Поліпшення системи організації виробництва 77
ВИСНОВКИ 86
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 91
ДОДАТОК А
ДОДАТОК Б

Cмотрите также:
АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ АТ “РАДІОТОН”

ЗМІСТ ВСТУП..................................................................................................................3 1. СУТНІСНА ХАРАКТЕРИСТИКА, СТРУКТУРА І ПРИНЦИПИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧИХ ПРОЦЕСІВ……………………………....5 1.1. Поняття та основні елементи виробничого процесу..................5 1.2. Принципи організації виробничого процесу.............................11 2. АНАЛІЗ ПОКАЗНИКІВ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ АТ “РАДІОТОН”.....................15 2.1. Загальна характеристика підприємства АТ „Радіотон”..........15 2.2. Аналіз організації виробництва на АТ „Радіотон”...................20 3. ПЛАНУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ..............................................................................................28 ВИСНОВКИ.......................................................................................................32 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ...............................................34 ДОДАТКИ

ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ НА ПІДПРИЄМСТВІ

ЗМІСТ Вступ.....................................................................................................................3 Розділ 1. Теоретичні основи управління витратами на виробництві..............5 1.1. Економічна сутність витрат виробництва та системи управління витратами............................................................................5 1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази з управління витратами виробництва на підприємстві...........................................30 1.3. Методика аналізу витрат виробництва та собівартості продукції.........................................................................34 Розділ 2. Аналіз виробничих витрат на підприємстві.....................................37 2.1. Аналіз ефективності фінансово-господарської діяльності………..37 2.2. Аналіз собівартості та витрат на гривню товарної продукції..........44 2.3. Аналіз структури грошових витрат на підприємстві........................52 Розділ 3. Шляхи вдосконалення системи управління витратами на підприємстві....................................................................................54 3.1. Фактори оптимізації витрат виробництва...........................................54 3.2. Удосконалення системи управління витратами на підприємстві.....58 3.2. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт в управлінні витратами виробництва і собівартістю продукції.........65 Висновки................................................................................................................77 Список використаної літератури.........................................................................80 Додатки...................................................................................................................84

Вдосконалення системи управлiння витратами

Вступ.....................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні основи управління витратами на виробництві..............5
1.1. Економічна сутність витрат виробництва та системи
управління витратами............................................................................5
1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази з управління
витратами виробництва на підприємстві...........................................30
1.3. Методика аналізу витрат виробництва та
собівартості продукції.........................................................................34
Розділ 2. Аналіз виробничих витрат на підприємстві.....................................37
2.1. Аналіз ефективності фінансово-господарської діяльності..37
2.2. Аналіз собівартості та витрат на гривню товарної продукції..........44
2.3. Аналіз структури грошових витрат на підприємстві........................52
Розділ 3. Шляхи вдосконалення системи управління витратами
на підприємстві....................................................................................54
3.1. Фактори оптимізації витрат виробництва...........................................54
3.2. Удосконалення системи управління витратами на підприємстві.....58
3.2. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт
в управлінні витратами виробництва і собівартістю продукції.........65
Висновки................................................................................................................77
Список використаної літератури.........................................................................80
Додатки...................................................................................................................84


Обґрунтування проекту освоєння виробництва нової продукції

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ СИСТЕМИ РОЗРОБКИ ТА ОСВОЄННЯ ВИРОБНИЦТВА НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 6 1.1 Сутність і зміст організації створення й освоєння нової конкурентоспроможної продукції на підприємстві 6 1.2. Напрямки удосконалення системи розробки та освоєння виробництва нової продукції 14 1.3. Методика розробки та освоєння виробництва нової продукції 20 РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ СИСТЕМИ РОЗРОБКИ ТА ОСВОЄННЯ ВИРОБНИЦТВА НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ 28 2.1 Загальна характеристика підприємства 28 2.2 Аналіз фінансових показників 36 2.3 Аналіз конкурентного середовища фірми 43 РОЗДІЛ 3 ОБҐРУНТУВАННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 58 3.1 Напрям розвитку 58 3.2 Обчислення економічного ефекту впровадження нововведень 63 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 81

Удосконалення організації виробництва у ресторані

Вступ 3 1. Науково-теоретичне обгрунтування проблеми організації удосконалення виробництва у ресторанному господарстві 5 1.1. Склад та структура виробничих цехів в підприємстві ресторанного господарства 5 1.2. Особливості організації виробництва в ресторанному господарстві 12 2. Аналіз організації виробництва в ресторані 14 2.1. Загальна характеристика об’єкту дослідження 14 2.2. Дослідження технічного та технологічного рівня виробництва у ресторані 17 2.3. Аналіз організації виробничих процесів у часі та просторі 23 3. Пропозиції по удосконаленню організації виробництва у ресторані 29 Висновок 34 Список використаної літератури 37 Додаток 1. План ресторану 39

Вдосконалення системи управління витратами на підприємстві

Вступ....................................................................................................................3
Розділ 1. Економічна сутність витрат в діяльності підприємства
та їх значення в сучасних умовах господарювання.........................5
1.1. Поняття витрат на виробництві...........................................................5
1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази з управління
витратами виробництва на підприємстві..........................................23
Розділ 2. Аналіз управління витратами на підприємстві...............................27
2.1. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат
виробництва та собівартості продукції.............................................27
2.2 Аналіз витрат виробництва на підприємстві та
управління ними...................................................................................29
Розділ 3. Шляхи вдосконалення системи управління витратами
на підприємстві....................................................................................41
3.1. Фактори оптимізації витрат виробництва..........................................41
3.2. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт
в управлінні витратами виробництва і собівартістю продукції........45
Висновки...............................................................................................................56
Список використаної літератури........................................................................58
Додатки..................................................................................................................62


Системи оплати праці та аналіз ефективності їх застосування на підприємстві

Вступ...………………………………………………………………………….3 Розділ 1. Теоретичні аспекти організації оплати праці на підприємстві 5 1.1. Сутність, функції та принципи заробітної плати. 5 1.2. Форми та системи оплати праці 9 Розділ 2. Аналіз ефективності організації оплати праці на ТОВ «Назва» 14 2.1. Техніко-економічна характеристика ТОВ «Назва» 14 2.2. Аналіз ефективності використання фонду оплати праці 24 2.3. Оцінка факторів впливу на використання фонду оплати праці на підприємстві 27 2.4. Аналіз системи оплати праці на ТОВ «Назва» 34 Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності організації оплати праці на підприємстві 39 3.1. Методи удосконалення системи оплати праці на ТОВ «Назва» 39 3.2. Формування системи мотивації праці на підприємстві 43 Висновки 49 Література 51 Додатки ………………………………………………………………………54

Облік, оцінка та аналіз незавершеного виробництва на підприємстві (+ доповідь, + роздатковий матеріал)

Вступ 2 РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади обліку та аудиту незавершеного виробництва на підприємствах України 6 1.1. Порядок обліку незавершеного виробництва на підприємстві 6 1.2. Методика проведення аудиту незавершеного виробництва на підприємстві 45 РОЗДІЛ 2. Методологія та організація обліку та аудиту незавершеного виробництва ТОВ «Ніса» 80 2.1. Організація обліку незавершеного виробництва на підприємстві 80 2.2. Порядок проведення аудиту незавершеного виробництва на підприємстві 84 РОЗДІЛ 3. Аналіз незавершеного виробництва ТОВ «Ніса» 91 3.1. Методологія та організація аналізу незавершеного виробництва підприємства 91 3.2. Факторний аналіз незавершеного виробництва 96 3.3. Використання результатів аналізу незавершеного виробництва в управління виробничим процесом на підприємстві 99 ВИСНОВКИ 103 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 105 ДОДАТКИ 108

Оптимізація управління витратами виробничого підприємства в умовах ринку

Вступ....................................................................................................................3
Розділ 1. Економічна сутність витрат в діяльності підприємства
та їх значення в сучасних умовах господарювання.........................5
1.1. Поняття витрат на виробництві...........................................................5
1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази з управління
витратами виробництва на підприємстві..........................................23
Розділ 2. Аналіз управління витратами на підприємстві...............................27
2.1. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат
виробництва та собівартості продукції.............................................27
2.2 Аналіз витрат виробництва на підприємстві та
управління ними...................................................................................29
Розділ 3. Шляхи вдосконалення системи управління витратами
на підприємстві....................................................................................41
3.1. Фактори оптимізації витрат виробництва..........................................41
3.2. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт
в управлінні витратами виробництва і собівартістю продукції........45
Висновки...............................................................................................................56
Список використаної літератури........................................................................58
Додатки..................................................................................................................62


Планування роботи з персоналом в туристичній організації

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ В ОРГАНІЗАЦІЇ 5 1.1. Планування, цілі, завдання, сутність 5 1.2. Система планування роботи з персоналом в сучасній організації 10 1.3. Оперативне планування та його складові 16 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ ТА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ „БРАТИСЛАВА” 21 2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства 21 2.2. Аналіз системи планування роботи з персоналом на підприємстві 35 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ГК „БРАТИСЛАВА” 49 3.1. Недоліки та проблеми системи планування персоналу на підприємстві 49 3.2. Пропозиції щодо покращення кадрового планування 59 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 72 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 76 ДОДАТКИ 76