институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Дослідження властивостей сировини та готових виробів в технічному процесі виготовлення цегли

Каталог пособий и учебных материалов | Технология отрасли | Курсовая | Страниц: 43 | Год: 2007 | Размер: 83 кб. | Стоимость: 125 грн. | Смотреть | Купить

Дослідження властивостей сировини та готових виробів в технічному процесі виготовлення цегли

Вступ 3
1. Загальна характеристика підприємства ..5

2.Характеристика сировини, матеріалів 13
3. Технологія виробництва селікатної цегли 21
4.Дослідження властивостей сировини та готових виробів 32
Висновки 35
Список використаної літератури 37
Додаток 1. Баланс ВАТ «....» на 01.01.07 39
Додаток 2. Звіт про фінансові результати за 2006 р. 41

Cмотрите также:
Дослідження властивостей сировини та готових виробів в технічному процесі виготовлення цегли

Вступ 3 1. Загальна характеристика підприємства (історія цього підприємства). 5 2.Характеристика сировини, матеріалів (яка сировина використовується) 12 3. Технологія виробництва селікатної цегли 20 4.Дослідження властивостей сировини та готових виробів (стандарти, методика, як проводити дослідження) 31 Висновки та пропозиції 37 Список використаної літератури 39 Додаток 1. Баланс ВАТ «Назва» на 01.01.07 41 Додаток 2. Звіт про фінансові результати за 2006 р. 43

Формування споживчих властивостей варених ковбасних виробів впродовж технологічного процесу

Вступ 3 1. Характеристика якості та безпечності основної сировини для варених ковбасних виробів. 5 2. Характеристика основних етапів технології варених ковбасних виробів 18 3. Характеристика режиму зберігання варених ковбасних виробів в умовах підприємства громадського харчування 21 4. Формування органолептичних та фізико-хімічних властивостей варених ковбасних виробів в процесі виготовлення 26 5. Упакування та маркування варених ковбасних виробів 34 Висновки та пропозиції 37 Список використаних джерел 40

Розробка пропозицій по вдосконаленню властивостей та якості чоловічих швейних виробів на ЗАТ "Дана"

Вступ 3 1. Техніко-економічна характеристика ЗАТ "Дана" 5 2. Особливості класифікації чоловічих швейних виробів 11 3. Характеристика властивостей чоловічих швейних виробів 15 4. Пропозиції по удосконаленню якості чоловічих швейних виробів на ЗАТ "Дана" 21 Висновок 32 Список літератури 33 Додатки 34-37 Об’єктом дослідження є процес виготовлення швейних виробів на прикладі чоловічого одягу. Предметом дослідження став чоловічий одяг, виготовлюваний ЗАТ „Дана”. Метою дослідження є вивчення асортименту та якості швейних виробів для чоловіків.

Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

Вступ 3 1. Теоретичні і практичні засади формування споживчих властивостей і ринку макаронних виробів в Україні 6 1.1. Аналіз ринку макаронних виробів (за 3 роки) 6 1.2. Чинники формування, зберігання споживчих властивостей макаронних виробів 10 1.2.1. Характеристика сировини та матеріалів 10 1.2.2. Особливості технології макаронних виробів її вплив на якість готової продукції 12 1.2.3. Пакування, маркування, транспортування і умови зберігання макаронних виробів 17 1.3. Класифікація і асортимент макаронних виробів 18 1.4. Дефекти макаронних виробів і заходи щодо їх запобігання 20 1.5. Вимоги нормативної документації щодо якості макаронних виробів 22 2. Порівняльна оцінка споживчих властивостей макаронних виробів що реалізують торгівельні мережі м. Житомира 26 2.1. Об’єкти і методи дослідження 26 2.2. Органолептичні і фізико-хімічні показники макаронних виробів різних виробників 30 Висновки та пропозиції 33 Список використаних джерел літератури 35 Додатки 38-40

Оцінка естетичних властивостей виробів

Вступ 3 1. Характеристика естетичних властивостей виробів 4 2. Показники естетичних властивостей виробів 5 3. Поняття дизайну виробів та технічної естетики виробів 10 Висновки 15 Список літератури 16

Розробка позицій по вдосконаленню властивостей та якості чоловічих швейних виробів на ЗАТ "Дана"

Вступ 3 1. Порівняльна характеристика асортименту чоловічих швейних виробів на ринку України 4 2. Особливості класифікації швейних виробів 5 3. Характеристика споживчих властивостей чоловічих швейних виробів 8 4. Вимоги щодо якості чоловічих швейних виробів 13 4.1 Види контролю на швейних підприємствах 13 4.2 Види дефектів одягу 15 4.3 Вимоги до якості виготовлення чоловічого одягу 17 5. Розробка пропозицій по удосконаленню властивостей та якості чоловічих швейних виробів на ЗАТ "Дана" 22 5.1 Шляхи підвищення організаційно-технічного рівня ЗАТ «Дана» 22 5.2 Поліпшення якості чоловічого одягу 28 Висновки 30 Список літератури 32

Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством

ЗМІСТ Вступ 3 1. Класифікація виробів 4 2. Класифікація устаткування 10 3. Технологія виготовлення виробів 11 4. Сучасне обладнання для виготовлення даних виробів 13 5. Новітні технологія для виготовлення даних виробів 18 Висновок 20 Література 21

Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики

Зміст Вступ 3 1. Стан ринку м’яких меблів 6 2. Коротка характеристика ЗАТ “Лагода” 16 3. Технологічний процес виготовлення м’яких меблів на "Лагода" і вплив на якість 20 4. Характеристика споживчих властивостей м’яких меблів 25 5. Вимоги НТД та оцінка якості м’яких меблів 35 Висновки та пропозиції 45 Литература 47 Додаток. Баланс та Звіт про фінансові результати ЗАТ “Лагода” 51 Метою роботи є вивчення вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами ЗАТ “Меблева фабрика "Лагода". Відповідно до поставленої мети завданнями роботи є: - вивчення сучасного стану ринку м’яких меблів; - встановлення характеристик сировинних матеріалів для виготовлення м’яких меблів і їх впливу на якість; - аналіз технологічного процесу виготовлення м’яких меблів на ЗАТ "Лагода" і його впливу на якість; - встановлення характеристик споживчих властивостей м’яких меблів; - встановлення вимоги НТД та проведення на їх основі оцінки якості м’яких меблів Об’єктом дослідження є підприємство меблевої промисловості ЗАТ “Лагода” з точки зору його забезпечення якісною сировиною та впровадження сучасних технологій у відповідності до потреб ринку. Предметом дослідження є сукупність вимог ринку м’яких меблів, виконання яких забезпечує конкурентоспроможність продукції підприємств на протязі ХХІ століття.

Залізобетонні будівельні вироби

План Вступ 3 1. Загальна характеристика матеріалів і виробів 4 1.1. Вихідні матеріали для виготовлення залізобетонних виробів, вимоги до них і виготовлення суміші 4 1.2. Споживчі властивості залізобетонних виробів, їх використання, класифікація 10 2. Будівельні залізобетонні вироби 15 2.1. Види, виготовлення та асортимент продукції 15 2.2.Застосування, класифікація і маркування будівельних залізобетонних виробів 19 3. Контроль якості та визначення сортності залізобетонних будівельних виробів 25 Висновок 33 Використана література 34

Види і способи формування здоби звичайної, плетених виробів з дріжджового тіста

1. Види і способи формування здоби звичайної, плетених виробів з дріжджового тіста 2. Характеристика пряничного тіста та виробів з нього 3. Характеристика бісквітного тіста, його види, технологічні параметри сировини 4. Виготовлення бісквітних тортів 5. Розрахунок кількості сировини для приготування 24 кг желе Список використаної літератури