институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Вдосконалення рівня якості продукції та метод його визначення

Каталог пособий и учебных материалов | Криминальное право | Реферат | Страниц: 49 | Год: 2008 | Размер: 64 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Вдосконалення рівня якості продукції та метод його визначення

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. КОНЦЕПЦІЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ І ЗАДОВОЛЕННЯ СПОЖИВАЧА 4
1.1 Сутність і види якості продукції 4
1.2 Особливості виміру якості 6
1.3 Сучасні форми контролю якості 16
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПЕРЕДУМОВ ЩОДО РОЗРОБКИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ВАТ «ЧЕРНІГІВСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» 18
2.1. Загальна характеристика ВАТ “Чернігівське Хімволокно” 18
2.2. Аналіз системи контролю якості на ВАТ «Чернігівське Хімволокно» 22
2.3. Політика контролю якості при виробництві хімічних волокон 29
РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ НА ВАТ «ЧЕРНІГІВСЬКЕ ХІМВОЛОКНО» 33
3.1. Планування впровадження й створення системи управління якістю 33
3.2. Розрахунок економічного ефекту від запропонованих заходів 41
ВИСНОВКИ 46
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 48


Cмотрите также:
Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 6 1.1. Поняття якості, стандартизація і сертифікація продукції 6 1.2. Чинники, що впливають на якість продукції 13 1.3. Показники та методи оцінки якості продукції 20 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДОСЯГНУТОГО РІВНЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ВАТ «Назва» 26 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства ВАТ «Назва» 26 2.2. Досягнутий рівень якості продукції та вплив її рівня на результати виробництва 35 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ТА РЕЗЕРВИ ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НА РИНКУ 41 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 51 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 54 ДОДАТКИ 59

Аналіз якості продукції підприємства та її впливу на інші показники

Вступ 3 1. Якість продукції як визначальний чинник його конкурентоспроможності 6 1.1. Економічна суть якості продукції 6 1.2. Система управління якістю підприємства 11 1.3. Оцінка, контроль та управління якістю продукції на підприємствах в умовах конкурентного середовища 14 2. Аналіз впливу якості продукції на діяльність ВАТ «Назва» 19 2.1. Вдосконалення якості як джерело виходу з кризи та динамічного зростання 19 2.2. Аналіз впливу якості продукції на фінансовий стан підприємства 26 2.3. Напрями вдосконалення діяльності ВАТ «Назва» 35 Висновки 39 Література 42

Вимоги до якості та витрати на її забезпечення

ВСТУП 2 РОЗДІЛ 1. СУТЬ, ПОКАЗНИКИ І МЕТОДИ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 3 1.1. Якість як економічна категорія 3 1.2. Показники якості 6 1.3. Методи визначення рівня якості 10 РОЗДІЛ 2. СТАНДАРТИЗАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ЯК МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІ 12 2.1. Стандартизація продукції 12 2.2. Сертифікація продукції та систем якості 16 РОЗДІЛ 3. ВИТРАТИ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ 19 3.1. Суть поняття «ціна якості» 19 3.2. Два підходи до ціни якості 20 ВИСНОВКИ 23 ЛІТЕРАТУРА 25

Вплив технічного рівня виробництва на якість продукції

ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ВПЛИВУ ТЕХНІЧНОГО РІВНЯ ВИРОБНИЦТВА НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ 1.1. Теоретична сутність економічна роль і значення впливу технічного рівня виробництва на якість продукції 1.2 Критичний огляд методів та методик щодо визначення впливу технічного рівня виробництва на якість продукції підприємства 1.3. Основні проблеми підвищення якості продукції за рахунок технічної бази виробництва та напрямки їх розв’язання РОЗДІЛ 2. ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ ВЗАЄМОЗВЯЗКУ З ТЕХНІЧНИМ РІВНЕМ ВИРОБНИЦТВА В УМОВАХ ДІЯЛЬНОСТІ РЗФ -1 ВАТ «ІнГЗК» 2.1 Організаційно-економічна характеристика ВАТ «ІнГЗК» та перспектив його розвитку 2.2. Аналіз техніко-економічних показників діяльності РЗФ-1 ВАТ “ІнГЗК” 2.3. Аналіз якості продукції та її залежності від технічного рівня виробництва на РЗФ-1 ВАТ “ІнГЗК” РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ РЗФ-1 ВАТ “ІнГЗК” ЗА РАХУНОК РОЗРОБКИ ЗАХОДІВ ЩОДО ЗРОСТАННЯ ТЕХНІЧНОГО РІВНЯ ВИРОБНИЦТВА ЗАДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ЗАЛІЗОРУДНОЇ ПРОДУКЦІЇ 3.1. Розробка комплексної програми заходів по підвищенню якості залізорудної продукції та технічних умов її забезпечення на РЗФ-1 ВАТ “ІнГЗК” 3.2. Ресурсне та організаційне обґрунтування розроблених пропозицій та оцінка їх соціально-економічної ефективності 3.3. Планування основних техніко-економічних показників РЗФ-1 з урахуванням реалізації розроблених заходів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ

Вплив технічного рівня виробництва на якість продукції

ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ВПЛИВУ ТЕХНІЧНОГО РІВНЯ ВИРОБНИЦТВА НА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ 1.1. Теоретична сутність економічна роль і значення впливу технічного рівня виробництва на якість продукції 1.2 Критичний огляд методів та методик щодо визначення впливу технічного рівня виробництва на якість продукції підприємства 1.3. Основні проблеми підвищення якості продукції за рахунок технічної бази виробництва та напрямки їх розв’язання РОЗДІЛ 2. ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ ВЗАЄМОЗВЯЗКУ З ТЕХНІЧНИМ РІВНЕМ ВИРОБНИЦТВА В УМОВАХ ДІЯЛЬНОСТІ РЗФ -1 ВАТ «ІнГЗК» 2.1 Організаційно-економічна характеристика ВАТ «ІнГЗК» та перспектив його розвитку 2.2. Аналіз техніко-економічних показників діяльності РЗФ-1 ВАТ “ІнГЗК” 2.3. Аналіз якості продукції та її залежності від технічного рівня виробництва на РЗФ-1 ВАТ “ІнГЗК” РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ РЗФ-1 ВАТ “ІнГЗК” ЗА РАХУНОК РОЗРОБКИ ЗАХОДІВ ЩОДО ЗРОСТАННЯ ТЕХНІЧНОГО РІВНЯ ВИРОБНИЦТВА ЗАДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ЗАЛІЗОРУДНОЇ ПРОДУКЦІЇ 3.1. Розробка комплексної програми заходів по підвищенню якості залізорудної продукції та технічних умов її забезпечення на РЗФ-1 ВАТ “ІнГЗК” 3.2. Ресурсне та організаційне обґрунтування розроблених пропозицій та оцінка їх соціально-економічної ефективності 3.3. Планування основних техніко-економічних показників РЗФ-1 з урахуванням реалізації розроблених заходів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ

Оцінка якості продукції програмного забезпечення

Вступ 3 Оцінка якості продукції програмного забезпечення 4 1. Основні поняття якості програмної продукції 4 2. Чинники та система характеристик якості програмної продукції 6 3. Показники якості програмної продукції 9 4. Методи визначення показників якості 10 5. Сертифікація систем якості 13 Висновки 16 Список використаної літератури 18 Додаток 1 - Групи показників якості пп за рівнями структуризації 20

Якість продукції. Показники якості

Вступ 3 Розділ. Теоретичні основи управління системою якості продукції підприємства 5 1.1 Якість продукції: сутність та значення. 5 1.2 Сутність та особливості процесу управління якістю продукції 8 1.3 Показники управління якістю продукції підприємства 15 Розділ 2. Дослідження системи управління якістю продукції підприємства (на прикладі ВАТ “___”) 21 2.1 Аналіз ефективності системи управління якістю продукції підприємства 21 2.2 Оцінка рівня якості продукції із врахуванням маркетингової складової 26 Розділ 3. Вдосконалення системи управління якістю продукції підприємства 31 3.1 Формування механізмів управління системою якості продукції підприємства 31 Висновки та пропозиції 39 Список використаної літератури 43

„Аналіз якості випущеної продукції” на матеріалах ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"

План Вступ....................................................................................................................3 Розділ 1. Теоретичні основи якості випущеної продукції..............................5 1.1. Поняття та оцінка рівнів якості продукції.......................................5 1.2. Теорія та фактори управління якістю продукції............................10 Розділ 2. Практичне застосування оцінки якості продукції на підприємстві ВАТ "Вінницький хлібзавод №2"..............................................15 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства.............15 2.2. Аналіз якості та конкурентоспроможності продукції підприємства.............................................................................................20 Розділ 3. Шляхи вдосконалення якості і конкурентноздатності продукції підприємства......................................................................................28 Висновки..............................................................................................................32 Список використаної літератури......................................................................34 Додатки

Методи визначення показників якості продукції громадського харчування

План 1. Методи визначення показників якості продукції громадського харчування 3 2. Органолептичний контроль, його характеристика і особливості. Бальна оцінка якості продукції громадського харчування 6 Список використаної літератури 10

Контроль якості продукції та його значення в загальній системі управління якістю

ВСТУП 3 1. ВНУТРІШНЬОВИРОБНИЧИЙ ТЕХНІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 4 1.1. Суть та показники оцінювання якості продукції 4 1.2. Методи оцінювання якості продукції 9 1.3. Конкурентоспроможність продукції. 10 1.4. Категорії управління якістю продукції 14 2. АНАЛІЗ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ PROCTER&GAMBLE . 18 2.1. Контроль якості та вимоги нормативних документів 18 2.2. Характеристика продукції Procter&Gamble на ринку України. Основні об’єкти. 18 2.3. Класифікація засобів для прання та миття 25 2.4. Товарознавча характеристика асортименту та якості відповідних груп товарів 28 3. ЕФЕКТИВНІСТЬ І СПОСОБИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ І КОНКУРЕНТОЗДАТНСТІ ПРОДУКЦІЇ. 34 ВИСНОВОК 38 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 40