институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація, нормування та оплата праці на вирощуванні овочів

Каталог пособий и учебных материалов | Психология экспериментальная | Реферат | Страниц: 29 | Год: 2008 | Размер: 31 кб. | Стоимость: 50 грн. | Смотреть | Купить

Організація, нормування та оплата праці на вирощуванні овочів

ВСТУП 3
1 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТОВ «ЕЛЕВАТОР» 5
2 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ НА ВИРОЩУВАННЯ ОВОЧІВ 9
3 РОЗРОБКА НОРМАТИВІВ І НОРМ ПРАЦІ 14
4 ОПЛАТА ПРАЦІ В ГАЛУЗІ 19
ВИСНОВКИ 26
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 28
Додаток 29

Cмотрите также:
Організація, нормування та оплата праці на вирощуванні цукрових буряків

Вступ 3 1. Теоретичні аспекти організації нормування та обліку оплати праці 5 1.1. Соціально-економічна сутність заробітної плати та її функції 5 1.2. Функції заробітної плати 8 1.3. Принципи та елементи організації заробітної плати 11 2. Аналіз організації, нормування та оплати праці на вирощуванні буряків в ПСП „Зеленівське” 19 2.1. Коротка господарсько економічна характеристика підприємства 19 2.2. Основні елементи оплати праці на вирощуванні цукрових буряків на підприємстві 26 3. Аналіз проблемних місць та пропозиції щодо організації, нормування та оплати праці на вирощування цукрових буряків 33 Висновки 37 Список використаних джерел 39 Додаток 41

Проблеми нормування праці

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Основи нормування праці 5 1.1. Нормативно-законодавча база нормування праці в Україні 5 1.2. Основи нормування праці 9 Розділ 2. Проблеми нормування праці 16 2.1. Суть організації нормування праці в СКС 16 2.2. Основні функції відділу нормування праці 20 2.3. Особливості нормування праці службовців 21 Розділ 3. Шляхи удосконалення нормування праці в Україні 36 Висновки 40 Список використаної літератури 44

Суть і роль нормування в організації праці

ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ НОРМУВАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ 5 1.1. Сутність нормування праці та його роль в організації праці 5 1.2. Нормативно-правова база нормування праці 10 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ НОРМУВАННЯ ПРАЦІ В ОРГАНІЗАЦІЯХ 16 2.1. Аналіз стану нормування праці в організаціях 16 2.2. Ефективність використання нормування праці в організаціях 20 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПОДАЛЬШОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ НОРМУВАННЯ ПРАЦІ 29 3.1. Організаційно-економічний механізм удосконалення нормування праці 29 3.2. Покращення нормування праці 38 ВИСНОВКИ 41 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 44

Нормування праці та його роль для організації

Вступ 3 1. Теоретичні дослідження нормування праці на підприємстві 5 1.1. Сутність нормування праці та його значення 5 1.2. Об'єкти нормування праці 7 1.3. Норми затрат праці 13 2. Аналіз нормування праці на ТОВ «Назва» 19 2.1 Економічна характеристика підприємства 19 2.2 Показники нормування праці на підприємстві 23 2.3 Ефективність використання трудових ресурсів 27 3.Резерви оптимізації нормування праці на ТОВ «Назва» 29 Висновки 35 Література 37

Організація нормування праці на виробництві (на будівництві)

ВСТУП 3 1 РЕГУЛЮВАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ 5 1.1 Режим праці та відпочинку 5 1.2 Сутність нормування праці та його значення 6 1.3 Об єкти нормування праці 7 1.4 Норми затрат праці 12 2 ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ НОРМУВАННЯ ПРАЦІ В БУДІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМТВАХ 15 2.1 Коротка характеристика будівельного підприємства 15 2.2 Оцінка стану трудових ресурсів 18 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НОМУВННЯ ПРАЦІ В БУДІВНИЦТВІ 29 ВИСНОВКИ 34 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38

Організація роботи менеджера туристичного комплексу

Вступ 3 Розділ 1. Організаційна функція 5 1.1. Методи керування менеджера туристичного комплексу 8 1.2. Стилі керівництва менеджера туристичного комплексу 12 Розділ 2. Вимоги до роботи менеджера 15 2.1.Влада й особистий вплив 18 2.2.Авторитет менеджера 22 2.3. Підходи до прийняття рішень 23 Розділ 3. Організація роботи менеджера туристичного комплексу 25 3.1. Основні напрямки раціональної організації праці 25 3.2. Оплата і стимулювання праці 27 3.3. Преміальна оплата праці 28 3.4. Поділ управлінської праці 30 3.5. Департменталізація 30 3.6. Технічне забезпечення і механізація роботи менеджера 34 3.7. Нормування праці. 39 3.8. Сприятливий режим і умови праці. 41 Висновок 44 Список використаної літератури 45

Організація виробництва і нормування праці

1. Сутність, принципи та функції організації праці. Задачі вдосконалення організації праці на підприємствах в ринкових умовах 3 2. Організація служб нормування праці. Організація обліку, перегляду та впровадження нових трудових норм. 9 Література 14

Мотивація високопродуктивної праці персоналу підприємства

Зміст 2 Вступ 3 Заробітна платня як основний мотив продуктивної діяльності 7 Основи планування заробітної платні 14 Чинники, що впливають на вибір форми і системи оплати праці 17 Оцінка сучасного положення організації нормування і оплати праці в Україні 20 Структура заробітної платні 22 Фонд заробітної платні 23 Фонд матеріального заохочення 24 Відрядна платня праці 24 Почасова оплата праці 25 Оплата праці працюючих за контрактом 27 Оплата праці адміністративного апарата 27 Висновок 35 Список використаної літератури. 38

Мотивація високопродуктивної праці персоналу підприємства

Зміст 2 Вступ 3 Заробітна платня як основний мотив продуктивної діяльності 7 Основи планування заробітної платні 14 Чинники, що впливають на вибір форми і системи оплати праці 17 Оцінка сучасного положення організації нормування і оплати праці в Україні 20 Структура заробітної платні 22 Фонд заробітної платні 23 Фонд матеріального заохочення 24 Відрядна платня праці 24 Почасова оплата праці 25 Оплата праці працюючих за контрактом 27 Оплата праці адміністративного апарата 27 Висновок 35 Список використаної літератури. 38

Історія нормування праці

Вступ 3 1. Історі розвитку системи нормування праці в Україні 5 1.1. Сутність нормування праці, принципи, функції та завдання в сучасних умовах господарювання 5 1.2. Історичні аспекти нормування праці в Україні 9 1.3. Стан нормування праці в Україні на сучасному етапі 12 2. Досвід організації нормування праці в зарубіжних країнах 18 2.1. Методи встановлення норм праці. 18 2.2. Методи нормування праці 20 2.3. Управління нормуванням праці 22 3. Аналіз нормування праці на промисловому підприємстві 26 3.1. Аналіз виконання норм праці робітниками-відрядниками 26 3.2. Аналіз рівня охоплення працюючих нормуванням праці 27 3.3. Аналіз виконання планового завдання щодо перегляду норм праці і зниження трудомісткості продукції 28 4. Удосконалення нормування праці в сучасних умовах 30 4.1. Шляхи удосконалення нормування праці в Україні 30 4.2. Методи організації роботи з нормування праці 32 Висновки 37 Література 40