институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Пошкодження клітини

Каталог пособий и учебных материалов | Консалтинг, услуги | Реферат | Страниц: 21 | Год: 2008 | Размер: 32 кб. | Стоимость: 75 грн. | Смотреть | Купить

Пошкодження клітини

Вступ 2
1. Дослідження пошкоджень клітини 4
1.1. Етіологія і патогенез 4
1.2. Визначення патологічних відхилень 8
1.3. Медико-соціальне значення пошкодження клітини 10
2. Організація надання допомоги населенню для діагностики, лікування та профілактики пошкоджень клітини 12
2.1. Основні принципи допомоги 12
2.2. Структура, завдання та функції ЛПЗ в допомозі населенню при виявленні, діагностиці, лікуванні та профілактиці пошкоджень клітин 13
3. Проект «Дитяча лікарня майбутнього» з лікування пошкоджень клітини 15
Висновки 18
Список використаних джерел 21

Cмотрите также:
Клітина

1. Поняття клітини 3 2. Будова клітини 6 Список літератури 13

. БУДОВА КЛІТИНИ. БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА РОЛЬ ОРГАНЕЛ КЛІТИНИ

ЗМІСТ 1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24

. БУДОВА КЛІТИНИ. БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА РОЛЬ ОРГАНЕЛ КЛІТИНИ

ЗМІСТ 1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24

Будова дріжджової клітини, форма, розмноження

ЗМІСТ 7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. Систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3 24. Вплив біологічних чинників зовнішнього середовища на мікроорганізми. Типи взаємовідносин мікроорганізмів. Антибіотики і фітонциди, їх використання 9 39. Патогенні мікроорганізми, їх властивості. Поняття про патогенність і вірулентність 14 Список літератури 17

Будова дріжджової клітини, форма, розмноження

ЗМІСТ 7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. Систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3 24. Вплив біологічних чинників зовнішнього середовища на мікроорганізми. Типи взаємовідносин мікроорганізмів. Антибіотики і фітонциди, їх використання 9 39. Патогенні мікроорганізми, їх властивості. Поняття про патогенність і вірулентність 14 Список літератури 17

Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.

ЗМІСТ 7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3 43. Поняття про колі-титр, колі-індекс і загальне мікробне число. Практичне значення цих показників при санітарно-мікробіологічній оцінці харчових продуктів 9 67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 12 Список літератури 16

Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.

ЗМІСТ 7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3 43. Поняття про колі-титр, колі-індекс і загальне мікробне число. Практичне значення цих показників при санітарно-мікробіологічній оцінці харчових продуктів 9 67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 12 Список літератури 16

Кримінальна відповідальність за знищення майна

Вступ Розділ 1. Загальна характеристика злочинів проти власності. Поняття знищення або пошкодження чужого майна Розділ 2. Кримінальна відповідальність за умисне знищення або пошкодження майна Розділ 3. Кримінальна відповідальність за необережне знищення або пошкодженя майна Висновки Список використаної літератури

ДЕФІЦИТНІ В ХАРЧУВАННІ АМІНОКИСЛОТИ

ЗМІСТ 1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24

ДЕФІЦИТНІ В ХАРЧУВАННІ АМІНОКИСЛОТИ

ЗМІСТ 1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3 20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8 22. Поняття про азотистий баланс 11 31. Активний центр ферментів 13 44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15 53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17 65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21 74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22 Література 24