институт.com.ua - національний студентський портал України
  • ТОП-оголошення
Система оголошень институт.com.ua допоможе Вам знайти або розмістити оголошення для студентів, пов'язані з освітою в Україні та закордоном, працевлаштуванням для студентів, репетиторством. Також Ви можете розмістити інформацію про послуги у сфері освіти.
Головна| Новини| Освіта в Україні| Реферати| Контакти

Тема: Організація танцювальних програм в туристичних закладах

Каталог пособий и учебных материалов | Анимация, организация досуга | Курсовая | Страниц: 44 | Год: 2003 | Размер: 193 кб. | Стоимость: 60 грн. | Смотреть | Купить

Організація танцювальних програм в туристичних закладах

ВСТУП 2
1. ІСТОРІЯ ТАНЦІВ 3
1.1. ІСТОРІЯ ТАНЦІВ
1.2.Історія дискотек 10
2. СУЧАСНИЙ СТАН АНІМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ТУРИЗМІ 12
2.1. Анімація обслуговування 13
Аніматор 17
2.2. Специфіка дискотек, танців під живу музику, карнавалів, балів 17
Дисковечір 17
Танці під живу музику 20
3. МЕТОДИКА РОЗРОБКИ СЦЕНАРІЮ ТАНЦЮВАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ 25
3.1. Організація анімаційної програми на прикладі тур підприємства “Ореанда” 29
3.2. Аналіз анімаційної діяльності підприємства порівняно з іншими туристичними підприємствами 32
Висновок 39
Використана література: 41
Додатки 43

Cмотрите также:
Сучасне застосування танцювальних програм в туристичному бізнесі

Вступ 3 1. Танці: історія та особливості 5 1.1. Історія танців 5 1.2. Історія дискотек 14 2.Сучасне застосування танцювальних програм в туристичному бізнесі 16 2.1. Анімація туристичного обслуговування 16 2.2. Особливості організації танцювальних програм 21 2.3. Методика проведення танцювальної програми 25 2.4. Безпека танцювальних заходів у туристичних закладах 30 Висновки 33 Список використаної літератури 35

Організація комплексних дозвіллєвих програм у туристичних закладах

План Вступ 3 1. Характеристика туристичного продукту 4 2. Впровадження туристського продукту 7 2.1. Принципи впровадження туристського продукту 7 2.2. Тенденції організації туристичних програм в Україні 13 3. Проблеми та перспективи розвитку дозвіллєвих програм 19 3.1. Загальні тенденції розвитку туристичних послуг 19 3.2. Шляхи покращення становища туристичної галузі в Україні 25 Висновки 29 Список використаної літератури 30

Організація комплексних дозвіллєвих програм в туристичних закладах (дозвілля)

Вступ 3 1. Зародження та розвиток культурно-дозвіллєвої діяльності 5 1.1. Культурно-дозвіллєва діяльність античного світу 5 1.2. Розваги в середньовіччі 12 1.3. Культура дозвілля Нового часу 15 2. Сучасний стан анімації в туризмі 19 2.1. Сучасні форми анімаційних програм в світі 21 2.2. Особливості підготовки та проведення комплексних програм 24 3. Організація комплексних заходів 26 3.1. Сценарна розробка комплексного заходу 28 3.2. Методика проведення комплексної програми 29 4. Пропозиції щодо удосконалення комплексних заходів на прикладі туристичного закладу України та Європи. 33 Висновок 41 Список використаної літератури 42 Додатки 44

Організація комплексних дозвіллєвих програм в туристичних закладах

Вступ 3 1. Зародження та розвиток комплексних дозвіллєвих програм 5 1.1. Зародження та розвиток комплексних дозвіллєвих 5 1.3. Організація дозвілля на сучасному етапі 12 2. Види комплексних дозвіллєвих заходів у світі, та особливості їх організації та проведення 17 2.1. Сучасні форми анімаційних програм в світі 19 2.2. Особливості підготовки та проведення комплексних заходів у світі 21 3. Види комплексних дозвіллєвих заходів на Україні, особливості їх організації та проведення 25 3.1. Сценарна розробка комплексного заходу та методика його проведення 26 3.2. Організація комплексних заходів на прикладі туристичного закладу України та Європи 31 Висновок 35 Список використаної літератури та джерел 36

Особливості проведення масових заходів в спортивно-оздоровчому туризмі

Вступ 3 1. Загальні засади здійснення масових заходів у спортивно-оздоровчих туристичних закладах 6 1.1. Анімація як необхідна складова туристського обслуговування 6 1.2. Особливості організації анімаційних програм 9 2. Особливості проведення масових заходів в спортивно-оздоровчому туризмі 12 2.1. Завдання та система масових заходів в спортивно-оздоровчому туристичному комплексі 12 2.2. Організація змагань в оздоровчо-спортивному туризмі 15 2.3. Культурно-дозвіллєва анімація 20 2.4. Організація дозвілля дітей 22 Висновки 28 Список використаної літератури 30 Додатки 31

Методична розробка свята «Масляної» в умовах гірськолижного курорту «Карпати»

Вступ 3 1. Теоретичні засади святкової анімації в туризмі 6 1.1. Анімації в туризмі як предмет дослідження 6 1.2. Зародження та розвиток анімаційних форм дозвілля 30 1.3. Формування святково-анімаційної культури України 33 1.4. Сучасний стан святково-анімаційної культури в Україні 39 2. Організація анімаційних програм в рекреаційних закладах курортного призначення гірського розташування 41 2.1. Специфіка ігрової діяльності в процесі організації організації проведення свята Масляної 41 2.2. Методологія організації святково-анімаційних програм в курортних закладах (зимові свята) 48 2.3. Специфіка святкування свята Масляної в Україні 59 3. Розробка анімаційного продукту на гірськолижному курорті "Карпати" 70 3.1. Ідейно-тематичне обґрунтування свята Масляної 70 3.2. Особливості організації свята в умовах гірськолижного курорту «Карпати» 73 3.3. Економічне обґрунтування свята на курорті «Карпати» 78 Висновки та пропозиції 84 Список використаної літератури 87 Додатки 92-105 Мета дослідження – дослідити організацію святкової анімації на ринку туристичних послуг і на базі дослідження розробити анімаційний продукт свята Масляної в умовах гірськолижного курорту Карпати.

Організація обслуговування харчування в туристичних та готельних комплексах

1. Що таке культура застілля? 3 2. Отримання та підготовка посуди, приборів, столової білизни для обслуговування відвідувачів: основні прийоми та особливості 6 3. Яка техніка безпеки у роботі офіціантів? 8 4. Порядок подачі закусок, блюд та напоїв у закладах харчуванні 10 5. Правила поведінки у закладах харчування 12 6. Які існують схеми обов'язкової сертифікації готельних послуг 13 Список використаної літератури: 16

Організація фізичної культури в учбових закладах

ОРГАНІЗАЦІЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ 3 РОЗПОДІЛЕННЯ ФІНАНСІВ В УЧБОВИХ ЗАКЛАДАХ 10 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 12

Організація спеціалізованих туристичних поїздів на прикладі компанії

ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИКО МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В УКРАЇНІ 5 1.1. Історичне становлення залізничних перевезень в Україні 5 1.2. Стан розвитку залізничної мережі 11 1.3. Правове регулювання залізничних перевезень 16 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ТУРИСТИЧНИХ ПОЇЗДАХ 21 2.1. Організація обслуговування туристів на спеціалізованих туристичних поїздах 21 2.2. Організація турів на спеціалізованих туристичних поїздах 23 2.3. Використання спеціалізованих туристичних поїздів на основі фірми «Джерело» 25 ВИСНОВКИ 33 ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА 35 ДОДАТКИ 36

Організація обслуговування

ЗМІСТ 1. Загальна характеристика матеріально-технічної бази для організації процесу обслуговування 3 2. Підготування приміщень для споживачів 5 3. Організація процесу самообслуговування 7 4. Організація процесу обслуговування споживачів офіціантами в закладах ресторанного господарства 9 5. Класифікація бенкетів і прийомів 13 6. Організація надання послуг з кейтерингу 13 7. Принципи роботи закладів швидкого обслуговування 16 8. Особливості обслуговування в барах 17 9. Організація обслуговування іноземних туристів у закладах ресторанного господарства 18 10. Порядок надання послуг з харчування в загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладах 20 Список використаної літератури 24