институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація праці в сільськогосподарському виробництві

Каталог пособий и учебных материалов | Психология возрастная | Реферат | Страниц: 29 | Год: 2008 | Размер: 42 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Організація праці в сільськогосподарському виробництві

ВСТУП 3
1 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКЕТРИСТИКА ВАТ «ТРІУМФ 5
2 ОСНОВНІ ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ І РОБОЧИХ МІСЦЬ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 12
2.1 Сутність і значення організації праці на підприємстві 12
2.2 Форми організації праці 15
2.3 Підбір, підготовка, перепідготовка і підвищення кваліфікації працівників 17
2.4 Організація праці на збиранні зернових культур 19
2.5 Організація робочих місць 23
ВИСНОВКИ 26
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28
ДОДАТОК 30

Cмотрите также:
Аналіз сучасного рівня продуктивності праці досліджуваного господарства

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Наукові основи продуктивності праці і основні напрями її підвищення у сільськогосподарському виробництві 5 1.1. Економічна суть продуктивності праці і роль в підвищенні ефективності сільськогосподарського виробництва 5 1.2. Показники продуктивності праці в сільському господарстві та методика їх визначення 7 Розділ 2. Аналіз сучасного рівня продуктивності праці досліджуваного господарства 18 2.1. Виробничо-економічна характеристика підприємства 18 2.2. Показники продуктивності праці 23 2.3. Фактори продуктивності праці в сільськогосподарському виробництві 26 Розділ 3. Динаміка та кореляційний аналіз продуктивності праці в сільському господарстві 28 3.1. Динаміка виробництва валової продукції сільського господарства на одного працівника, зайнятого в сільському господарстві 28 3.2. Кореляційний аналіз залежності продуктивності праці від енергоозброєності та фондоозброєності 33 Розділ 4. Шляхи підвищення продуктивності праці в сільськогосподарському підприємстві 37 Висновки 39 Список використаних джерел 41 Додатки 43

Система цін і принципи ціноутворення в сільськогосподарському виробництві

Зміст Вступ 3 Система цін і принципи ціноутворення в сільськогосподарському виробництві 5 Ціни на засоби виробництва для підприємств сільського господарства 7 Висновки 13 Список використаної літератури 14 _Toc150698125

Конспект з охорони праці

1. Законодавство України про охорону праці 3 2. Управління охороною праці та її організація на виробництві 4 3. Умови праці на виробництві 6 4. Мікроклімат виробничих приміщень 7 5. Виробниче освітлення 8 6. Захист від шуму, вібрацій 9 7. Захист від іонізуючих випромінювань і електромагнітних полів 10 8. Електробезпечність на виробництві 12 9. Пожежна безпека на виробництві 14 Список використаної літератури 16

Основні положення охорони праці на виробництві

ЗМІСТ Вступ 3 1. Система управління охороною праці на підприємстві 3 2. Основні принципи та функції управління охороною праці на виробництві 6 3. Організація управління та навчання охороною праці на виробництві 12 Висновок 17 Список використаної літератури 18

Основні положення охорони праці на виробництві

Вступ 3 1. Система управління охороною праці на підприємстві 3 2. Основні принципи та функції управління охороною праці на виробництві 6 3. Організація управління та навчання охороною праці на виробництві 12 Висновок 17 Список використаної літератури 18

Основи гігієни

1. Гігієнічні вимоги щодо планування будинків готельного типу та гуртожитків 3 2. Особливості гігієни праці в сільськогосподарському виробництві 8 3. Санітарно-гігієнічний та протиепідемічний режим лікарні, пологового будинку 13 Література 21

СУЧАСНИЙ РІВЕНЬ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ В ТВАРИННИЦТВІ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ

ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ПРОДУКТИВНІСТЬ ПРАЦІ - ОСНОВНИЙ ФАКТОР ЗРОСТАНЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА 6 1.1. Суть та основні шляхи зростання продуктивності праці 6 1.2. Показники продуктивності праці в сільському господарстві 9 1.3. Показники продуктивності праці в тваринництві 17 РОЗДІЛ 2. СУЧАСНИЙ РІВЕНЬ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ В ТВАРИННИЦТВІ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 23 2.1. Виробничо-економічна характеристика підприємства 23 2.2. Рівень та динаміка продуктивності праці 30 2.3. Фактори продуктивності праці та шляхи підвищення 33 РОЗДІЛ 3. ДИНАМІКА ТА КОРЕЛЯЦІЙНИЙ АНАЛІЗ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ В ТВАРИННИЦТВІ 35 3.1. Динаміка виробництва валової продукції тваринництва на одного працівника, зайнятого в тваринництві 35 3.2. Кореляційний аналіз залежності продуктивності праці в тваринництві від енергоозброєності праці і рівня спеціалізації виробництва 41 РОЗДІЛ 4. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ В ТВАРИННИЦТВІ 45 ВИСНОВКИ 48 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 50 ДОДАТКИ 52

ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Вступ 3 1. Поняття охорони праці за трудовим правом та організація охорони праці на виробництві 4 2. Гарантія прав працівників на охорону праці 10 3. Розслідування та облік нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на підприємствах, установах, організаціях 13 4. Загальнообов'язкове державне соціальне страхування працівників від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань 17 5. Відповідальність за невиконання вимог законодавства про охорони праці 20 ЗАДАЧІ 22 ВИСНОВКИ 25 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 26

Правове регулювання охорони праці

Вступ3
1. Поняття охорони праці за трудовим правом та організація
охорони праці на виробництві...4
2. Гарантія прав працівників на охорону праці..13
3. Розслідування та облік нещасних випадків, професійних
захворювань та аварій на підприємствах, установах, організаціях..15
4. Загальнообов язкове державне соціальне стра­хування працівників
від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань..18
5. Відповідальність за невиконання вимог законо­давства про охорону
праці.20
Задачі21
Висновки..24
Список використаної літератури25


ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ

Зміст 1. Організація праці на робочому місці 3 2. Порядок проведення евакуації людей з приміщень та будівель 4 3. Причини враження електричним струмом на виробництві та основні заходи захисту 5 Література 15